Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Στο... πόδι η Καρδίτσα για τη δικαίωση!

Η Αναγέννηση έχει ασκήσει ως γνωστόν έφεση στην άδικη αποφαση που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και περιμένει απο το εφετείο της ΕΠΟ να αποδώσει δικαιοσύνη εξετάζοντας τα πραγματικά περιστατικά. Με νέα καραμπινάτα στοιχεία που αποδεικνύουν την έλλειψη δόλου και την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικόνα της στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και γενικότερα στη δραστηριότητά της στο χώρο η διοίκηση εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η ομάδα θα δικαιωθεί και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πλευρό της Αναγέννησης μετά το εντυπωσιακό συλλαλητήριο των φιλάθλων την περασμένη Παρασκευή τάχθηκαν και οι πολιτικές δυνάμεις της Καρδίτσας ενώ το μεσημέρι της Τρίτης διοργανώθηκε κοινή σύσκεψη απο το Δημαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό που συμμετείχαν η διοίκηση της Αναγέννησης και η ΕΠΣ Καρδίτσας. Συσσωμοι οι φορείς αυτοί θα παραστούν στην εκδίκαση της υποθεσης απο το εφετείο της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Παπαλός τόνισε στους δημοσιογράφους: "Ο Δήμος Καρδίτσας τάσσεται με όλες τις δυνάμεις του στο πλευρό της Αναγέννησης στον αγώνα που κάνει ν' ανατρέψει την άδικη αποφαση που πήραν εις βάρος της τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

Οπως έχει αποδειχθεί απο τις εισαγγελικές έρευνες η ομάδα της Καρδίτσας απουσιάζει απ' ολα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σ' ενα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ανομία παρέμεινε καθαρή και κάνει την προσπάθειά της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ειμαστε ως Καρδιτσιώτες περήφανοι γι' αυτό. Είναι μια επισης απο τις ομάδες που υπήρξε συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της με τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά παρόλα αυτά κινδυνεύει με τιμωρία.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ομάδας στο δίκαιο αγώνα που κάνει και στη διάθεσή της για οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Ο Δήμος Καρδίτσας ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των χιλιάδων φίλων της Αναγέννησης και θα κάνει ο,τι μπορεί για να αρθεί η πρωτοφανής αδικία".

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η Αναγέννηση όπως έχει αποδειχθεί απο τα στοιχεία που πολλές φορές αναδείξαμε μέσα απο τα ρεπορτάζ στη mikriliga.com σύρθηκε εντελώς άδικα σε μια τιμωρία. Αν κανείς κοιτάξει τα ντοκουμέντα που υπάρχουν, την εικόνα της στο ΙΚΑ και την δραστηριότητα της, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα να τιμωρηθεί και να μπει στο ίδιο τσουβάλι με κάποιους άλλους που συστηματικά έχουν οχι απλά παραπλανήσει τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά είχαν πάρει... διαζύγιο!

Αυτό που απαιτούν οι "κιτρινόμαυροι" δεν είναι χάρες ούτε εξυπηρετήσεις αλλά αποδοση δικαιοσύνης! Δεν είναι δυνατόν να αθωώνονται άλλες ομάδες που ειχαν πολύ μεγαλύτερα παραπτώματα και να την πληρώνουν άλλες γιατί απλά ήταν ο εύκολος στόχος. Στην Καρδίτσα εκφράζεται αισιοδοξία πως έστω και αργά πως το δίκαιο θ' αποκατασταθεί.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Εκείνο που πραγματικά εξοργίζει τους πολυπληθείς φιλάθλους της Θεσσαλικής ομάδας είναι το γεγονός ότι η Αναγέννηση όπως αποδείχθηκε απο τις εμπεριστατωμένες και αποκαλυπτικότατες έρευνες των διωκτικών αρχών αλλά και των εισαγγελέων ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ απο κάθε κακώς κείμενο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ισα ίσα όπως προκύπτει απο τη ροή των γεγονότων υπήρξε αδικημένη απο όλους εκείνους που όπως αποδεικνύεται με τις δικογραφίες της δικαιοσύνης είχαν "στήσει" ολο σχεδόν το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής! Δεν μπορούν να χωνέψουν, λοιπον, στην Καρδίτσα ότι η ομάδα τους που υπήρξε υπόδειγμα καθαρότητας πως θα υποβιβαστεί και θα γλιτώσουν άλλοι που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη ιστορία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ
 
ΠΗΓΗ: mikriliga.com

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η ΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πορεία διαμαρτυρίας των φιλάθλων της Αναγέννησης για την άδικη απόφαση να υποβιβαστεί κατηγορία. 200 Αναγεννησιώτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και προσπάθησαν να αφυπνίσουν όλους όσους έχουν την ομάδα ξεγραμμένη και έστειλαν το μύνημα πως ότι και να γίνει η γιαγιά Αναγέννηση θα είναι πάντα εκεί να τους δημιουργεί πονοκέφαλο με τις επιτυχίες της. Ένα μεγάλο βήμα έγινε χθες, με κλείσιμο δρόμων, πορεία προς τα δικαστήρια και το δημαρχείο. Αυτή είναι όμως μόνο η αρχή, καθώς ακολουθούν και άλλες ειρηνικές ενέργεις από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ότι κάνουν το κάνουν για την απέραντη αγάπη τους γι' αυτά τα χρώματα τα κιτρινόμαυρα...

Υ.Γ 1: Η ΑΣΑ είναι εδώ!

Υ.Γ 2: Χαρακτηριστική φράση κλασσικού Καρδιτσιώτη σε καφετέρεια της πλατείας: Καλά μαζεύτηκαν για την Αναγέννηση και με τους Αγανακτισμένους όχι;

Απάντηση: Φίλε μου η Αναγέννηση είναι η μόνη σ' αυτή την πόλη που μπορεί να συγκεντρώσει και να ενώσει μια κοινωνική ομάδα για κάποιο σκοπό και αυτό που έγινε χθες μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και προς όφελος όλης της πόλης.

Υ.Γ 3: Φοβερό το σύνθημα των φιλάθλων για δυο γνωστές καφετέρειες της πλατείας δικαστηρίων με κεντρικό θέμα βέβαια την Αναγέννηση...

Υ.Γ 4: Όσον αφορά το περιστατικό με τους κάδους, αυτό προκλήθηκε από μεμονωμένα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την Αναγέννηση...

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 26-7-2011 και ώρα 10.30 την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ (όπως νόμιμα εκπροσωπείται διά του Προέδρου της Ν. Γαλανακόπουλου), διότι στην Αθήνα στο χρονικό διάστημα από 2.9.2010 μέχρι και 5.7.2011 διέπραξε συνεχώς και κατ’ εξακολούθηση το πειθαρχικό παράπτωμα της παρανόμου συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE (Β’ Eθνικής) αγωνιστικής περιόδου 2010 – 2011 το οποίο προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 77Α παράγραφος 3 του Νόμου 2725 /99 όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 3057/2002 καθ’ όσον ενώ με το παραπάνω άρθρο 77 Α §3 προβλέπεται ότι :

α) Πριν από την έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου , κάθε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. οφείλει να προσκομίσει στην οικεία διοργανώτρια αρχή , πιστοποιητικό της Επιτροπής περί τήρησης των υποχρεώσεων που προβλέπονται από τον παρόντα νόμο.

β) Το πιστοποιητικό αυτό δεν χορηγείται σε περιπτώσεις διαπίστωσης σοβαρών ή καθ’ υποτροπήν παραβάσεων του νόμου , οι οποίες αναφέρονται υποχρεωτικά στην απόφαση της επιτροπής περί μη χορήγησής του , καθώς και σε περιπτώσεις άρνησης παροχής στοιχείων προς την Επιτροπή.

γ) Χωρίς το παραπάνω πιστοποιητικό καμιά ομάδα Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. δεν δικαιούται να συμμετέχει στο οικείο πρωτάθλημα , εάν δε το πιστοποιητικό αυτό ανακληθεί , η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα , με απόφαση του αρμοδίου δικαιοδοτικού οργάνου , η οποία εκδίδεται μετά από αναφορά της επιτροπής, ο ανωτέρω νόμιμος εκπρόσωπος αυτής Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος τελεσίδικα τιμωρήθηκε με την αριθ. 175/19.7.2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το πειθαρχικό παράπτωμα της πλαστογραφίας ( Άρθρο 20 του Π.Κ. ), ενεργώντας κατόπιν προτροπών και υποδείξεων του Ε. Πλεξίδα που είναι κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της πρώτης εγκαλουμένης και ουσιαστικά ιδιοκτήτης αυτής, ο οποίος και αυτός τιμωρήθηκε πειθαρχικά με την παραπάνω απόφαση, προκειμένου να επιτύχει την έγκριση, από την Ε.Ε.Α. της συμμετοχής της εγκαλουμένης στο παραπάνω πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE προσκόμισε την με ημερομηνία 2.9.2010 πλαστή καθ’ ολοκληρίαν εγγυητική επιστολή του υποκαταστήματος Τρικάλων ( 035 ) της τραπέζης PROBANK και έτσι παραπλάνησε την παραπάνω αθλητική επιτροπή και εξέδωσε την από το παραπάνω άρθρο 77 A περίπτωση ε του Ν. 2725/99 όπως αυτό ισχύει προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής η οποία όμως με την με ημερομηνία 5.7.2011 απόφαση (απόσπασμα πρακτικού) της ως άνω επιτροπής ανακλήθηκε οριστικά και τελεσίδικα και συνακόλουθα αυτή (άδεια) θεωρείται κατά νόμο ως ουδέποτε χορηγηθείσα.

Επί παράβασει των αρθρων 1,2,3,4 του Π.Κ. , άρθρο 77 Α παρ. 1 περίπτωση ε και 3 του Ν. 2725/99 όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 3057/2002 σε συνδυασμό με άρθρο 216 παρ.1 και 2 του Ποινικού Κώδικα.
 
ΠΗΓΗ: mikriliga.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ATHENS CLUB!

Τους τελευταίους δυο μήνες, όλος ο φίλαθλος κόσμος της Αναγέννησης και γενικότερα του ποδοσφαίρου έζησε το θέατρο του παραλόγου.

Είδαμε την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αρχή της χώρας να αναστέλλει τη λειτουργία της για δεκαπέντε μέρες γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτά που είχαν προκύψει (δηλαδή όταν επαναλειτούργησε αντεπεξήλθε πλήρως στις υποχρεώσεις της).

Ακούσαμε διαλόγους με θείους, αγαπούλες, λαμόγια, μπράβους, φάρμακα και άλλα πολλά… που είχαν ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή για πρώτη φορά ομάδα Β' Εθνικής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Ολυμπιακός Βόλου).

Είδαμε ομάδα με πλαστή εγγυητική επιστολή να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα με τη μοναδική επίπτωση γι αυτή τη μη συμμετοχή της στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Superleague (Τρίκαλα).

Είδαμε ομάδες που «έστηναν» ακόμα και το οικογενειακό δίτερμα *(Ηλιούπολη, Λεβαδειακός, Αγροτικός, Διαγόρας Ρόδου, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα). Είδαμε ομάδες που δεν κατέθεσαν καν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα όταν αυτό ζητήθηκε από την διοργανώτρια αρχή *(Ηλιούπολη, Διαγόρας).

Είδαμε ομάδες που παραλίγο η εφορία να διαγράψει το ΑΦΜ τους, γιατί είχαν να επισκεφτούν τα υποκαταστήματα της 2-3 χρόνια ( Ιωνικος, Εθνικος).

Είδαμε ομάδες να κατηγορούνται ΑΔΟΛΑ για έκδοση παράνομων δελτίων *( Βέροια) … και τέλος είδαμε ΟΜΑΔΑ να υποβιβάζεται για ΔΟΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ τη στιγμή που η εκκρεμότητα της προς το ΙΚΑ ΗΤΑΝ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) 200 ευρώ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΑΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ… ΤΑ ΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Επίσης να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι ο κόσμος της Αναγέννησης δεν ξεχνάει ποτέ…

ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΩΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ…

athens club athensclubgate3.blogspot.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑ-ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ-ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 200 ΕΥΡΩ!!!!!!Η ΑΔΙΚΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ......

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΔΙΚΙΑ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

                                                                                                 ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ULTRAS!

ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΡΧΙΚΑ, Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE, ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΦΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 1500Ε ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ Η' ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΥΓΙΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΣΑ ΜΑΣ. ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΠΑΠΑΛΟΣ), ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Υ.Γ. 1: ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
Υ.Γ. 2: ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ podosfairo-paraskinia.blogspot.com ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Με υποβιβασμό τιμωρείται η Αναγέννηση Καρδίτσας για τη γνωστή υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες..Η απόφαση δεν έχει ακόμα δει το φως της δημοσιότητας, αλλά ακούγεται πως η Αναγέννηση τιμωρήθηκε με απευθείας υποβιβασμό, χωρίς καν να καταταχθεί στην τελευταία και προτελευταία θέση της βαθμολογίας, όπως ο Εθνικός και ο Ιωνικός...
Απόφαση που αν όντως ισχύει δεν τιμά την αμαρτωλή επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, τη στιγμή που όχι μόνο αμφισβητείται η ενοχή της Αναγέννησης (όσον αφορά επίρριψη ευθυνών δολιότητας στην πλαστογράφηση δελτίων, όταν Βέροια και Παναχαϊκή κατηγόρησαν το..λογιστή και βγήκαν λάδι), αλλά και που το ποσό χρεών της θεσσαλικής ομάδας προς το ΙΚΑ είναι μάλλον ελάχιστο...

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κρίνει μάλλον με δυο μέτρα και δυο σταθμά.. Ήταν αυτονόητο πως έπρεπε ή να υποβιβάσει όλες τις ομάδες που εμπλέκοντο στο θέμα με τις πλαστές ενημερότητες (κατατάσσοντάς τις μάλιστα σε θέσεις ανάλογες της βαθμολογικής τους θέσης) ή να μην υποβιβάσει καμία.
Αποφάσεις "επιλεκτικής δολιότητας" για κάποιους και για κάποιους όχι, μόνο θλίψη μάλλον προκαλούν σε έναν φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο που απαιτεί επιτέλους ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και απλή εφαρμογή των νόμων...

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ASA3ASA ΑΠΟΡΙΕΣ

  • Πόσοι άραγε να είμαστε στην Καρδίτσα αυτή τη στιγμή που ασχολούμαστε με την Αναγέννηση;
  • Αν φτάσουμε στο CAS, ποιός θα πληρώσει cash;
  • Ωραίο το άρθρο του Κυριάκου Θωμαίδη για την Αναγέννηση...Άραγε σε ποιά κατηγορία θα έπαιζε η ΑΣΑ, αν άφηναν τέτοιους ανθρώπους να ασχοληθούν ποιο ενεργά με το άθλημα;
  • Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχει ο προπονητής του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας στους παίκτες της Αναγέννησης, αφού ύστερα από το περσινό φλέρτ με τον Άγγελο Χατζηρίζο, φέτος θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τους Μπουντούρη και Δούκα. Λέτε; Πολύ δύσκολο...
  • Στη Ρόδο λένε προετοιμάζονται για τα play-off...Με ποιούς παίκτες;
  • Μέσα σε όλο αυτό το χάος που δημιουργήθηκε από τις διάφορες υποθέσεις, φαίνεται να επωφελείται ο Πιερικός, ο οποίος κινείται σχετικά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Λέτε να πάει για την έκπληξη αν αρχίσει ποτέ το πρωτάθλημα της Β;
  • Σπουδαία μεταγραφή ο Γκούντγιονσεν για την ΑΕΚ, αλλά τα λεφτά που τα βρήκαν;
  • Αντε να δούμε πως θα βρει το δίκιο της η καημενούλα η Ραντ Βελιγραδίου, αν τελικά αποκλειστεί απ' τις Ευρωπαικές διοργανώσεις ο Ολυμπιακός Βόλου.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ 16 ΣΤΗΜΕΝΑ!



 Σύμφωνα με το blog petraskandalou.blogspot.com, τα 16 παιχνίδια που είναι ύποπτα για στημένα είναι τα εξής:



 



1. Ιωνικός-Πανθρακικός 0-2
2. Καλλιθέα-Ηλιούπολη 1-1
3. Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-2
4. Διαγόρας Ρόδου-Ηλιούπολη 1-2
5. Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας 1-0
6. Τρίκαλα-Ηλιούπολη 4-0
7. Κόρινθος-Παναχαϊκή 0-1
8. Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός 3-0
9. Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα 0-0
10. Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4
11. Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
12. Θρασύβουλος-Ηλιούπολη 1-1
13. Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2
14. Ηλιούπολη-ΟΦΗ 1-2
15. Ολυμπιακός Χερσονήσου-Παναχαϊκή 1-2
16. Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0

Φυσικά, για ακόμα μια φορά το όνομα της Αναγέννησης δεν υπάρχει πουθενά, ενώ στη λίστα υπάρχει και το παιχνίδι Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα το οποίο είχαμε αναδείξει ως ύποπτο μέσα από το blog από τις 22 Μαρτίου. Χαρακτηριστικό σημείο εκείνου του άρθρου: Όσον αφορά τον αγώνα της Νίκαιας, το διαιτητικό τρίο ήταν αποφασισμένο να λήξει τον αγώνα ισόπαλο, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΣ, αλλά και σε 2 περιπτώσεις που μύριζαν γκολ για τον Ιωνικό, ο επόπτης σήκωσε τη σημαία διακόπτοντας τις επιθέσεις των Νικαιωτών. Μάλιστα όλα αυτά έγιναν μπροστά στις κάμερες του CONN-X και της ΕΤ3 και γίνανε μάρτυρες στις δυο παρωδίες εκατοντάδες τηλεθεατές. Έτσι το ερώτημα που γεννάται είναι: " Η Αναγεννησούλα μας που πάει;" Η απάντηση είναι Γ' Εθνική, διότι έτσι προστάζει ο Τσακογιάννης, ο Κομπότης, ο Κανελλάκης και όλα τα υπόλοιπα καλόπαιδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ Τέσσερις μήνες αργότερα αυτά γίνονται πράξη με μοναδική εξαίρεση οτι ο Τσακογιάννης και η παρέα του πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας βαριές τιμωρίες, όμως οι ομάδες τους παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα ατιμώρητες, ενώ η Αναγέννηση βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ' και ενδεχομένως στη Δ' Εθνική για 200 ευρώ...

Η ΛΕΦΑΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Με ένα μεγάλο επιφώνημα ανακούφισης και ενθουσιασμού, ο υγιής ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μας δέχτηκε την τιμωρία της ομάδας που πρωταγωνίστησε στους στημένους αγώνες και τους τηλεφωνικούς διαλόγους μέσω κασετών με το κύκλωμα της διαπλοκής, της ομάδας συνώνυμο με το στοίχημα, με το όνομα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904!!!!!

Φυσικά, κανένας από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς δεν ισχύει αλλά τι σημασία έχει αυτό για τους αθλητικούς δικαστές ;

Η ομάδα αυτή είχε το θράσος να έχει ασφαλισμένους τους ποδοσφαιριστές της (ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ 3-4 όπως κάποιες ομάδες φαντάσματα) και να πληρώνει ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ ως μία από τις ελάχιστες νομότυπες ΠΑΕ.

ΕΛΕΟΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Χαλάει το μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου οπού οι ΠΑΕ έχουν μάθει να χρωστάνε στο κράτος και μετά να ζητούν εξυγίανση.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Μ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΜΩΣ: Η οφειλή των 200€ (καλά βλέπετε δεν λείπει κανένα μηδενικό από το ποσό),πληρώνεται και εκπρόθεσμα ,σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να την πληρώσει με την ανάλογη πάντα πρόσθετη επιβάρυνση ,όπως ορίζεται και από το νόμο !!!!!
Αυτό στους κύκλους της ανεξάρτητης και υγιώς σκεπτόμενης αθλητικής δικαιοσύνης μεταφράζεται σε ΔΟΛΟ!

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Από τη μεριά μας επειδή είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 και λίγο προβληματισμένοι ως φίλαθλοι αυτής της χώρας θα θέλαμε επιγραμματικά να κάνουμε μια αναφορά σε κάποιες αποφάσεις ή μη που περιμένουμε και προκαλούν την έκπληξη μας:

1. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Στο φάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής τους δε βρέθηκε βεβαίωση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας
ΑΠΟΦΑΣΗ: τιμωρία με έλλειψη δόλου και χωρίς περαιτέρω έλεγχο φυσικά!!!!

2. ΒΕΡΟΙΑ: Περιμένουμε και μάλλον για πολύ καιρό ακόμη την απόφαση για τη γνησιότητα των εγγράφων από το ΙΚΑ και την ΕΦΟΡΙΑ που είναι στο φάκελο της. Θα βγει ποτέ???
Επιπλέον κ. Καλογιάννη οι δύο ιδιότητες που κατέχετε δεν είναι ασυμβίβαστες; Δε θα έπρεπε από ευθιξία να παραιτηθείτε μέχρι να ξεκαθαρίσει η δικαιοσύνη το ρόλο σας στη λίστα για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες;
Το περσινό ματσάκι ΑΣΑ 1904 – ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 σας χαλάει ακόμα ε; 11 παίκτες εναντίον 14 και πάλι έχασες Όποτε θα πατάς Καρδίτσα θα φεύγεις κλαμένος. Ακόμη και αν μας στέλνεις στα Γρεβενά !

3. ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Πλαστή εγγυητική συμμετοχής στο πρωτάθλημα της football league
ΑΠΟΦΑΣΗ: πρόστιμο και αποβολή από τα PLAY OFF .Δεν πειράζει όμως που δεν είχαν καταθέσει εγγυητική αφού θα ξαναπαίξουν φέτος στη football league και όχι στη football league 2 αφού κατά λάθος την επέστρεψαν πίσω και έστειλαν τη φωτοτυπία στην ΕΠΑΕ χωρίς δόλο φυσικά!

Στα κατηγορητήριο που υπάρχουν για τους στημένους αγώνες ξεχάσατε πάλι τα άρθρα που μιλάνε για υποβιβασμό λόγω δυσφήμησης του αθλήματος; Μήπως θα τους δώσετε και βραβείο στο τέλος;

Σε τοπικό επίπεδο κύριοι υποψήφιοι βουλευτές και υπουργοί του Ν. Καρδίτσας (κ.Ρόβλια, κα. Θεοχάρη, κ. Σαλαγιάννη, κ. Τσιάρα, κ. Ταλιαδούρο ) η ομάδα της πόλης έπεσε θύμα του κυκλώματος το καταλάβατε ή όχι; Μάλλον δεν πρέπει να ζείτε εδώ τελικά. Η Αθήνα είναι καλύτερη από το χωριό μας φαίνεται

Δήμαρχε (κ. Παπαλέ), στην τηλεόραση είδατε το συνάδελφό σας από το Ηράκλειο τι έκανε για να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του; Δεν πειράζει κοιτάξτε το και σε επανάληψη να μαθαίνετε γιατί τώρα είναι πλέον αργά.

Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Κ. (κ. Παλάσκα), καλά τα τραπεζώματα στην Καρδίτσα των παραγόντων του ποδοσφαίρου και οι επαφές σας για την προσωπική σας εξέλιξη αλλά ως φορέας του ποδοσφαίρου του νομού ποια η προσφορά σας;

Όλοι εσείς ,και οι πιστοί βολεμένοι που σας ακολουθούν παντού, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κοιτάξτε σε τι κατάντια φέρατε το νομό μας:
Είμαστε η πρώτη πόλη σε συγχωνεύσεις (κλείσιμο)σχολείων πανελλαδικά.
Τη μοναδική εντατική του νοσοκομείου του Ν. Καρδίτσας (η πόλη δε βρίσκεται στην Αφρική) την κλείσατε, αλλά δεν πειράζει αφού εσείς και οι συνταξιούχοι των 300 € έχετε λεφτά για ιδιωτικές κλινικές οπότε κανένα πρόβλημα.
Μας παίρνουν τα ΤΕΙ οικονομικό και κοινωνικό πνεύμονα της πόλης και εσείς χειροκροτείτε ατάραχοι για τα νέα αυτά μέτρα.
Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος έκλεισε
Η ομάδα της πόλης σας, της Καρδίτσας εννοούμε, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904 που γέμιζε με χιλιάδες κόσμο κάθε Κυριακή έπεσε θύμα συμφερόντων. Την έριξαν, το καταλάβατε; Ήταν η μοναδική διέξοδος για ψυχαγωγία τις Κυριακές! Επειδή όμως εσείς δε βλέπετε ποδόσφαιρο δεν πειράζει.

Οι εξαγγελίες για παραχωρήσεις χώρων για κατασκευή γηπέδων και προπονητικού κέντρου μάλλον προεκλογικές ήταν… Μόνο η Λίμνη Πλαστήρα απέμεινε και μπορείτε να την αποξηράνετε και αυτή όποτε θέλετε για το συμφέρον γειτονικών νομών ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!!

ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ;

ΕΙΣΤΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ!!!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Νιώθουμε αηδία για την κατάντια σας!

Με άρθρο στη mikriliga o Θεοδόσης Κατσάρας προσπαθεί να περιγράψει τις μεθοδεύσεις που γίνονται, ώστε η Αναγέννηση να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, ενώ άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση και παραμένουν ατιμώρητες. Αναλυτικά:

Όλες οι ενέργειες που έκαναν οι Θεσσαλοί, τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσαν με την άψογη εικόνα τους στο ΙΚΑ και τα οποία φανέρωναν την έλλειψη δόλου δεν λήφθηκαν καθόλου υποψιν!!! Να θυμίσουμε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας εγκαλείται ουσιαστικά γιατί αφησε ανεξόφλητη μια δόση των 200 ευρώ στο ΙΚΑ με την οποία θα μπορούσε να είχε διασφαλίσει την ασφαλιστική ενημερότητα. Να θυμίσουμε ότι οπως φάνηκε απο τα έγγραφα που κατέθεσαν οι Καρδιτσιώτες στις επιτροπές η ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχε εξαιτίας του ανεκδιήγητου πρώην μεγαλομετόχου πλήρωσε στο ΙΚΑ τα τελευταία χρόνια το ποσό των 300.000 ευρώ (!!!) και άλλα τόσα στην εφορία!

Παρόλα αυτά κατα τρόπο αυθαιρετο και προκλητικό τα όργανα της ΕΠΟ ενώ έχουν καταρχήν την απολυτη ευθύνη για την κατάθεση παράτυπων ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων απο τις ομάδες δικάζουν την Αναγέννηση. Αυτή την αποφαση οι "κιτρινόμαυροι" τη θεωρούν μεθόδευση κι όχι προϊόν αξιολόγησης των στοιχείων. Κι αυτό προκύπτει απο τον απλούστατο συλλογισμό: Πως είναι δυνατόν να έχει δόλο μια ομάδα στην έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας όταν έχει κάνει ρυθμιση στο ΙΚΑ τον Δεκέμβριο για το ΤΑΠ της τάξεως των 25.000 ευρώ, οταν έχει πληρώσει 300.000 τα τελευταία δύο χρόνια στο ΙΚΑ και με συνεχή δυνατότητα έκδοσης ασφαλιστικής ενημερότητας κι όταν είχε όλους τους παίκτες ασφαλισμένους; Το λάθος είχε να κάνει ότι αντί για τη ρυθμιση των οφειλών της ΠΑΕ (της τάξεως των 6.000 περίπου ευρώ που με τις δόσεις προέκυπτε το ποσό των 200 ευρώ για την διασφάλιση της ενημερότητας!!!) η Αναγέννηση έκανε ρύθμιση των χρεών του ΤΑΠ!!!

Αυτό, λοιπον, το στοιχείο δεν αξιολογείται ως λάθος κι αξιολογείται ως δόλος; Τι να γλιτώσει η ομάδα; Τα 200 ευρώ; Και κείνη τη στιγμή πλήρωνε 25.000 ευρώ στο ΤΑΠ και άλλες 80.000 ευρώ για μεταγραφές για να γλιτώσει τα 200 ευρώ;

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ!

Η αποφαση αυτή έχει βγάλει απο τα ρούχα τους τους ανθρώπους της Αναγέννησης αλλα και όλους τους Καρδιτσιώτες. "Νιώθουμε αηδία για την κατάντια της" είναι οι τίτλοι των συνεχών αναφορών των φιλάθλων για την αποφαση και αναμένονται μαζικές και έντονες αντιδράσεις. Προκειται για μια απαράδεκτη αποφαση και μάλιστα την στιγμή που τα όργανα του ποδοσφαίρου αδυνατούν να βγάλουν αποφάσεις για καραμπινάτες παρανομίες και παρατυπίες.

Οργή προκαλεί το γεγονός οτι δεν έχει εκδοθεί ακόμη αποφαση απο την ΕΙΜ για την Βέροια και την Παναχαϊκή. Τι έγιναν αυτές οι αποφάσεις; Που πηγε ο Κουρίδης; Τιμώρησε την Αναγέννηση και έφυγε; Δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τα θέματα που έχουν ανοίξει ΥΠ ΕΥΘΥΝΗ τους στο απεραντο αυτό μπάχαλο που ονομάζεται ποδοσφαιρο και τιμωρούν τις ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαίωμα επειδή δεν διαθέτουν ερείσματα;

Στις τάξεις της Αναγέννησης πάντως επικρατεί συναγερμός. Δεν προκειται οι διοικούντες να παρατήσουν τον δικαστικό αγώνα. Θα το τραβήξουν μέχρι το τέλος! "Δεν πρόκειται να ησυχάσετε απο την Αναγέννηση" δηλώνουν στη διοίκηση. Ακόμη κι αν δεν δικαιωθεί η ομάδα στην Πειθαρχική της football league ή στο εφετείο της ΕΠΟ θα πάει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο CAS!!!

ΚΑΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!

Επίσης αν δεν υπάρξει δικαίωση και ισονομία στην αποφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής η στο εφετείο της ΕΠΟ η Αναγέννηση θα κινηθεί δικαστικά και στα πολιτικά δικαστήρια. Καταρχήν θα μηνύσει σύσσωμη τη σύνθεση της ΕΙΜ, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και τον προεδρο της γιατί παραβίασαν τον ίδιο τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ομοσπονδίας που λέει ρητά ότι η ομοσπονδία παραλαμβάνει ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ασφαλιστικές ενημερότητες κι όχι... χαρτοπετσέτες!

Αν χρειαστεί θα κινηθεί και κατά των πειθαρχικών επιτροπών. Καταρχήν έχουμε ήδη την καταγραφή μιας συκοφαντικής πράξης απο το κατηγορητήριο που δημοσίευσε πριν μερικές εβδομάδες η πειθαρχική επιτροπή της ΕΕΠ. Εκανε λόγο εκείνο το κατηγορητήριο για πλαστή φορολογική ενημερότητα κάτι που δεν ισχύει. Δημοσιεύτηκε στο επισημο σάιτ της ΕΕΠ!!! Γενικώς οι "κιτρινόμαυροι" δεν πρόκειται ν' αφήσουν τίποτα στην τύχη και είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το ποδοσφαιρο ανάποδα αν χρειαστεί.

"ΒΡΑΖΕΙ" Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Ο κόσμος της Αναγέννησης με το που πληροφορήθηκε την αποφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, αλλά και τις άλλες "τρανσέξουαλ" όπως τις χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι αποφάσεις για άλλες ομάδες είναι έξω φρενών. Αναμένεται να προβεί σε κινητοποιήσεις και σίγουρα θα εκδόσουν οι σύνδεσμοι της ομάδας ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της ημέρας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ Ο ΝΤΟΡΙΒΑΛ!

Ντυμένος στα κιτρινόμαυρα θα είναι και αυτή τη χρονιά ο Ντοριβάλ. Αυτή τη φορά όμως δε θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αναγέννησης αλλά θα είναι παίκτης της Κρισιούμα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του Brasileirao B.

Υ.Γ Εμείς ως απλοί φίλαθλοι της Αναγέννησης να ευχηθούμε στον Ντόρι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να μαγεύει τα Βραζιλιάνικα γήπεδα όπως έπραττε στην Ελλάδα...

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!



Νέες διώξεις είχαμε σήμερα για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων παιχνιδιών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε άτομα που φέρεται να εμπλέκονται με διάφορους τρόπους σε αυτή. Οι διώξεις αυτές διαχωρίζονται σε 3 κατηγορίες:



Από το newsbomb.gr:

Α’ ΟΜΑΔΑ

Κατηγορούμενοι είναι οι:
Γ. Τσακογιάννης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Χάλκος, Μιχάλης Νικολόπουλος.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι: Εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κακουργηματική απάτη, δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα μέσω Ίντερνετ.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προέκυψε ότι ο Γ. Τσακογιάννης ήταν «ΑΦΑΝΗΣ ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ» στο οποίο εργάζονταν οι Μ. Νικολόπουλος και Ι. Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, ο Γ. Τσακογιάννης διατηρούσε προσωπική ιστοσελίδα στο Ίντερνετ για παράνομο στοίχημα, ενώ από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ
προκύπτουν 16 νέοι στημένοι αγώνες με άλλους παράγοντες πλην της Ηλιούπολης, το χρονικό διάστημα από 13 Φεβρουαρίου 2011 έως 18 Απριλίου 2011.


Β’ ΟΜΑΔΑ

Κατηγορούμενοι είναι οι:
Γ. Τσακογιάννης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Μαρινάκης και άγνωστοι δράστες.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι: Υποκίνηση και διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις (πλημμέλημα που τιμωρείται από το άρθρο 41 παρ στ' του αθλητικού νόμου)

Όπως προέκυψε από τις μεταξύ τους συνομιλίες όλοι οι παραπάνω από κοινού συνεννοήθηκαν να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 7» στις 13 Μαρτίου 2011 κατά τη διάρκεια του αγώνα Κόρινθος-Παναχαική για να προκαλέσουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο Γ. Τσακογιάννης ενημέρωσε τον Ι. Παπαδόπουλο ότι έχει συνεννοηθεί ο ίδιος και πως ο Β. Μαρινάκης είναι ενήμερος για την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για να κάνουν επεισόδια.

Επίσης ο Γ. Τσακογιάννης σε άλλη συνομιλία ακούγεται να επικοινωνεί με οργανωμένο οπαδό της Ηλιούπολης, ζητώντας να μετακινηθούν οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας κατά του Κων. Χαραλαμπίδη, προέδρου του Ιωνικού, στον αγώνα Ηλιούπολη-Ιωνικός στις 27 Φεβρουαρίου 2011

Γ’ ΟΜΑΔΑ

Κατηγορούμενοι είναι (σύμφωνα με τη δικογραφία) οι:
Χρήστος Σφήκας, διαιτητής
Χρήστος Κανελλάκης, πρόεδρος ΠΑΕ Ιωνικός
Απαρεσίδο Αλβες Λουι Μιγκελ, ποδοσφαριστής Ιωνικού
Γιώργος Σέγγος διαιτητής
Γιώργος Πουλόπουλος, ποδοσφαριστής Διαγόρα Ρόδου
Πέτρος Ρουτζιέρης προπονητής Διαγόρα Ρόδου
Ευθύμιος Σιδηρόπουλος
Ιωάννης Αρφάνης γενικός αρχηγός Ηλιούπολης
Ιωάννης Κομπότης, προέδρος Λεβαδειακού
Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ποδοσφαιριστής Ηλιούπολης
Αναστάσιος Θάνος, ποδοσφαιριστή Ηλιούπολης
Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, διαιτητής
Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, πρόεδρος Αγροτικού Αστέρα,
Ηλίας Φυντάνης, πρώην αστυνομικός, προπονητής Παναχαικής (προκύπτει από τη δικογραφία ότι συμμετείχε στο στήσιμο αγώνων της ομάδας πίσω από την “πλάτη” του Αλέξη Κούγια)
Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος ΠΑΕ Εθνικού Αστέρα
Ηρακλής Νυκταρης, αφανής παράγοντας του ΟΦΗ

Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αστυνομικός-διαιτητής

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι: Δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατά περίπτωση.

Για τους παραπάνω προέκυψε ότι έπαιζαν πολλά λεφτά σε παράνομο στοίχημα, όπου π.χ σε μία περίπτωση πόνταραν 60.000 ευρώ.

Εισαγγελικές πηγές εκτιμούν ότι με τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνεται αμέσως το αποδεικτικό υλικό για τον Γ. Τσακογιάννη αλλά και για τα άλλα πρόσωπα που υπάρχουν στην πρώτη δικογραφία.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση νέων διώξεων με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Εκβιαστών, το οποίο διενεργούσε αυτοτελή έρευνα με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση των «νονών» του Πειραιά. Το Τμήμα εκβιαστών δεν «έκλεισε» την υπόθεση αλλά, συνέχισε τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, προς αναζήτηση νέων εγκληματικών οργανώσεων, που πιθανόν να συνδέονταν με εκβιασμούς νυχτερινών κέντρων, σε όλο τον νομό Αττικής.

Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, προέκυψε έτσι η «εγκληματική οργάνωση», κατά το κατηγορητήριο, του Γ. Τσακογιάννη σε σχέση με το ποδόσφαιρο και τα “στημένα” παιχνίδια.

Βάσει των στοιχείων αυτών, σχηματίστηκε νέα δικογραφία η οποία περιλαμβάνει νέους διαλόγους για το δίμηνο Ιανουαρίου- Μαρτίου 2011.


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Από τις αρχές Ιουλίου είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του για την υπόθεση των στημένων ο κ. Γερουλάνος. Αναλυτικά το άρθρο του asa3asa στις 7 Ιουλίου:

Ο υπουργός Αθλητισμού Παύλος Γερουλάνος μίλησε σήμερα το απόγευμα στο ΚΤΕ Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως: «Αν διαπιστωθούν προσπάθειες κουκουλώματος των υποθέσεων με τα στημένα παιχνίδια είτε από την ΕΠΟ είτε από την ΟΥΕΦΑ τότε θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε και δεν θα διστάσουμε να αποκλείσουμε μόνοι μας τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη ή και να αναβάλλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος πέραν του Σεπτεμβρίου». Έτσι, με τις δηλώσεις αυτές, φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση από την πολιτεία να τιμωρήσει τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων, αλλά φυσικά βρισκόμαστε στην Ελλάδα και κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει τελικά...

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΑΣΑ!

Μια ακόμα μάχη έδωσε σήμερα η Αναγέννηση στην πειθαρχική επιτροπή της Football League. Οι κιτρινόμαυροι με μπροστάρη τον  νομικό τους εκπρόσωπο κ. Μπίρδα παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία που φανερώνουν την αθωότητα της ομάδας όσον αφορά την κατηγορία της για τα παράνομα δελτία. Ισχυρό πλεονέκτημα αποτέλεσε η κατάθεση του νομικού της Καλλιθέας υπέρ της Αναγέννησης. Έτσι άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να βγει την προσεχή Τρίτη. Τέλος, η υπόθεση Ιωνικού και Εθνικού φαίνεται σιγά σιγά να φθάνει στο τέλος της, καθώς απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους από την ΕΠΟ, με συνέπεια ο υποβιβασμός τους να είναι οριστικός.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ

Σε μια από τις συνομιλίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των στημένων, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κώστας Μενδρινός λέει τα εξής: Τώρα τα Τρίκαλα εγώ το ρώτησα το θέμα να έχει και λίγο σπρώξιμο του λέω, μου λέει δεν πιστεύω να έχει λίγο σπρώξιμο, αλλά μαζεύονται εκεί οι ΒΛΑΧΟΙ δηλαδή κάνουν αυτό, πάει κόσμος πολύς, θα έχει λίγο...
 
Υ.Γ Οι απανταχού Αναγεννησιώτες στηρίζουν τον άνθρωπο Κώστα Μενδρινό για τα λεγόμενα του και είμαστε σίγουροι πως δεν έχει καμία ανάμειξη στο σκάνδαλο των στημένων...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ''ΟΓΚΟΛΙΘΟ'' ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΚΑ!

Το asa3asa εύχεται ολόψυχα στον αμυντικό της ομάδας μας Χρήστο Δούκα, χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, με υγεία, και να εξακολουθεί να δίνει την ψυχή του στους αγωνιστικούς χώρους, χαρίζοντας στους φιλάθλους της Αναγέννησης ωραίες στιγμές!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΑ!

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της ένστασης της ομάδας μας για την αφαίρεση των δελτίων του Ιανουαρίου από το διαιτητικό δικαστήριο. Έτσι, όσο περισσότερο αργεί η απόφαση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει η Αναγέννηση να δικαιωθεί. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου Σωτήρη Αντωνίου σε αθλητικό σάιτ:«Από το 2008 έχουμε πληρώσει στο ΙΚΑ 300.000 ευρώ. Έχουμε δηλωμένους 25 ποδοσφαιριστές στο ΙΚΑ. Υπάρχει καμία άλλη ΠΑΕ που να έχει τόσους δηλωμένους; Στις 14 Δεκεμβρίου κάναμε ρύθμιση χρεών που αφορούσαν στο ΤΑΠ της τάξης των 25.000 ευρώ. Είναι δυνατόν να είχαμε δόλο για 250 ευρώ;»*

*Τελικά με αιφνιδιαστικό τρόπο, η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε, δίχως την παρουσία του προέδρου της Αναγέννησης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Η απόφαση αναμένεται την προσεχή Τρίτη...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Μέσα από αυτές θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το κλίμα που υπάρχει στους φιλάθλους της Αναγέννησης, και όχι μόνο, για τις πολύκροτες υποθέσεις των στημένων και των πλαστογραφιών. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος και στις δυο δημοσκοπήσεις, ενω υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πάνω από μιας ομάδας.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΣΑ...αλα Brazil!

Αν νομίζατε πως η δικιά μας ΑΣΑ είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο με αυτό το όνομα, μάλλον είσαστε γελασμένοι, καθώς υπάρχει μια άλλη ΑΣΑ στη Βραζιλία! Πρόκειται για την Agremiação Sportiva Arapiraquense ή αλλιώς ASA, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της Βραζιλίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση ύστερα από 9 αγώνες.

Υ.Γ Τελικά ο πολύς ελεύθερος χρόνος κάνει κακό...

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν με την Αναγέννηση δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση από τη διοικούσα επιτροπή.

Την κρισιμότερη εβδομάδα της σεζόν ετοιμάζεται να διανύσει η θεσσαλική ομάδα, αφού είναι πολύ πιθανό να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι θα αποδειχτεί πως δεν υπήρχε δόλος στο χρέος 1.500 ευρώ προς το ΙΚΑ και ετοιμάζονται να δώσουν διπλή μάχη, την Τρίτη (05/07) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και την Πέμπτη (07/07) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Ωστόσο, το ερώτημα που θα τεθεί εάν η Αναγέννηση μείνει τελικά στην κατηγορία, είναι με ποιους ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, από 13 συμβόλαια που λήγουν δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με κανέναν ποδοσφαιριστή, ούτε έχουν ειδοποιηθεί να περιμένουν. Ετσι, θεωρείται απίθανο να παραμείνουν κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες.

Τα χρέη που βαραίνουν τη διοικούσα επιτροπή είναι πολλά και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αντεπεξέλθει, όχι μόνο στη Football League, αλλά ακόμα και αν τιμωρηθεί με υποβιβασμό.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VS ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το αν τελικά η υπόθεση με τα στημένα έσκασε επίτηδες αυτή τη χρονική στιγμή, ώστε οι Έλληνες πολίτες να μη δόσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα μέτρα που περνάει η κυβέρνηση και στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Εν μέρη, ίσως η άποψη αυτή να είναι σωστή, καθώς αν διαβάσει κάποιος τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα ελληνικά σάιτ, στην καθολική τους πλειοψηφία αναφέρονται στην πολύκροτη αυτή υπόθεση, γνωστή πλέον και ως Coriopolis. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να διαπιστώσει κανείς τον τεράστιο όγκο των διαδηλωτών που μαζεύεται κάθε μέρα στο Σύνταγμα και προσπαθεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του, με αποκορύφωμα την προχθεσινή μέρα, όπου δυστυχώς οι ενέργειες τους δεν έπιασαν τόπο, καθώς το περιβόητο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των βουλευτών. Συνένοχοι στην ψήφιση του νόμου υπήρξαν και οι Καρδιτσιώτες βουλευτές, οι οποίοι με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχουν συμβάλλει σχεδόν καθόλου σε θέματα που αφορούν την ανέλιξη της πόλης αλλά και της Αναγέννησης. Τώρα θα πει κάποιος, πως εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά όπως και να χει, το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας, γι' αυτό και τα δυο πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Έτσι, το ίδιο συμβαίνει και στον τόπο μας. Η δυναμική της πόλης της Καρδίτσας αρχίζει να συρρικνώνεται επικίνδυνα και υπαίτιοι σε αυτό είμαστε όλοι μας αλλά και οι βουλευτές που πήραν την ψήφο εμπιστοσύνης μας, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια αυτόν το τόπο. Δυστυχώς, όλοι έχουμε αποτύχει παταγωδώς, και ας γινόμαστε γραφικοί, αλλά η μόνη φωτεινή εξαίρεση της πόλης αυτής είναι και θα εξακολουθεί να είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας με τα 107 χρόνια ιστορίας στην πλάτη της. Η ομάδα αυτή, μαζί με τη Λίμνη Πλαστήρα αποτελούν τις μόνες διεξόδους, ώστε να βγει από αυτό το τέλμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πόλη της Καρδίτσας. Οι απανταχού Καρδιτσιώτες έχουν την υποχρέωση να το καταλάβουν αυτό, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα...