Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

Το Δ.Σ της Σούπερ Λίγδας αποφάσισε την αναδιάρθρωση της Football League και της Super League, ώστε να χωρέσουν το Βόλο, την Καβάλα και τον Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας:


Ο Υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης έστειλε εγγράφως τις διαβεβαιώσεις του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στο Αγιον Όρος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να συναντηθεί με τις δυο διοργανώτριες αρχές.

Το κλίμα είναι θετικό για τα νέα πρωταθλήματα και όλοι συμφωνούν πως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα να λάβουν μέρος στη Football League από τη νέα σεζόν (2012-13) που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Ετσι, τη νέα σεζόν στη Super League (2013-14), οι ομάδες θα αυξηθούν κατά δύο (θα γίνει πρωτάθλημα με 18 συλλόγους) για να αγωνιστούν οι τρεις παραπάνω στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και να γίνουν οι ομάδες 21!

Επίσης, θα υπάρξει παράταση στην μεταγραφική περίοδο και η αναδιάρθρωση της Super League από του χρόνου (σεζόν 2013-14) και της Football League από τώρα αναμένονται να ανακοινωθούν από τις διοργανώτριες αρχές από λεπτό σε λεπτό.

Μένει να αποφασιστεί αν στη φετινή μεγάλη κατηγορία κερδίσουν την άνοδο δυο ομάδες και υποβιβαστούν τέσσερις ή αν θα πέσουν τρεις και θα ανέβουν πέντε! Του χρόνου στη Football League (2013-14) θα πρέπει να αποφασίσουν πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν για να γίνουν εκ νέου18.
 
 Πηγή: www.gazzetta.gr

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ!

Η Αναγέννηση είναι εδώ! Ύστερα από μια περιπέτεια ενός χρόνου η ομάδα που έκανε γνωστή την Καρδίτσα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας για να μείνει. Τα αποκαλυπτήρια της νέας και γεμάτης υποσχέσεις ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη γίνονται απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας στις 8, απέναντι σε μια αντάξια αντίπαλο που έχει το σεβασμό ολόκληρης της Καρδίτσας, τη Νίκη Βόλου. Μπορεί να πρόκειται για φιλικό αγώνα, παρ όλα αυτά αναμένεται αρκετός κόσμος στο Στάδιο, καθώς έχουν εκδοθεί 2000 εισητήρια με τα 200 να έχουν διατεθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα.

  • Τι θα δούμε: Τα πρώτα πλάνα του κ. Θεοδοσιάδη για την κατάρτιση της ενδεκάδας στους επίσημους αγώνες
  • Τι θέλουμε να δούμε: Σε 3 πρόσωπα θα επικεντρωθεί η προσοχή των φιλάθλων της Αναγέννησης. Στον Περικλή Αμανατίδη, τον πιο αγαπητό προπονητή που πέρασε από την ομάδα την τελευταία 15ετία και πλεόν οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη Νίκη Βόλου στα μεγάλα σαλόνια. Στον πρώην παίκτη της Αναγέννησης Ουέλινγκτον που παρότι έπαιξε μόλις ένα εξάμηνο στην ομάδα κατάφερε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων, χαρίζοντας τη μισή παραμονή με το γκολ του στον Εύοσμο πριν 2 χρόνια και στον επίσης «αγαπημένο» της κιτρινόμαυρης εξέδρας Κώστα Φλίγκο.
  • Τι δε θα (ξανά)δούμε: Τη γκρι εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι η Αναγέννηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον άδικο υποβιβασμό της.