Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ...(ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ Β')!!!

Δεκτή η αίτηση αναστολής του ΑΟΤ!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΑΟΤ να σκάσει την ...βόμβα. Ο δικηγόρος των Τρικάλων Νίκος Αλεξίου προσκόμισε έγγραφο από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με απόφαση σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής εκτελέσως της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία είχαν αποφασίσει την ανάκληση του πιστοποιητικού.

"Δεν υπάρχει αδίκημα πλέον... Δεν υπάρχει εκτέλεση της απόφασης της ανάκληση του πιστοποιητικού, άρα δεν υπάρχει αποβολή απο το πρωτάθλημα", υποστήριξε ο συνήγορος της ομάδας της Θεσσαλίας.

Λογικά την Δευτέρα αναμένεται να βγει η απόφαση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Τρίκαλα έσωσαν την κατηγορία και με τίποτα δεν προβλέπεται υποβιβασμός. Ωστόσο το γεγονός ότι βρισκόμαστε τέλη Αυγούστου και δεν υπάρχει ουσιαστικά ομάδα δεν μας αφήνει να χαρούμε ιδιαίτερα καθώς η αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας παραμένει εκτός και αν μετά την εξέλιξη αυτή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναθεωρήσει τις απόψεις του. (Πηγή: goaltrikala)

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Μπορείς να καταλάβεις πως υπάρχουν άνθρωποι σε πιο δύσκολη κατάσταση. Ιδιαίτερα βέβαια αν είσαι ποδοσφαιριστής μεγάλης.... ηλικίας:

 
πολύ μεγάλης θα έλεγα...

Υ.Γ Δεν είναι κανένας καλά!! Τι ζητάμε; ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!
 

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Με ψήφους 2-1, ο Ηρακλής δικαιώθηκε από το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να επαναξετασθεί η υπόθεση του υποβιβασμού του λόγω πλαστής φορολογικής ενημερότητας από την Επιτροπή Εφέσεων. Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει αυτή η απόφαση στην υπόθεση της Αναγέννησης. Πάντως, κατά τη γνώμη μας αυτή η έκβαση είναι θετική, καθώς ο Ηρακλής βρίσκεται σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση από εμάς, έχοντας όμως μεγαλύτερη δυναμική στο χώρο. Αυτή η εξέλιξη περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και στο θέμα έναρξης της Σούπερ Λίγκας, καθώς όπως είναι γνωστό τη θέση του Γηραιού είχε πάρει ο υποβιβασμένος Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πλέον δε μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μέχρι να βγει η απόφαση. Έτσι, τρεις αγώνες βρίσκονται στον αέρα, 2 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει τι έπεται στη συνέχεια...

Υ.Γ Στις 9 το βράδυ πραγματοποιείται η 2η Γενική Συνέλευση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, όπου θα συζητηθούν θέματα για το μέλλον της Αναγέννησης. Άπαντες έχουν την υποχρέωση να βρίσκονται εκεί αν θέλουν να υπάρχει Αναγέννηση και τα επόμενα 107 χρόνια... Δυστυχώς το asa3asa δε θα μπορέσει να παρεβρεθεί λόγω υποχρεώσεων εκτός πόλης...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ!

Πριν από λίγο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν την απαιτούμενη άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2011-2012. Έτσι, τα πάντα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα και κανένας δε γνωρίζει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που η ομάδα της Αναγέννησης περιμένει και αυτή την απόφαση για το μέλλον της...

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η Αναγέννηση ήταν, είναι και θα είναι εδώ!

Το ρεπορτάζ του Θεοδόση Κατσάρα για την χθεσινή Γενική Συνέλευση στο site mikriliga.com:

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο εμπορικό επιμελητήριο Καρδίτσας το σημαντικό που προέκυψε ήταν η θετική διάθεση συγκεκριμένων μελών του διοικητικού συμβουλίου να συνεχίσουν στην ομάδα και να δρομολογήσουν κινήσεις θωράκισής της παρά το γεγονός ότι τα αρμόδια όργανα δεν έχουν ακόμη κάνει γνωστή την απόφαση για το που θ' αγωνίζεται ο σύλλογος!

Όπως είναι γνωστό για την λαοφιλή Θεσσαλική ομάδα εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου της ΕΠΟ η οποία πιστεύουν όλοι στην Αναγέννηση θα είναι θετική καθώς αποδείχθηκε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ στην εκδίκαση της υπόθεσης η αθώωσή της! Το κακό είναι ότι αυτή η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη μ' αποτέλεσμα ενώ πλησιάζουμε στο Σεπτέμβριο να μην έχει γίνει καμία κίνηση για να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της.

Ωστόσο στην Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της ομάδας που αποφασίστηκε να συνεχιστεί και την ερχόμενη Παρασκευή έγινε γνωστή η πρόθεση πέντε από τα μέλη της σημερινής διοίκησης (Ευαγγελόπουλος, Πέτρου, Θάνος, Σαμαλικούδης, Αντωνίου) να συνεχίσουν και να πλαισιωθούν από άλλους Καρδιτσιώτες.

Βασική βέβαια προϋπόθεση να σταθεί στα πόδια του ο σύλλογος είναι να "παίξει μπάλα" ο κόσμος της Καρδίτσας και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Από την Δευτέρα η σημερινή διοίκηση είναι αποφασισμένη να δρομολογήσει μια σειρά από θέματα που θα αφορούν στην οργάνωση και στο ξεκίνημα της ομάδας.

Καταρχήν θα γίνει επαφή με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές (περίπου δέκα) κυρίως Καρδιτσιώτες που ακόμη και τώρα που ο σύλλογος βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση περιμένουν. Από κει και πέρα θα ενταθούν οι επαφές για την πλαισίωση του διοικητικού συμβουλίου και από άλλους παράγοντες και βεβαίως θα δρομολογηθεί και μια μεγάλη προσπάθεια οικονομικής εκστρατείας με εισιτήρια διαρκείας και πολλά άλλα. Φιλοσοφία είναι "οι πολλοί να μετέχουν με λίγα κι όχι οι λίγοι με πολλά" και σ' αυτό αναμένεται να σταθεί αρωγός ο κόσμος.

Μέσα στην εβδομάδα επίσης πιστεύεται ότι θα γίνει - επιτέλους - γνωστή η απόφαση του εφετείου ώστε να ξεκινήσει και ο απαραίτητος σχεδιασμός.

Το σίγουρο είναι - κι αυτό είναι το θετικότερο στοιχείο που προκύπτει από τις τελευταίες ημέρες - πως η Αναγέννηση για άλλη μια φορά δεν είναι παρατημένη στην τύχη της όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες. Το Θεσσαλικό συγκρότημα μπορεί να πέρασε απίστευτες περιπέτειες αλλά εξακολουθεί να παραμένει "ζωντανό" και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι από τα πιο μαζικά των επαγγελματικών κατηγοριών.

ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου αναφέρθηκε στη διάθεση που υπάρχει απο συγκεκριμένα μέλη να συνεχίσουν ανεξάρτητα με το που θ' αγωνίζεται ο σύλλογος, ενώ όπως ήταν λογικό στάθηκε και στις παλινωδίες που σημειώθηκαν φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Αναγέννηση όπως αποδεικνύεται από τις... πλούσιες δικογραφίες και την έρευνα εισαγγελέων και αστυνομικών οργάνων ήταν ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στη Β' Εθνική που δεν μετείχε σε κανένα απ' αυτά τα "πανηγυράκια" που έκαναν τον κόσμο ν' αηδιάσει όσο ποτέ στην ιστορία!

Αυτό είναι και η ΣΗΜΑΙΑ της Θεσσαλικής ομάδας που έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για την αθλητική της (με όλη τη σημασία της λέξης) υπόσταση, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και αιτία για να εξοργίζεται ο κόσμος της όταν βλέπει να σέρνεται σε μια υπόθεση που είναι φανερό ότι έχει δίκιο και να αθωώνονται άλλοι που έχουν κάνει "εγκλήματα" όπως αποδεικνύεται από τις δικογραφίες!

"Ήμασταν καθαροί, πορευτήκαμε με βάση την αξιοπρέπεια. Δυστυχώς μπήκαμε στη μέση και δεν παίξαμε με ίσους όρους! Έγιναν απίστευτα πράγματα όπως αποδείχθηκε στην σπουδαία έρευνα των οργάνων της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και έχουμε κάθε λόγο να διεκδικούμε τη δικαίωσή μας" τόνισε ο κ.Αντωνίου, αναφερόμενος στην φετινή αγωνιστική διαδρομή της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης όμως ήταν καυστικός και για τις παλινωδίες με τις δικαστικές διαμάχες: "Φθάσαμε στον Αύγουστο και δεν ξέρουμε τι γίνεται και σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Είναι ανεπίτρεπτο η Αναγέννηση με τέτοια εικόνα κι ενώ έχει αποδείξει την αθωότητά της στην υπόθεση "δόλος" στο θέμα με την ασφαλιστική ενημερότητα αφού είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της κατηγορίας που έχει πληρώσει τα πάντα στο ΙΚΑ και στην εφορία, να σέρνεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε από την Επιτροπή Εφέσεων και θα είμαστε ξανά γιατί το δικαιούμαστε στη Β' Εθνική" συμπλήρωσε.

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Στη συνέλευση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ.Παλάσκας που εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Ένωσης στη μεγάλη ομάδα το Νομού, αλλά και ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ευαγγελακόπουλος που τόνισε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια και θα συμβάλει μ' ολους τους τρόπους.

Επίσης θα απαιτηθεί από τους φορείς και βουλευτές της περιοχής να συμβάλουν ώστε να θωρακιστεί οικονομικά ο σύλλογος.

Το μόνο βέβαιο κλείνοντας, να σημειώσουμε είναι ότι θα επιχειρηθεί για άλλη μια φορά προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας στην οποία έχουν θέση όλοι οι Καρδιτσιώτες. Η Αναγέννηση ήταν, είναι και θα είναι εδώ κι αυτό δεν είναι ένα "κλισέ" που προκύπτει από συνθηματολογία, αλλά χειροπιαστό στοιχείο που αποδεικνύεται από τη διαδρομή της μέσα στο χρόνο. Διαδρομή που δεν εμπεριείχε συγχωνεύσεις τερατουργήματα, που ήταν καθαρή και αδιάλειπτη από τότε που ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΒΑΛ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! (VIDEO)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κρισιούμα πέτυχε ο πρώην παίκτης της Αναγέννησης, χαρίζοντας μάλιστα τη νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις...

ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η MIKRILIGA...

Γλώσσα λανθάνουσα, την αλήθεια λέει. Έτσι λοιπόν και στο site mikriliga.com, ένα (ακόμα) λάθος στην αρχική του σελίδα φανερώνει πόσο ακόμα θα αργήσουν οι αποφάσεις για Βόλο και Καβάλα. Τώρα εννοούν 11 Ιουλίου 2012 θα σας γελάσουμε. Ιδού το λάθος: