Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

BOMBA FALUCHO ΣΤΗΝ ΑΣΑ! (VIDEO)

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Αναγέννηση απέκτησε τον Ουρουγουανό Nestor Fabian Silva Fros Falucho. Πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό, που αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη δυναμική στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Σύμφωνα με τα στατιστικά του, βάζει ένα γκολ ανα τρία παιχνίδια (!).




Όνομα: Nestor Fabian Silva Fros Falucho

Χώρα: Ουρουγουάη

Ημερομηνία Γέννησης: 17/01/1982

Θέση: Επιθετικός







 Καριέρα

2001-05: Tacuarembo FC - 12 γκολ
2005: Paysandu Futbol Club - 10 συμμετοχές - 5 γκολ
2006-07: CA Progresso - 29 συμμετοχές - 13 γκολ
2007: Millinonarios
2008-09: Club Deportivo Olimpia
2009-10: Racing de Montevideo - 29 συμμετοχές - 7 γκολ
2010: Liverpool de Montevideo - 10 συμμετοχές - 2 γκολ

VIDEO

Ο Falucho σκοράρει στο 0.11'':




Ο Falucho σκοράρει με κεφαλιά στο 2.05":
                                         

 Ο Falucho σκοράρει με πέναλτι στο 0.10":

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣΕΦ!

Σε συμφωνία με το Σκοπιανό χαφ Ντάνκο Μάσεφ φαίνεται να ήρθε η Αναγέννηση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και η ολοκλήρωση την μεταγραφής αναμένεται μέχρι το βράδυ. Ο Μάσεφ είναι 27 χρονών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Σκοπίων, έχοντας 7 συμμετοχές.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Αναγέννηση στη μακρινή Κομοτηνή με αντίπαλο τον τοπικό Πανθρακικό. H ΑΣΑ μπήκε πολύ νωθρά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Αρσενίεβιτς με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στον Ορλάντο και αυτός από κοντά έκανε το 1-0. Μετά το γκολ, η Αναγέννηση ήταν σχεδόν εξαφανισμένη από το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε μόνο με ένα σουτ του Μπιτέλη έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό και τα κατάφερε, καθώς κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 60ο λεπτό της ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ σε προσπάθεια του Αθανασιάδη με το κεφάλι. Στην συνέχεια, η ΑΣΑ είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Μπουντούρη να βγαίνει τετ α τετ αλλά να στέλνει τη μπάλα αουτ, ενώ στο 85ο λεπτό ο Ντοριβάλ δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού ανέτρεψε τον Ορλάντο ως τελευταίος παίκτης. Σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις, ο Ούλμερς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Πανθρακικός: Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Σουλτανίδης (80΄ Ούλμερς), Ρομπέρ, Κριστ ( 66΄Λιαπάκης), Αρσενίεβιτς, Ορλάντο.
Αναγέννηση: Πίτκας, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης (81΄ Χατζηρίζος), Μπαντάς, Λούιζ Κάρλος, Βούκοβιτς, Μπιτέλης (67΄ Ροντρίγκο), Ραονέ, Ντοριβάλ, Μπουντούρης, Αθανασίαδης.



Υ.Γ Είμαι περιέργος να δω από κοντά τον Εθνικό την Κυριακή, να δω τι διάολο άλλαξε σε αυτή την ομάδα και τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία πρωταθλητισμού…




Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ!

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η Αναγέννηση με σκοπό τη θωρακισή της για τη δύσκολη συνέχεια. Πρόκειται για τον νεαρό αμυντικό Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το νεό απόκτημα της ομάδας, στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τα δικαιώματα του τα έχει εδώ και 2 χρόνια ο ΠΑΣ, ο οποίος τον είχε δώσει πέρυσι δανεικό και στον Αγροτικό Αστέρα. Πλέον, η αμυντική γραμμή της Αναγέννησης αρχίζει να γεμίζει, ενώ αναμένεται μια ακόμα μεταγραφή, η οποία αφορά έναν παίκτη που είναι διακαής πόθος της διοίκησης εδώ και αρκετό καιρό και αν πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα στις μεταγραφικές κινήσεις της Αναγέννησης...

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

Μετά την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων μεταγραφών ( Ρίζος, Κοντσίδης), η Αναγέννηση μπήκε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για τον Κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει για την μακρινή Κομοτηνή το μεσημέρι του Σαββάτου με μοναδικές απουσίες τους τιμωρημένους Κουτρομάνο και Θεωδοσιάδη, ενώ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Δούκας. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η ΑΣΑ αναμένεται να πραγματοποιήσει άλλες 2 με 3 μεταγραφές και τις επόμενες ώρες θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις...

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ;;;

Ο δυναμικός δεξιός μπακ της Αναγέννησης, που είναι δανεικός από την ΑΕΚ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Την προσεχή Κυριακή δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανθρακικό, λόγω τιμωρίας και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί απ' τον Χιμένεθ και αν πείσει με την απόδοση του θα επιστρέψει στην Ένωση. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε η Αναγέννηση θα αποδυναμωθεί πάρα πολύ στη δεξιά πλευρά, έχοντας εναλλακτικές λύσεις μόνο τους Αγγελόπουλο και Σάββα...

ΨΗΦΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

 Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος της blogspot.com αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε πρόωρα τη δημοσκόπηση σχετικά με την πρόσληψη του Βάιου Καραγιάννη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ευτυχώς, προλάβαμε και συλλέξαμε τα στοιχεία της διαδικασίας μέχρι αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσουμε να σας τα παρουσιάσουμε. Ενδιαφέρον στοιχείο της δημοσκόπησης αποτελεί η διακύμανση της, καθώς ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας, είχαμε και την ανάλογη προτίμηση ψήφου από τους αναγνώστες. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα της Αναγέννησης από τη Δόξα Δράμας στις 9 Ιανουαρίου, είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή αναγνωστών που επέλεξαν ως πολύ λανθασμένη την πρόσληψη Καραγιάννη, ενώ είχαμε πλήρης αλλαγή σκηνικού μετά τις διαδοχικές νίκες με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ με την επιλογή "Σωστή" να έχει τις περισσότερες προτιμήσεις. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ακριβώς τη διακύμανση αυτή: 




Η έρευνα ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και διήρκησε 24 μέρες (πολύ λιγότερες από όσες θέλαμε), δηλαδή μέχρι τη σημερινή μέρα. Σε δείγμα 116 ψήφων, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:






Σκοπός μας ήταν η ψηφοφορία να λήξει μετά τους καθοριστικούς αγώνες με Πανθρακικό και Εθνικό, ώστε να έχουν οι φίλαθλοι της Αναγέννησης μια πιο σφαιρική άποψη για την ομάδα και τον προπονητή. Παρ' όλα αυτά μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα πως τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, καθώς υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα στις απαντήσεις που τέθηκαν προς επιλογή.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΡΙΖΟΣ!

Στη σημερινή προπόνηση της Αναγέννησης έλαβε μέρος ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, βρισκόμενος όμως στη σκιά του Χαλκιά. Έχει γεννηθεί στις 7/10/1976, άρχισε την καριέρα του στη Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε με τις φανέλες των Λύκων, του Αιγάλεω, Αγροτικού Αστέρα, Πιερικού, Ηλυσιακού και Δόξα Κατωκοπιάς(Κύπρος). Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου δοκιμάστηκε στην Κολωνία, όμως λόγω μάνατζερ δεν κατάφερε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ baladoros.com ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΙΤΚΑ!

Του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη,

Όταν βλέπουμε κάτι που αξίζει να το σχολιάσουμε  σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τότε δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό συμβαίνει στην Α΄ ή στην Β΄ εθνική. 
  

Σήμερα λοιπόν στον αγώνα που διεξήχθη στην Καρδίτσα μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Ο.Φ.Η. βγάλαμε το καπέλο στον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, Βαγγέλη Πίτκα. 

  

Μετά την λήξη του αγώνα, έκανα μερικά τηλεφωνήματα για να μάθω λίγα πράγματα για τον εν λόγω γκολκίπερ. 
  
Έμαθα λοιπόν ότι παρά το γεγονός της παρουσίας του στην ομάδα για 2 χρόνια, ποτέ δεν είχε θέση βασικού. Όταν ρώτησα γιατί, η απάντηση που πήρα ήταν ότι πάντα υπήρχε κάποιος… άλλος! 
  
Το άφησα εκεί και δεν συνέχισα να ρωτώ. 
Απλά θεωρώ ότι οι σκάουτερ μεγάλων ομάδων δεν είναι κακό να ρίχνουν τα μάτια τους σε μικρότερες κατηγορίας της χώρας μας για να ανακαλύπτουν τέτοια ταλέντα όπως ο Πίτκας. 



Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΤΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

O Dorival das Nevez Ferraz Junior, γνωστός σε όλους μας ως Ντοριβάλ και όχι Ντορίβα, όπως πεισματικά τον αποκαλούσε ο εκφωνητής της ΕΤ3 στον σαββατιάτικο αγώνα, φαίνεται επιτέλους πως σιγά σιγά βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Αναγέννησης αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στα φιλικά του καλοκαιριού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με επιστέγασμα το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε εναντίον του Πιερικού. Η σεζόν ξεκίνησε εξίσου καλά για τον Ντόρι, αφού στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα απέναντι στον Εθνικό Αστέρα κατάφερε να σκοράρει, δίχως όμως το γκολ του να είναι αρκετό, καθώς η Αναγέννηση ηττήθηκε. Με το καλημέρα, έδειχνε πως τη φετινή χρονιά, η παρουσία του θα αποτελούσε βαρόμετρο για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς για τον ίδιο και για την ομάδα, ένας ύπουλος τραυματισμός του στη μέση, που εμφανίστηκε λίγο πριν τον αγώνα με τον Εθνικό στο Ελληνικό και που κορυφώθηκε στον αγώνα με την Ηλιούπολη, ανάγκασε τον Ντόρι να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ενάμιση μήνα. Η επιστροφή του, έλαβε χώρα στο αλησμόνητο ματς με τη Βέροια στο στάδιο, μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και συμβάλλοντας αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας. Στα επόμενα παιχνίδια, ο Βραζιλιάνος φάνηκε επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία, αλλά γενικότερα υπνωτίστηκε και αυτός από την αγωνιστική καθίζηση της Αναγέννησης, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τα Τρίκαλα που έδειχνε εκτός κλίματος, θαρρείς πως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησε η καλή του εμφάνιση με το Λεβαδειακό, έχοντας στο ενεργητικό του ένα δοκάρι, ενώ η αγωνιστική του άνοδος φάνηκε και στον αγώνα με το Θρασύβουλο που πέτυχε γκολ, ασχέτως αν αυτό ακυρώθηκε λανθασμένα. Κακή παρένθεση για τον ίδιο αποτέλεσε το μέτριο του ημίχρονο με τη Δόξα Δράμας. Στους δυο επόμενους εντός έδρας αγώνες, ο Ντοριβάλ έδειξε επιτέλους το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε συνηθίσει στην αρχή. Στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα έβγαλε στο γήπεδο πολύ μεγάλο πάθος και ζήλο, καταγράφοντας στο ενεργητικό του άπειρα χιλιόμετρα, βοηθώντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πάρει τη νίκη. Η αγωνιστική αναγέννηση του έγχρωμου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, τη στιγμή της επίτευξης του καταπληκτικού τέρματος απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και με τη γενικότερη πολύ καλή παρουσία του στο ματς. Έτσι, μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος, πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης αυτός για την Αναγέννηση και είναι στο χέρι του να αποδείξει οτι μπορεί να γίνει ηγέτης της στη δύσκολη συνέχεια.


Υ.Γ (1) Ο Ντοριβάλ είναι παίκτης ψυχολογίας, όμως κατά τη γνώμη μου, ο τραυματισμός του τον επηρέασε σε μέγιστο βαθμό, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπουμε στο γήπεδο τον παίκτη που θαυμάσαμε στο φιλικό του καλοκαιριού με τον Πιερικό.

Υ.Γ (2) Τελικά, σε προηγούμενο άρθρο, που είχα εκφράσει τη γνώμη πως είμαστε χειρότερη ομάδα μόνο από τα Τρίκαλα, την παίρνω πίσω. Είμαστε χειρότεροι από τα Τρίκαλα αλλά και τη Δόξα Δράμας. Το παραδέχομαι είχα βιαστεί. Ορίστε και η απόδειξη, παραθέτοντας ένα κομμάτι εκείνου του άρθρου "Το άρθρο γράφτηκε πριν τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με τη Δόξα Δράμας, διότι είναι σίγουρο, και σας το υπογράφω, πως η Αναγέννηση την Κυριακή θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της..." Βιάστηκα λίγο ε; Ευτυχώς δεν υπέγραψα...

Ο "ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ" ΤΟΛΙΟΣ!

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα των Τρικάλων στο Κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στην ήττα τους με 3-1. Θυμάστε ένα δίμετρο παλικάρι που ήταν τερματοφύλακας στο δικό μας παιχνίδι με τους γείτονες εκείνο το πολικό απόγευμα του Δεκεμβρίου και τον θαυμάσαμε όλοι για τη σταθερότητά του και ιδιαίτερα για τις άκρως αποτελεσματικές εξόδους του; Έχει καμιά συγγένεια με το παιδί στο βίντεο; Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοούμε...




Ο Βαγγέλας δε θα τα έτρωγε αυτά...έχοντας μια μικρή αμφιβολία για το πρώτο. Το δεύτερο δεν πρόκειται να το φάει ποτέ, αφού είναι πολύ πιο κοντός από τον Τόλιο, καθώς στο συγκεκριμένο γκολ φαίνεται ξεκάθαρα ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ύψος του παίκτη των Τρικάλων. Το τρίτο γκολ, είμαι σίγουρος πως ο Πίτκας θα το έπιανε, καθώς σε μια παρόμοια φάση στο 90ο λεπτό στο ματς με τον ΟΦΗ απεσόβησε τον κίνδυνο. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω, πως η Αναγέννηση έχει ανάγκη από τερματοφύλακα ψυχολογίας, δηλαδή έναν παίκτη που να καθοδηγεί την ομάδα, αφού ως γνωστόν ο τερματοφύλακας είναι ο προπονητής μιας ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Πίτκας έχει πολύ μεγάλα αθλητικά προσόντα, αλλά δε φτάνει αυτό, καθώς πρέπει να αναπτύξει περισσότερο τα ηγετικά του προσόντα  και έχει όλα τα φόντα για να τα αποκτήσει στο άμεσο μέλλον. Γίνεται να τα αποκτήσει αύριο κιόλας; Την απάντηση του θα τη δώσει στο γήπεδο...

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Εθνικός Αστέρας - Καλλιθέα 1-1!

Η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 86ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ και βάζει πλέον σε περιπέτειες και τον Εθνικό Αστέρα...

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

Ούτε και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι της ομάδας δεν περίμεναν πριν από μια βδομάδα ότι η Αναγέννηση θα έκανε δυο συνεχόμενες νίκες και θα βρισκόταν σήμερα μια ανάσα από τον Ιωνικό. Κι όμως, οι νίκες της και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα την έχουν φέρει σε πολύ καλύτερη θέση απ' ότι ήταν προ ολίγων ημερών. Πλέον, η Αναγέννηση σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μέσα στην Κομοτηνή, θέτει γερές βάσεις για τη συνέχεια, αφού ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό, ο οποίος έχασε και αυτός έδαφος σήμερα, γνωρίζοντας την ήττα μέσα στα Γιάννενα. Αν η ΑΣΑ καταφέρει να πάει σε αυτό το παιχνίδι με όχι σοβαρές βαθμολογικές απώλειες, τότε με νίκη θα έχει την ευκαιρία να μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής και γιατί όχι σε αυτό της απευθείας σωτηρίας. Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν υποθέσεις και μόνο, καθώς η Αναγέννηση πρέπει να κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό ή τουλάχιστον να δείχνει το ίδιο πάθος με αυτό που είχε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Υ.Γ (1) Φοβερή η ατμόσφαιρα των παιδιών της ΛΕΦΑΚ χθες, οι οποίοι παρέσυραν όλο το γήπεδο με τις φωνές τους...
Υ.Γ (2) Κάτι μου λέει πως βασικός αντίπαλος για την παραμονή εκτός από τον Ιωνικό, δε θα είναι ο Εθνικός, αλλά τα παιδιά με τα πράσινα και κόκκινα αστεράκια. Προσεχώς θα το μάθουμε...

FOOTBALL LEAGUE ΤΕΛΙΚΑ


Δόξα Δράμας - Ιωνικός 5-1 (17', 62' Χατζηπαντελίδης, 33' πεν., 42', 80' Μαρκόφσκι / 85' Χιονίδης))






Λεβαδειακός - Τρίκαλα 3-1
(1' Ζουρούδης, 20' Πόποβιτς, 54' Λισγάρας / 42' Ένοκ)




Παναιτωλικός - Αγροτικός Αστέρας 4-0

(7' Γκούρμα, 68' Καούνος, 83' Θεοδωρίδης, 90' Μπελεβώνης)




ΠΑΣ Γιάννινα - Εθνικός 3-1
(6' Tζάνης, 66', 89' Σιαλμάς / 39' Ψιάνος)




Πιερικός - Ηλιούπολη 2-1
(70', 90' Γιαζιτζόγλου / 83' Βάρα Λόπες Λόπες)




Βέροια - Πανθρακικός 0-0



Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΨΥΧΑΡΕΣ!!!

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση με 2-1 επί του ΟΦΗ. Η ΑΣΑ έδειξε ιδιαίτερα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 23ο λεπτό με σουτ του Αγρίτη, ύστερα από λάθος συνεννόηση της άμυνας. Η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική όμως, αφού ο Ντοριβάλ στο 33ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από το 30 μέτρα έγραψε το 1-1. Η Αναγέννηση, γενικώς έδειχνε πως δύσκολα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα, αφού μπροστά της είχε ένα μεγάλο αντίπαλο, που από την πλευρά του κι αυτός δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά, υπήρχε η αίσθηση πως όποια ομάδα έβαζε γκολ, θα ήταν και η νικήτρια. Ευτυχώς για την ομάδα μας, κατάφερε αυτή να προηγηθεί στο σκορ στο 70ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Αθανασιάδη, μετά από φάουλ του Μπουντούρη. Από κει και πέρα, όσοι ήταν στο γήπεδο και αυτοί που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, έχασαν καμιά δεκαριά χρόνια απ' τη ζωή τους λόγω της αγωνίας, καθώς ο ΟΦΗ μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να αξιοποίησει τις λιγοστές φάσεις που είχε μπροστά απ' την εστία του Πίτκα. Έτσι, ήρθε το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τους παίκτες και τους φιλάθλους της Αναγέννησης να πανηγυρίζουν μια τεράστιας σημασίας νίκη που την έφερε μια ανάσα από τον Ιωνικό, ο οποίος δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο στη Δράμα.

Υ.Γ Τελικά αυτή η ομάδα έχει τεράστια @@@@@@, δεν έχει όμως τερματοφύλακα...

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!...

Παρότι η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με τον πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου και το μέλος της διοίκησης τον κ. Πέτρου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τελικά η απόφαση που πάρθηκε είναι πως η αποχή συνεχίζεται! Ο κ. Αντωνίου δεσμεύτηκε, πως στον αυριανό αγώνα οι Ultras θα μεταφερθούν στη θύρα 3 της σκεπαστής κερκίδας και πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους κατόχους διαρκείας των 100 ευρώ, οι οποίοι θα μπορούν να καθίσουν εκεί. Δυστυχώς, όμως οι Ultras φαίνεται πως τους πείραξε η στάση της διοίκησης προς την αστυνομία, καθώς ο κ . Αντωνίου τόνισε πως δε μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα αυτό. Έτσι, η αποχή θα συνεχιστεί και αύριο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αν τα αιτήματα των οπαδών γίνουν πράξη στον αυριανό αγώνα, η επιστροφή τους θα είναι πολύ πιθανή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ...

 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Ο.Φ.Η Χ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 1

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ Χ

credits to psixiatros

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ULTRAS-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!

Επιτέλους μετά από ένα μήνα και κάτι φαίνεται να υπάρχει προσπάθεια προσέγγισης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας από τη διοίκηση. Έτσι, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δυο πλευρών στις 8 το βράδυ στο σύνδεσμο των Ultras. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπρόσωπος της διοίκησης θα είναι ο κ. Πέτρου και η συζήτηση θα περικλείεται γύρω από τους προβληματισμούς των οργανωμένων, σχετικά με τις ανεξήγητες καταστάσεις που επικρατούν στο γήπεδο (αστυνομοκρατία κ.α), ώστε να επιτευχθεί επιτέλους ο σεβασμός προς το πιο ενεργό κομμάτι της εξέδρας. Ελπίζουμε μετά την κίνηση αυτή, να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και συσπείρωση για τον καθοριστικό αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ...

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ!

Ο λόγος για τον επιθετικό της Αναγέννησης το Ροντρίγκο, ο οποίος αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς, καθώς ενώ είχε αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ίδιο και για την ομάδα. Η αγωνιστική καθίζηση του ιδιαίτερα ταλαντουχού Βραζιλιάνου ξεκίνησε από το παιχνίδι με τη Βέροια στο στάδιο, στο οποίο ως γνωστόν είχε χάσει εκείνο το περιβόητο πέναλτι, που στοίχιωσε την Αναγέννηση για τους επόμενους τρεις μήνες μέχρι το μάτς της περασμένης Δευτέρας. Στο μάτς με τον Εθνικό Αστέρα, ο Ροντρίγκο ήταν εκτός αποστολής, αφού είχε κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση. Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο " Ρόντρι" θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΣΑ, τις τελευταίες ώρες φαίνεται μετανιωμένος, καθώς μετά από μια πολύωρη συζήτηση που είχε με τον Βάιο Καραγιάννη, του εξήγησε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα. Έτσι, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά θα είναι και η τελευταία...

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Με λίγη προσπάθεια...ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ!

Χθες το απόγευμα, η Αναγέννηση έδειξε σημάδια ζωής και έστειλε το μήνυμα ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως πρέπει να επαναπαυθούν οι φίλαθλοι, πόσο μάλλον η διοίκηση και οι παίκτες. Ήδη, οι δυο νεοαποκτηθείς παίκτες έδειξαν με το καλημέρα, πως έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν. Ειδικά, ο Λουίζ Κάρλος φάνηκε πως έδεσε πίσω με τον Θεοδοσιάδη και η άμυνα δεν έμπαζε, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια, ήταν εμφανής και η αγωνιστική του απραξία, καθώς δεν αγωνιζόταν στον ΠΑΣ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σενόνε, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη στιγμή του τραυματισμού του, στα λίγα λεπτά, όμως, που έπαιξε έδειξε πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις. Όσο για τον Μελαμπιανάκη, τα λόγια είναι περιττά. Έδωσε στην αριστερή πλευρά άλλη οντότητα και με την ποιότητά του ανέβασε και τον Ντοριβάλ που έπαιζε και αυτός αριστερά. Για να τελειώσουμε την αναφορά μας στα νέα αποκτήματα της ομάδας, ας μιλήσουμε λίγο για τον μεγάλο Σωκράτη Μπουντούρη. Ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας φώναξε παρόν χθες και έστειλε μήνυμα σε όσους τον θεωρούν τελειωμένο ποδοσφαιρικά. Το γκολ που πέτυχε ανέδειξε την κλάση του και έδειξε πως όσα χρόνια και να περάσουν, η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται. Κάπου εδώ, όμως, γίνεται εμφανές, πως η ΑΣΑ χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Πλεόν, αν πάρουμε ως δεδομένη την αποδέσμευση του Ροντρίγκο, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Τζέκου, η κίνηση για επιθετικό κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, καθώς η ομάδα μένει ουσιαστικά με έναν σέντερ φορ, τον Αθανασιάδη. Η διοίκηση, είμαστε σίγουροι πως το έχει δει το πρόβλημα και θα κινηθεί καταλλήλως.  

Υ.Γ Το Σάββατο καλό είναι το πέταλο να κριθεί ακατάλληλο και όλοι να βρεθούμε στη σκεπαστή! Τι 10 τι 15 ευρώ! Ας πιούμε βρε αδερφέ δυο μπυρίτσες στο Blues και όχι τέσσερις...

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!


Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!...Αυτή μάλιστα, ήταν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Η ομάδα που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος κόσμος της. Μια ομάδα, που ξεχειλίζει από πάθος και δε φοβάται κανέναν αντίπαλο. Στο σημερινό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΣΑ κυριολεκτικά πάτησε τον "λίγο" Εθνικό Αστέρα και φαινόταν πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να πετύχει γκολ. Τα κατάφερε στο 42ο λεπτό με ποιόν άλλο από τον φυσικό της ηγέτη και αρχηγό, τον τεράστιο Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Γκίτκο και αυτή αργά και βασανιστικά κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Εκείνη τη στιγμή, πραγματικά το στάδιο σείστηκε από το ξέσπασμα των φιλάθλων, αφού είχαν να πανηγυρίσουν γκολ σχεδόν τρεις μήνες(!). Το γκολ επετεύχθη στο καλύτερο σημείο για την Αναγέννηση, δηλαδή λίγο πριν το ημίχρονο και όλα συνηγορούσαν πως αυτή η νίκη απλά δε χάνεται. Έτσι και έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πίτκα, ο οποίος στη μόνη φάση στο παιχνίδι που φάνηκε απειλητική η ομάδα της Καισαριανής, απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Λουάμο ύστερα από κόρνερ.  Μ' αυτό τον τρόπο, η ΑΣΑ κατάφερε να νικήσει και να διώξει το άγχος που υπήρχε στους παίκτες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε απαντήσεις σε όλους, πως είναι ακόμα εδώ για να παλέψει ως το τέλος, πουλώντας ακριβά το τομάρι της! Βέβαια, για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ στο στάδιο. Το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την μετέπειτα πορεία της. ΠΑΘΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και ΔΙΨΑ για το αποτέλεσμα. Όλα αυτά, σήμερα τα είχε και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι...

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Ύστερα από τα σημερινά αποτελέσματα, η προσπάθεια της Αναγέννησης να μείνει στη Β' Εθνική γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Βέβαια, οι νίκες του Εθνικού και του Ιωνικού ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς η ΑΣΑ για να σώσει την παρτίδα πρέπει να βασιστεί μόνο στις δικές της δυνάμεις, κάτι το οποίο το έχει συνηθίσει και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι στο DNA της. Θαρρείς πως αυτή η ομάδα το κάνει επίτηδες και κάθε χρόνο, αφού κάνει τους φιλάθλους της καρδιακούς,στο τέλος τους κάνει περήφανους που υποστηρίζουν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αυτή τη στιγμή, η Αναγέννηση βρίσκεται σε πολύ χειρότερη θέση από ότι ήταν την περσινή και την προπέρσινη χρονιά και έχει μπροστά της ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο αν κερδίσει, τότε πραγματικά θα μιλάμε για ένα μεγάλο θαύμα. Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης, είναι οτι παρά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και οι φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη σωτηρία. Μοναδικό μελανό σημείο αποτελεί η αποχή των οργανωμένων οπαδών, η οποία εξακολουθεί να αφήνει αναπάντητα ερωτήματα στις τάξεις των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της πόλης της Καρδίτσας για το ποιός τελικά φταίει για τη στάση τους αυτή. Προσωπική μου άποψη είναι οτι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται πάνω από την Αναγέννηση. Απλά, όλοι αποτελούμε ένα κομμάτι της ομάδας αυτής, όπως η διοίκηση, οι παίκτες και οι οπαδοί. Όλοι τροφοδοτούμε με ενέργεια την ομάδα, καθένας με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι συνεισφέροντας οικονομικά και άλλοι με τη φωνή τους στο γήπεδο αλλά και με τη μικρή όσο και σημαντική συνεισφορά τους στον οικονομικό τομέα. Λοιπόν, θα το πω με λαι'ί'κό τρόπο " Μάγκες, γράψτε τη διοίκηση στα @@@@@@@ σας ". Όχι επειδή έχει κάνει κάτι κακό για την ομάδα, αφού ίσα ίσα κάνει οτι μπορεί για τη σωτηρία της, αλλά επειδή όπως ανέφερα και προηγουμένως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι πάνω απ' όλους και από όλα. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ!...ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

FOOTBALL LEAGUE ΤΕΛΙΚΑ

Εθνικός - Πιερικός 2-1 (13' Περέιρα, 83' Φαρινόλα / 70' Γκουγκουλιάς)

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Βιδάλης, Φαρινόλα, Ουατάρα, Περέιρα.  
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς, Χατζής (46' Γκαλαγκάνης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)



Ηλιούπολη - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (31' Ουρόσεβιτς)

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς, Νικολόπουλος, Σικαλιάς, Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος, Θάνος, Φούφουλας, Στεφανίδης.  
Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Γόγολος, Μερεσιώτης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Σαμουηλίδης, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Γέσιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)


Ιωνικός - Θρασύβουλος 2-1
(26' Άλβες, 55' Ντε Φαρία / 84' Τσιλιγκίρης)

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος (67' Γιόνδης), Ντε Φαρία, Αλβες, Δελήμπασης, Πασάς, Σπυριδάκης, Ερρίκος, Ρουσσάκης, Πολίτης.  
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Κωστάκης, Κολοτούρος, Βαλεριάνος, Ζώνας (62' Σερέπας), Βασιλείου (46' Τσιλιγκίρης), Πρίπου, Παληγεώργος, Τσούτσουρας, Κακαράς, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)



ΟΦΗ - Βέροια 2-0 (62' πεν. Αγρίτης, 92' Μανούσος)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Κατσικογιάννης (46' Ρούσεφ), Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.
 Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλογέρης, Καλτσάς, Οικονόμου, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Τσιάτσιος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)



Τρίκαλα - Παναιτωλικός 2-0 (49' Τελκίνσκι, 83' Κόρμπος)

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (56' Σαββίδης), Σαρακατσάνος.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Ετζενγκουέλε, Δέντσας (55' Μπουμάλ), Κούσας, Μπαϊκαρά (71' Καραμαλίκης), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)



Διαγόρας - Λεβαδειακός 1-1 (Β')(18' Αγκιρίμπα / 53' Ζουρούδης)

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος. Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Ντιμπαλά, Μπάρκογλου (17' Ζουρούδης), Πόποβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφήκας (Ανατ. Αττικής)

ΗΜΙΧΡΟΝΑ FOOTBALL LEAGUE


Εθνικός Πειραιώς - Πιερικός 1-0
(13' Περειρα)

Ηλιούπολη - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (31' Ουρόσεβιτς)

Ιωνικός - Θρασύβουλος 1-0 (26' Άλβες)

ΟΦΗ - Βέροια 0-0 

Τρίκαλα - Παναιτωλικός 0-0

Διαγόρας - Λεβαδειακός 1-0 (Α')

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Το έκανε το θαύμα της και πάλι η αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας, καθώς δε μπόρεσε να διαβεβαιώσει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πως ο αγώνας με τον Εθνικό Αστέρα δεν είναι υψηλού κινδύνου και δε χρειάζεται μεγάλη αστυνομική δύναμη. Έτσι, η Αναγέννηση θα αναγκαστεί να παίξει τον καθοριστικό αυτό αγώνα Δευτέρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση είναι, πως ο αγώνας των Τρικάλων με τον Παναιτωλικό θα γίνει τελικά Κυριακή, αφού ο αστυνομικός διευθυντής της γειτονικής πόλης διαβεβαίωσε πως η αστυνομική δύναμη για την αναμέτρηση αυτή επαρκεί. Μάλιστα, θα υπάρξει και μετακίνηση φιλάθλων του Παναιτωλικού με τρία πούλμαν, το οποίο αυτόματα κάνει το ματς ακόμα πιο επικίνδυνο. Στο δικό μας αγώνα τι διάολο θα υπάρχει, που να κάνει απαραίτητη την αστυνομική δύναμη; Μήπως μεγάλωσαν τα καλόπαιδα της επίθεσης στο λεωφορείο 224 πέντε χρόνια από το Σεπτέμβριο και θέλουν να κάνουν εκδρομή; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!...

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ!

Μετά τους Κάρλος Λουίζ και Νικολάς Σενόνε, η Αναγέννηση έντυσε στα κιτρινόμαυρα δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάρτιν και Πέτρ Κνάκαλ, οι οποίοι είναι Τσέχοι και είναι αδέρφια. Ο Μάρτιν αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και ο Πέτρ στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Να σημειωθεί πως ο Μάρτιν Κνάκαλ είχε αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης το 2007, όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες να αποδείξει τις δυνατότητές του και επέστρεψε στην πατρίδα του.


Όνομα: Martin Knakal

Χώρα: Τσεχία
Ημερομηνία Γέννησης: 17 Απριλίου 1984
Ηλικία: 26
Ύψος: 1,87





Καριέρα

2008-09: Pribram
2009-10: Banik Most - 28 συμμετοχές - 3 γκολ
2010-11: Banik Most - 13 συμμετοχές - 2 γκολ
             Τσεχία U21 - 14 συμμετοχές


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, LUIZ CARLOS, ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!

ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!

Στην Αναγέννηση θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κάρλος Λουίζ ( Βραζιλιάνος, στόπερ ) και Νίκολας Σενόνε ( Ουρουγουανός, αμυντικός χαφ ). Και οι δυο προέρχονται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρώτος με ελεύθερη μεταγραφή και ο δεύτερος ως δανεικός...

Όνομα: Νικολάς Σενόνε
Χώρα: Ουρουγουάη
Ημερομηνία Γέννησης: 24 Απριλίου 1986
Θέση: Αμυντικός χαφ






                
Καριέρα

2006-07: Μιραμάρ - 23 συμμετοχές
2007-08: Μιραμάρ - 4 συμμετοχές
2008-09: Μιραμάρ - 1 συμμετοχή
2008-09: Σέρο Λάργκο - 10 συμμετοχές
2009-10: ΠΑΣ Γιάννινα - 26 συμμετοχές

Όνομα: Λουίζ Κάρλος Γκουέδες Στούκας
Χώρα: Βραζιλία
Ημερομηνία Γεννησης: 10 Μαρτίου 1980
Θέση: Στόπερ







Καριέρα

1999-2005: Ρίο Μπράνγκο
2005: Ζουβεντούδε
2005-08: Πάκος Φερέιρα - 58 συμμετοχές - 5 γκολ
2008-09: Λε'ί'ρία - 28 συμμετοχές - 6 γκολ
2009-10: Παικαν - 17 συμμετοχές - 3 γκολ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ...

Ο Γιάννης Τσάγγαρης αποτελεί τον τρίτο κατά σειρά παίκτη, ύστερα από τους Σεμιρτζίδη και Ζοσουέ, που αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση. Η αποδέσμευση του εν λόγω παίκτη είναι μόνο η αρχή στο ξεσκαρτάρισμα που θα υποστεί τις επόμενες ώρες το ρόστερ της ομάδας με πολλούς παίκτες να φεύγουν αλλά και να έρχονται...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕ 4-0...

Άλλη μια ήττα γνώρισε η Αναγέννηση, αυτή τη φορά στη Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21' με σουτ του Ρούτση. Στο 35' ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σαιντ γκολ για την ομάδα της Δράμας, όταν ο Λίμα σούταρε, η μπάλα βρήκε τον Μπαντά και στη συνέχεια στον Μαρκόφσκι, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος. Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει και στο 39' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη, ο οποίος ύστερα από φάουλ του Μπιτέλη, έπιασε την κεφαλιά,όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τοπαλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά και στο 53', πάλι ο Αθανασιάδης με κεφαλιά, δε μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Δόξας, καθώς την τελευταία στιγμή ο Μαρκόφσκι έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα της Δράμας διπλασίασε τα τέρματά της στο 62' με τον Μαρκόφσκι. Στο 72' ο Μπαντάς είχε δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καρακώστας με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Μαρκόφσκι στο 82'.

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΙΚΡΑ...

Με το μισό πόδι η Αναγέννηση στη Γ' Εθνική, κοινώς Football League 2. Απομένει ενάμισι πόδι ακόμα...Όσο ζούμε ελπίζουμε...αλλά για πόσο ακόμα;...περισσότερα σε λίγο...

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ULTRAS Ή ΟΙ ULTRAS ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

Έχει περάσει ένας μήνας από την απόφαση των οργανωμένων να κάνουν αποχή από τους αγώνες της Αναγέννησης στην Καρδίτσα, κι όμως οι δυο πλευρές επίσημα δεν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για κάποια συνάντηση, που θα τεθούν επί τάπητος τα θέλω και τα πιστεύω του καθενός. Βέβαια, η πρώτη που έχει την υποχρέωση να κάνει την κίνηση για τη σύσφιξη των σχέσεων τoυς είναι η διοίκηση. Όλοι καταλαβαίνουμε την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς διοικούντων για τη σωτηρία και την εξυγίανση της ομάδας, λόγω των χειρισμών του ακατανόμαστου, και άπαντες είναι ευγνώμονες που σε τόσο δύσκολους καιρούς, κάποιοι άνθρωποι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δυστυχώς όμως, οι ενέργειες της διοίκησης προς το πρόσωπο των οργανωμένων κρίνονται ερασιτεχνικές. Πρώτον, η μεταφορά του πιο ζωντανου κομματιού της εξέδρας στο άψυχο και άχαρο πέταλο που βρίσκεται 20 μέτρα πίσω από τη μια εστία, απενεργοποίησε τη δυναμική της έδρας κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Εδώ τίθεται το ερώτημα όμως: Οι ultras όταν άκουσαν την είδηση έκαναν κάποια κίνηση προς τη διοίκηση ή πήγαν σε κανά δυο ματς και είπαν δεν μας αρέσει το πέταλο και αυτό ήταν;;; Δεύτερον, με την  αδικαιολόγητη αστυνομοκρατία που επικρατεί στο γήπεδο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάτι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, είναι τρόπος ζωής και μερικοί αργά ή γρήγορα πρέπει να το καταλάβουν. Αυτό είναι αποκλειστικό καθήκον της διοίκησης. Τρίτο και τελευταίο, κάποιοι αποκαλούν ή αποκάλεσαν τους ultras ρεμάλια και καθήκια. Αυτοί οι ίδιοι, έχουν την υποχρέωση να καταλάβουν πως τα παιδιά αυτά έχουν δώσει και την ψυχή τους γι' αυτή την ομάδα και στις δύσκολες εποχές που πέρασε η Αναγέννηση ήταν κοντά της. Από την πλευρά τους όμως, οι οργανωμένοι αν έχουν κάποιο πρόβλημα με τους διοικούντες, πρέπει να τους το πούνε από κοντά. Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Με τον απλό διάλογο και μόνο, μπορεί να λυθεί η παρεξήγηση ανάμεσα τους, ώστε το στάδιο της Καρδίτσας να ξαναγίνει το φόβητρο κάθε ομάδας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ...

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ..." Η ΣΦΑΓΗ "

Η Αναγέννηση, ακόμα προσπαθεί να συνέλθει, δυο εικοσιτετράωρα μετά την ανεκδιήγητη διαιτησία των Ρούσσο και Κουτσιακουτζίδη και την άνανδρη συμπεριφορά των παικτών του Θρασύβουλου. Άπαντες είναι σκασμένοι και νιώθουν πως έχουν αδικηθεί κατάφορα από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, όμως γι' αυτούς που θέλουν να δουν την ΑΣΑ όσο το δυνατόν πιο κάτω, αυτό δε θα τους περάσει. Η Α-Ν-Α-Γ-Ε-Ν-Ν-Η-Σ-Η, όπως λέει και το ονομά της έχει δείξει πως μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βρίσκονται κατά καιρούς μπροστά της. Η ΑΣΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. Δυο ομάδες πρέπει να βάλει από κάτω της και θα το κάνει! Μάλιστα, και οι δυο προέρχονται από το γνωστό Αθηναικό σύστημα, ενώ και η ομάδα που βρίσκεται από κάτω της, η Καλλιθέα, είναι και αυτή γνωστή για το παρελθόν της. Ας γυρίσουμε, όμως στο ματς της Τετάρτης. Με τη βοήθεια της φωτογραφίας του anagenisi.net, και μιας δικιάς μας μικρής παρέμβασης, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ντοριβάλ καλύπτεται ή τουλάχιστον βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τον παίκτη στο δεξί άκρο της φωτογραφίας.


ΤΕΡΜΑ και ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η Αναγέννηση υπήρξε θύμα ΣΦΑΓΗΣ σε αυτό το παιχνίδι. Βλέποντας, όμως αυτή τη φωτογραφία, και σε συνδυασμό με τον ορισμό του κ. Τζωρτζάκου στο επόμενο παιχνίδι με τη Δράμα, μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το ζεστό απόγευμα του Νοεμβρίου προ δυο ετών στο ματς με τον Ατρόμητο στο στάδιο. Η ομοιότητα με το παιχνίδι με το Θρασύβουλο μεγάλη, καθώς και εκεί ακυρώθηκε γκολ της Αναγέννησης. Όλοι τότε, μαζί και εγώ, είχαμε τρελαθεί με την απόφαση του Τζωρτζάκου, φωνάζοντας πως το γκολ ήταν πεντακάθαρο. Δυο χρόνια και κάτι μετά, και ύστερα από μελέτη της φάσης αυτής, κατέληξα στο συμπέρασμα, οτι κι όμως υπάρχει ΟΦ-ΣΑΙΝΤ. Τα συμπεράσματα δικά σας...




Ειδικά, στη δεύτερη φωτό φαίνεται καθαρά(στο βίντεο ακόμα πιο καθαρά), πως ο Τζέκος βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους αμυντικούς!! Α ρε Σπανέ, τζάμπα ξύλο πήγες να φας...

Υ.Γ Πωπωπω, χθες με τα Τρίκαλα, σήμερα με τον Ατρόμητο, με βλέπω να δέχομαι πρόταση από το sakafliades.gr. ΟΥΣΤ ΜΑΚΡΙΑΑΑ...

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ..!!

Όσοι διαβάσατε τον τίτλο του άρθρου, ίσως πάθατε ένα μικρό σοκ. Όχι, δεν είμαι φίλαθλος των Τρικάλων, ή αποτελώ μέλος των Σακαφλιάδων, αλλά είμαι φόλα Αναγεννησιώτης. Δυστυχώς όμως, λίγο πριν τη δύση του πρώτου γύρου, θέλοντας να συνοψίσω τα όσα είδαμε από την ομάδα μας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η πρώτη μου σκέψη δεν πάει στο ότι η ΑΣΑ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, αλλά στην εικόνα που έχει παρουσιάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Αναγέννηση δεν είναι, όπως λένε κάποιοι, καλύτερη ομάδα από τις μισές ομάδες της κατηγορίας. Η Αναγέννηση είναι χειρότερη μόνο από τον ΑΟ Τρίκαλα. Ναι, καλά ακούσατε. Ας πάρουμε, όμως, ένα ένα τα ματς από την αρχή του πρωταθλήματος. Στους δυο πρώτους αγώνες με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ, η ομάδα μπορεί να έχασε, αλλά σύμφωνα με το πότε άρχισε την προετοιμασία και πόσο γρήγορα δημιουργήθηκε ένα σύνολο για να υπάρξει ανταγωνιστικό στο επίπεδο της Β' Εθνικής, δε μπορεί να κριθεί αυστηρά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα του κυπέλλου με τον Αετό Σκύδρας. Ακολουθεί ένας μαγικός μήνας και κάτι παραπάνω για την Αναγέννηση, καθώς μέσα σ' αυτον κατάφερε να δώσει την εντύπωση στους φιλάθλους, πως η φετινή χρονιά θα είναι πιο άνετη από τις προηγούμενες. Οι νίκες με Πανθρακικό, Ηλιούπολη και Πιερικό στην Καρδίτσα, το Χ στο Ελληνικό και η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στον Εύοσμο σκορπούσαν αισιοδοξία στους Καρδιτσιώτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σύνθημα που δονούσε τον Εύοσμο στο τέλος του πρώτου μέρους " Του χρόνου Α'... ". Το ημερολόγιο έγραφε 17 Οκτωβρίου και η Αναγέννηση με διπλό στον Αγροτικό Αστέρα έφτανε τους 10(!) βαθμούς. Πόσους βαθμούς έχει η ομάδα σήμερα 6 Ιανουαρίου;11! Στη συνέχεια, η ΑΣΑ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στους Ζωσιμάδες παρά την ήττα, ενώ ακολούθησε το απίστευτης ατυχίας ματς με τη Βέροια στο στάδιο. Μέχρι εκείνο τον αγώνα η ομάδα έδειχνε ικανή να ανατρέψει κάθε σκορ εις βάρος της. Στον επόμενο αγώνα, στην Καρδίτσα ανηφόρησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος πήρε τη νίκη και όμως τις ευκαιρίες τις είχε και πάλι η Αναγέννηση. Η ψυχολογία της ομάδας άρχιζε να πέφτει και ακολούθησε η ήττα από την ανύπαρκτη αγωνιστικά Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Η Αναγέννηση ήταν κακή, αλλά η Καλλιθέα ήταν πολύ χειρότερη. Το επόμενο Χ με τον Ιωνικό ήρθε ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς, ενώ η ομάδα έχασε και στη Ρόδο, χωρίς στην κυριολεξία προπονητή αλλά και με μια απίστευτη ευκαιρία στο τέλος. Φτάσαμε, λοιπόν, στο πολικό απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου, όπου η χειρότερη Αναγέννηση των τελευταίων 5 ετών έχασε αμαχητί το ντέρμπυ με τα Τρίκαλα. Κατά τη γνώμη μου, τα Τρίκαλα ήταν η καλύτερη ομάδα με αυτή του ΠΑΣ του Λουτσιάνο προ 2 ετών που πέρασε από την Καρδίτσα εδώ και 2μιση χρόνια. Ακολούθησε η ήττα από το Λεβαδειακό με την ομάδα καλύτερη από τον αντίπαλο της, και χθες το αηδιαστικό χειρουργείο του επόπτη Κουτσιακουτζίδη. Το άρθρο γράφτηκε πριν τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με τη Δόξα Δράμας, διότι είναι σίγουρο, και σας το υπογράφω, πως η Αναγέννηση την Κυριακή θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της...

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

'' ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΗΤΤΑ '' ΜΕ 0-3...


Την ήττα με 0-3 γνώρισε η Αναγέννηση από το Θρασύβουλο στο στάδιο της Καρδίτσας. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνοντας πως είναι ικανή να πάρει τη νίκη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Λογάριαζε, όμως, δίχως τη διαιτησία του κ. Ρούσσου-Μπεκερτζή, ο οποίος ύστερα από υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε ως οφ-σάιντ γκολ του Ντοριβάλ, που φάνηκε με γυμνό μάτι τουλάχιστον, πως ήταν κανονικότατο. Ήταν το πιο κατάλληλο σημείο, ώστε η Αναγέννηση να προηγηθεί στο σκορ, δυστυχώς όμως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου για ακόμα μια φορά επαληθεύτηκε. Σε μια ανύποπτη φάση, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζαχαρόπουλος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 1-0 για την ομάδα της Φυλής. Το 0-1 έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με το διαιτητή και τους επόπτες να βρίσκονται στο στόχαστρο των σκασμένων φιλάθλων της Αναγέννησης με την έλευση τους στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΣΑ προσπάθησε να βγάλει φάσεις, λίγο όμως η τύχη που της έχει γυρίσει ουκ ολίγες φορές την πλάτη φέτος, αλλά και η πεσμένη ψυχολογία δεν της επέτρεψαν να παραβιάσει την εστία του Σιδεράκη. Έτσι, φτάσαμε στο 85ο λεπτό, όταν με δυο παίκτες και των δυο αντιπάλων να βρίσκονται στο χορτάρι, με το Δούκα μάλιστα να βρίσκεται πεσμένος πάνω από μισό λεπτό, ο Θρασύβουλος δεν τήρησε το fair-play και ο Ζαχαρόπουλος με πλασέ έκανε το 0-2, κάτω από αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90' ο κ. Ρούσσος καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Θεοδοσιάδη και ο Κατσίκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με το τέλος του αγώνα, υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, ενώ εξαγριωμένοι οι φίλαθλοι της Αναγέννησης προσπάθησαν να μπουν με τη σειρά τους στα αποδυτήρια...

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ULTRAS

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΗ, ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΧΩΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ...). ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ, ULTRAS GATE 3

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ...

Φτάσαμε, λοιπόν, 24 ώρες πριν από τον καθοριστικό αγώνα με το Θρασύβουλο. Η λέξη τελικός, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, αντικατοπτρίζει πλήρως τη σημαντικότητα της αναμέτρησης. Οι 11 παίκτες που θα παραταχθούν, συν τις αλλαγές, θα πρέπει να είναι στην κυριολεξία κομάντο επί 90 λεπτά. Αύριο παίζει μπάλα και η εξέδρα. Προσωπικά, δε με ενδιαφέρει πόσος κόσμος έχει σκοπό να έρθει στο στάδιο. Αν είναι να έρθουν 3 χιλιάδες και οι μισοί να έχουν το μυαλό τους στα Πηγάδια και οι άλλοι μισοί στο Καραϊσκάκης, να μην ξεκινήσουν ντιπ απ' το σπίτι. Συμβιβάζομαι με τους χίλιους στο περσινό ματς με τον Εθνικό Αστέρα και τους 1500 με την Κέρκυρα. Αυτή τη στιγμή δε μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του Καρδιτσιώτη και στο γήπεδο θα αποδειχτεί ποιοί είναι Αναγέννηση από μικρά παιδιά και ποιοί έγιναν τη μέρα του μπαράζ της Ριζούπολης. Τότε που την ώρα του αγώνα ήταν στο σπίτι τους και είχαν χαμηλόφωνα στο ράδιο τη φωνή του Θεοδόση και στο διαπασών την κρατική τηλεόραση και παρακολουθούσαν σε μεσημεριανή νιρβάνα το Σουηδία-Ισπανία για το EURO του 2008. Νίκησε η Ισπανία, νίκησε, όμως, και η Αναγεννησούλα μας. Αυτοί, λοιπόν, που εκείνο το ζεστό μεσημέρι του Ιουνίου ήταν σπιτάκι τους, σας πληροφορώ δε θα είναι ούτε αύριο, σε χειμερινό σκηνικό αυτή τη φορά. Δεν τους θέλουμε, ή καλύτερα δεν τους χρειαζόμαστε. Όσοι θα πάμε, ας ντυθούμε καλά, αλλά όσα και αν βάλουμε, ένα κιτρινόμαυρο κασκολάκι και μια μπλούζα της ΑΣΑ είναι απαραίτητα...

Υ.Γ. Τους ULTRAS τους έχει σκεφτεί κανένας???...ή πάλι τα παιδιά θα φάνε τζάμπα κρύο στο πέταλο???...

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Ο ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ...


Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Τζο Παλατσίδης με βοηθό το Δημήτρη Νόλη...

ΤΕΛΙΚΟΣ...


Τελικός με όλη τη σημασία της λέξης αποτελεί για την Αναγέννηση ο αγώνας της Τετάρτης με το Θρασύβουλο στο στάδιο της Καρδίτσας. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα θέτει τις βάσεις για μια πορεία διαφορετική στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς η ψυχολογία θα αλλάξει άρδην και άπαντες θα βρουν το κουράγιο για να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη σωτηρία της γηραιάς κυρίας της Θεσσαλίας. Έτσι, η νίκη είναι μονόδρομος και θα πρέπει να έρθει οπωσδήποτε, διότι σε διαφορετική περίπτωση τα περιθώρια θα στενέψουν επικίνδυνα. Στα αγωνιστικά, η Αναγέννηση δε θα έχει στη διάθεση της για τον αγώνα της Τετάρτης τους Ραονέ, Βούκοβιτς λόγω καρτών αλλά και το νέο απόκτημα το Γιώργο Μελαμπιανάκη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας. Αντίθετα, στη διάθεση του Βάιου Καραγιάννη θα είναι ο Μπουντούρης, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, όπως και ο Βέλα Τζούνιορ, που επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Στα μεταγραφικά, υπάρχει πλήρης μυστικότητα, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς πολλές ομάδες της κατηγορίας αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να απασχολήσουν την ομάδα.  

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011...

Ιανουάριος


Η Αναγέννηση τελικά αποκτά τον Ουέλινγκτον, κλέβοντας τον μέσα από τα χέρια των Τρικάλων και ο Βραζιλιάνος τίθεται στη διάθεση του Βάιου για το ματς με το Θρασύβουλο. Η ΑΣΑ νικάει με πέναλτι του φυσικού ηγέτη της Σωκράτη Μπουντούρη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ στο 83' είχε χάσει πέναλτι ο Ροντρίγκο. Η ομάδα πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Δράμα όπου παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 αλλά όμως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο Ροντρίγκο ευστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι στο 83'. Εντομεταξύ ο Βάιος σε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα μετά από διαπραγματεύσεις με τον Αδαμίδη κλείνει Τζεμπούρ και Μπλάνκο, οι οποίοι δεν ανανεώνουν τελικά και καταλήγουν στο δυναμικό της Αναγέννησης. Στο παιχνίδι στο Στάδιο με τον Εθνικό Αστέρα κάνει ντεμπούτο ο Τζεμπούρ, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το 3ο γκολ μάλιστα το πέτυχε με τη βοήθεια της τύχης, καθώς στο 83' ο Ροντρίγκο αστόχησε από τα 11 βήματα, όμως στην επαναφορά ο Αλγερινός με κοντινό πλασέ πέτυχε το τελικό 3-0. Ακολουθεί εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1, ενώ το ταξίδι της ομάδας στην Κομοτηνή συνοδεύεται με το πρώτο διπλό με 0-1 με γκολ του Μπουντούρη...


Φεβρουάριος

Στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων υπάρχει ενθουσιασμός μετά από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα. Μπροστά σε 4000 χιλιάδες και πλέον φιλάθλους η Αναγέννηση επικρατεί σχετικά εύκολα του Εθνικού με 3-1 και βρίσκεται μια ανάσα από τη ζώνη των play-off...AAA έχασε και πέναλτι ο Ροντρίγκο στο 83'. Επόμενος αγώνας μέσα στην Ηλιούπολη, η ΑΣΑ παίρνει μια ακόμα νίκη με 0-2 με 2 γκολ του Μπουντούρη, ενώ 700 Καρδιτσιώτες τραγουδούν έξω από το γήπεδο επί 90 λεπτά θυμίζοντας στιγμές Ριζούπολης. Το κιτρινόμαυρο τσουνάμι παρασέρνει και τον Αγροτικό Αστέρα, νικώντας τον με 1-0 με το παρθενικό γκολ του Μπλάνκο με τη φανέλα της Αναγέννησης, ενώ στη συνέντευξη Τύπου κυριαρχούν οι δηλώσεις του Ίσμαελ: " Είμαι ΑΣΑ από μικρό παιδάκι " και αυτές του προπονητή του Αγροτικού Αστέρα Περικλή Αμανατίδη " ΜΟΝΟ ΑΣΑ ".Επόμενη στάση Κατερίνη. Το στάδιο της Κατερίνης κατακλύζεται από 1500 Καρδιτσιώτες και η αρμάδα του Βάιου Καραγιάννη πετυχαίνει την έβδομη σερί νίκη με 0-1 με σκόρερ τον Μπιτέλη με κεφαλιά στο 76ο λεπτό.

Μάρτιος

Στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το στάδιο ζει μέρες 94, αφού 6000 φίλαθλοι δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα με την Αναγέννηση να προηγείται με τον κεραυνό του Δούκα από τα 40 μέτρα αλλά να ισοφαρίζεται από το Πάντο, ύστερα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στα τελευταία λεπτά. Ο αγώνας με τη Βέροια αποτελεί κομβικότατο σημείο για την πορεία της ομάδας. Με 500 φιλάθλους να την ακολουθούν η Αναγέννηση κατακτά τη νίκη με 0-1 με πέναλτι που ανέλαβε ο Ροντρίγκο στο 83', αλλά τελικά το εκτέλεσε ο Μπουντούρης. Οι δηλώσεις του Βάιου μετά τον αγώνα: " Στις προπονήσεις τα πέναλτι τα εκτελεί ο Ροντρίγκο, πιστεύω σε αυτόν ". Η επόμενη αγωνιστική φέρνει την Αναγέννηση αντίπαλο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων η Αναγέννηση πετυχαίνει μια μεγαλειώδη νίκη με 0-5 με χατ τρικ του Μπιτέλη( έβαλε και αυτά που έχασε στον πρώτο γύρο ) και με 2 γυριστά σουτ του Ροντρίγκο. Ο ενθουσιασμός γίνεται όλο και πιο έντονος και οι προσδοκίες μεγαλώνουν. Στο κολαστήριο του Σταδίου η Αναγέννηση μπροστά σε 7000 Καρδιτσιώτες κερδίζει και την Καλλιθέα με 1-0 με πέναλτι που ανέλαβε ο σπεσιαλίστας Ροντρίγκο και εκτέλεσε εύστοχα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας.

Απρίλιος

Με την ομάδα στην 4η θέση της βαθμολογίας ο κόσμος της Καρδίτσας βρίσκεται στο πόδι και δίχως εισητήρια μπαίνουν στο γήπεδο της Νίκαιας περίπου 2000 Καρδιτσιώτες. Ο Χαραλαμπίδης αφήνει το κιτρινόμαυρο ποτάμι να μπει στο γήπεδο και δηλώνει : " Δίχως να προσβάλλω την ιστορία του Ιωνικού, ένα έχω να πω,...ΜΟΝΟ ΑΣΑ..!! ". Για την ιστορία η Αναγέννηση κερδίζει με 0-2 με δυο καρφωτές κεφαλιές του Μελαμπιανάκη. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι για την 3η θέση. Η ΑΣΑ μπροστά σε 8000 φιλάθλους της αντιμετωπίζει το Διαγόρα και η νίκη έρχεται με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0 με δυο μακρινά σουτ των Κουρτεσιώτη και Θεοδοσιάδη. Ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων και της ονομαστικής εορτής του προπονητή της, η Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο της τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας. 3000 και πλέον Καρδιτσιώτες ταξιδεύουν στη γειτονική πόλη για το μεγάλο αγώνα. Ο ΑΟΤ όντας 4ος θέλει πάση θυσία τη νίκη ενώ η ΑΣΑ με νίκη πλησιάζει τη 2η προνομιούχο θέση για απευθείας άνοδο.  Ο Τζεμπούρ βάζει μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση στα πρώτα λεπτά, ενώ λίγο αργότερα τα Τρίκαλα ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Ουέλινγκτον. Τελικά, η ΑΣΑ παίρνει το τεράστιας σημασίας διπλό με σουτ στην κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου αλλά Ζιζού έξω από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από ασίστ του Θεοδοσιάδη. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι απερίγραπτες. Η αποστολή καταφτάνει στην Καρδίτσα, οπού 5000 Καρδιτσιώτες έχουν βγει στους δρόμους για τη μεγάλη υποδοχή. Κεντρικό πρόσωπο ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, ο οποίος δηλώνει : " Ήταν φάση δουλεμένη στην προπόνηση, και ΝΑΙ βάζω γκολ και σε ματς που δεν παίζουμε με τον Εθνικό Αστέρα και την Καλλιθέα ".

Μάιος

Ο καθοριστικός μήνας για την πορεία της Αναγέννησης μπαίνει. 9000 φίλαθλοι έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά του Σταδίου για τον αγώνα με το Λεβαδειακό. Με νίκη η ομάδα πιάνει τον ΠΑΣ στη 2η θέση. Οι παίκτες μπαίνουν αγχωμένοι και ο Λεβαδειακός προηγείται στο 10' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σωτήρχου. Η απάντηση για την Αναγέννηση έρχεται στο 65ο λεπτό, ύστερα από κούρσα του πυραυλοκίνητου Άγγελου Χατζηρίζου από τα αριστερά, ο ίδιος κάνει το σουτ, η μπάλα χτυπάει 6 φορές στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας της Λιβαδειάς. Στο 83' η ΑΣΑ κερδίζει πέναλτι και ο συνήθης ύποπτος, Ροντρίγκο στέλνει την μπάλα στον Κόκα-Κόλα που βρισκόταν στο πέταλο. Ευτυχώς, για την Αναγέννηση, η λύτρωση έρχεται στο 93ο λεπτό, με τον Χατζηρίζο να κάνει το σλάλομ ανάμεσα σε 4 καπνογόνα των ultras και να πασάρει στο Μπλάνκο, ο οποίος σε κενό τέρμα δε βρίσκει τη μπάλα, όμως ο επερχόμενος Δούκας πατάει τη μπάλα στο Μπαντά, και αυτός τη δίνει στο Μπουντούρη που κάνει το τελικό 2-1. Δυο αγώνες απομένουν πλέον για την ΑΣΑ για να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Στη Φυλή το γήπεδο ντύνεται στα κιτρινόμαυρα με 5000 Καρδιτσιώτες να φωνάζουν ασταμάτητα το σύνθημα " Του χρόνου Α'... ". Ο Θρασύβουλος ανήμπορος να αντισταθεί, παραδίνεται με το εντυπωσιακό 0-6 με 6 πέναλτι του Ροντρίγκο να μη βρίσκουν στόχο και 2 χατ-τρικ των Μπουντούρη και Παληγεώργου ( 3 αυτογκόλ ). Η Αναγέννηση με τη νίκη αυτή εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα. Η νύχτα που ακολουθεί είναι μαγική. Όλη η Καρδίτσα βγαίνει στους δρόμους να πανηγυρίσει, ενώ ο Κόκα-Κόλας εκστασιασμένος παραδίδει στο Ροντρίγκο τις μπάλες από τα χαμένα του πέναλτι στη Φυλή και του λέει: " Να στοχεύεις εμένα στο πέταλο την άλλη φορά, για να το καρφώσεις το πεναλτάκι ". Η Καρδίτσα φοράει τα καλά της για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τη Δράμα. Η Αναγέννηση με νίκη και στραβοπάτημα του Παναιτωλικού στην Ηλιούπολη κατακτά το πρωτάθλημα. Στο στάδιο βρίσκονται περισσότεροι από 12000 φίλαθλοι. Η Δόξα δεν αντέχει στην πίεση και η Αναγέννηση παίρνει τη νίκη με 2-0 με δυο γκολ του Ροντρίγκο, το ένα μάλιστα με εκτέλεση πέναλτι του Μπουντούρη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δράμας και στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο παιχνίδι που ενδιέφερε την ΑΣΑ, η Ηλιούπολη παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναιτωλικό με 0-0 και η Αναγέννηση κατακτά το πρωτάθλημα της Football League και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ιούνιος

Οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη άνοδο δεν έχουν κοπάσει και η Καρδίτσα θυμίζει μεθυσμένη πόλη. Ξαφνικά η ομάδα γίνεται περιζήτητη με ονόματα μεγαλομετόχων να δίνουν και να παίρνουν. Από τον Κωτούλα και τον Σαπουνά μέχρι το  Βγενόπουλο και τον Πατέρα, οι προτάσεις έρχονται βροχή. Στη μεγαλύτερη γενική συνέλευση στην ιστορία της ομάδας αποφασίζεται η Αναγέννηση να παραμείνει σε χέρια Καρδιτσιωτών και ο Βάιος παραμένει στον πάγκο.

Ιούλιος

Οι μεταγραφικές βόμβες σκάνε η μια πίσω από την άλλη. Ο Σάκης Γκόγκας επιστρέφει στην παλιά του ομάδα και στην υποδοχή του στο Δέλτα γίνεται πανικός με το σύνθημα " Σάκης Γκόγκας οε οε οε " να δονεί όλο τον κάμπο. Το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού γίνεται στα τέλη Ιουλίου, με τους μισούς Καρδιτσιώτες να κάνουν τα μπάνια τους στη Γλύφα και τους άλλους στα Καλά Νερά. Ε ναι λοιπόν ο Πέταρ Σοπόφ επιστρέφει!! Οι απανταχού Αναγεννησιώτες εκστασιασμένοι αφήνουν τις διακοπές τους και υποδέχονται τον Βούλγαρο με τιμές ήρωα. " Ήρθα για να τελειώσω το έργο που είχα ξεκινήσει " είναι οι πρώτες δηλώσεις του παικταρά της ΑΣΑ. Εν το μεταξύ λύνονται τα συμβόλαιο των Τζεμπούρ και Μπλάνκο, που είναι προφανές πως δε χωράνε στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Αύγουστος

Η Αναγέννηση στα φιλικά πετάει. Θύματά της ο Αετός Σκύδρας, ο Μακεδονικός και ο Πανσερραικός. Στην πρόβα τζενεράλε για τη νέα χρονιά, η ΑΣΑ μπροστά σε 9000 φιλάθλους της αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο τον Παναθηναϊκό από τον οποίο χάνει με 0-1 με γκολ του Σισέ. Η πρώτη αγωνιστική πλησιάζει. Αντίπαλος η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Αναγέννηση στέκεται αρκετά καλά αλλά τελικά χάνει με 2-0 με σκόρερ τους Κουτρομάνο και Ματεντζίδη που επέστρεψαν στην ΑΕΚ.

Σεπτέμβριος

Η Αναγέννηση στο πρώτο της παιχνίδι στην Καρδίτσα για τη μεγάλη κατηγορία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι είναι καλή με την τριπλέτα Ροντρίγκο Σοπόφ Γκόγκα να κάνει τρομερή δουλειά στην επίθεση, όμως και πάλι γνωρίζει την ήττα με 0-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ουμπίδες στο 75ο λεπτό. Ακολουθούν δυο ακόμα εκτός έδρας ήττες από Ηρακλή και Ξάνθη και η Αναγέννηση καθηλώνεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο δεύτερο παιχνίδι της στην Καρδίτσα η ομάδα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό κατακτά το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, ο οποίος είναι και ο πρώτος στη μεγάλη κατηγορία. Τα δυο πρώτα του γκολ με τη κιτρινόμαυρη φανέλα πετυχαίνει ο Σοπόφ.

Οκτώβριος

Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Αναγέννηση επισκέπτεται το Καραϊσκάκης για να βρει αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο λεπτό η ΑΣΑ προηγείται με ψαλιδάκι του Γκόγκα, ο οποίος  πάνω στη φάση παθαίνει ρήξη οσφυαλγικού ραχιαίου συνδέσμου, αλλά με την έξοδό του από το γήπεδο αποθεώνεται από τους 2000 ταξιδιώτες από την Καρδίτσα. Ο Ολυμπιακός απαντάει άμεσα με τον Μιραλάς αλλά ο Σοπόφ ξαναβάζει μπροστά την Αναγέννηση με υπέροχη κεφαλιά στο τέλος του ημιχρόνου. Δυστυχώς η ομάδα δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τελικά με 3-2. Η Αναγέννηση παίζει καλή μπάλα αλλά δε μπορεί με τίποτα να πάρει νίκη. Έρχονται δυο ακόμα ήττες και μάλιστα εντός έδρας από ΠΑΟΚ και Καβάλα και το κλίμα αρχίζει να βαραίνει. Σαν να μην έφταναν αυτά η ΑΣΑ αποκλείεται και από το κύπελλο από το νεοφώτιστο Τύρναβο.

Νοέμβριος

Ο Βάιος Καραγιάννης βρίσκεται ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου. Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για ακόμα μια φορά η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όμως μια λανθασμένη ακύρωση γκολ της Αναγέννησης και ένα λάθος της άμυνας διαμορφώνουν το τελικό 1-0. Στη Συνέντευξη Τύπου ο Βάιος ξεσπάει σε λυγμούς και δηλώνει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία. Επόμενος τεχνικός της ομάδας είναι ο Νίκος Κεχαγιάς, που είχε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμα από την ΑΣΑ. 12 Νοεμβρίου πρωί υπογράφει και το μεσημέρι διαμέσου αλληλογραφίας κάνει γνωστό στους διοικούντες πως δε μπορεί να συνεχίσει. Τελικά, νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει και η πρώτη νίκη γίνεται γεγονός. Με αιχμή του δόρατος το Σοπόφ που πετυχαίνει χατ τρικ η ομάδα νικάει τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα με 3-0 και ο Βούλγαρος περνάει το Σισέ στον πίνακα των σκόρερ. Επόμενος αγώνας στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, όπου ο Σοπόφ δίνει μια ακόμα παράσταση και με δυο προσωπικά γκολ χαρίζει τη νίκη στην Αναγέννηση με 0-2.

Δεκέμβριος

Η Αναγέννηση δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κερδίζει και τον ΠΑΣ στο Στάδιο με 4-2. Ο Κοκότοβιτς έχει αλλάξει για τα καλά το κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Η ομάδα περνάει σαν σίφουνας και από την Τρίπολη νικώντας τον τοπικό Αστέρα με 0-3. Η ψυχολογία όλων των φιλάθλων πλέον έχει εκτοξευθεί. Στον αγώνα με την Κέρκυρα στο Στάδιο, η Αναγέννηση μπροστά σε 6000 φιλάθλους της παίρνει μια ακόμα νίκη με 1-0 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντρίγκο ( σοβαρά μιλάω!! ) στο 83ο λεπτό, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σοπόφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ ( χαχα σας την έφερα πάλι ). Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Αετό Σκύδρας. Ναι! καλά ακούσατε...Δυστυχώς για την ομάδα της καρδιά μας πιο πιθανόν είναι να παίζει του χρόνου τέτοιο καιρό με ομάδες τύπου Σκύδρας, γι' αυτό όλοι πρέπει να είμαστε στις δύσκολες αυτές στιγμές δίπλα της, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με το Θρασύβουλο...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...!!