Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΑ!

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε όλοι οι απλοί φίλαθλοι της Αναγέννησης ένα αδιανόητο γαιτανάκι με αλεπάλληλα πυρά μεταξύ δύο γνωστών-άγνωστων πηγών διαμόρφωσης γνώμης. Η πλειοψηφία των μελών της κιτρινόμαυρης οικογένειας απαιτούν να λάμψει η αλήθεια και να μην υπάρχει διχογνωμία απόψεων ανάλογα με τα συμφέροντα του καθενός. Οι αντιδικίες ανάμεσα στα δυο μεγαλύτερα μέσα που έχουν τη δυναμική και τη δυνατότητα να καταστήσουν γνωστή την Αναγέννηση σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μόνο καλό δεν κάνουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, η οποία δείχνει μετά από αρκετά χρόνια να βαδίζει στο σωστό δρόμο. Δε χωράνε προσωπικές διαφορές και αν τυχόν υπάρχουν μπορούν να διευθετηθούν με το διάλογο, μέσω συζήτησης σε μια καφετέρια (δόξα τω θεω υπάρχουν πολλές σ' συτή την πόλη). Δε χωράνε μαιμούδες και ερπετά στην οικογένεια της Αναγέννησης. Η Αναγέννηση είναι ο κόσμος της, είναι οι 8 Καρδιτσιώτες που θα στελεχώνουν την 11αδα της ερχόμενης σεζόν μαζί με τα άλλα παιδιά, είμαστε όλοι «εμείς», όχι «εγώ», όχι «εσύ»...

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ.!!!



4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ.(ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009..... Στην αρχή μια κιτρινόμαυρη παρέα....τώρα 150 κιτρινόμαυροι ''τρελοί''.....ασπίδα προστασίας της ομάδας σε κάθε καλοθελητή και κακοθελητή....ταξίδια σε πόλεις και χωριά σε όλες τις κατηγορίες....καυστικά πανό για τα κακώς κείμενα.....οπαδική φωνή......αδιάλειπτη λειτουργία γραφείων λέσχης από την πρώτη μέρα.......διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις σε δρόμους,δημαρχεία και γραφεία που πέτυχαν το στόχο τους (κατασκευή κερκίδας,απελευθέρωση ομάδας απο την ομηρία ακατάλληλων διοικήσεων )....οικονομικες εξορμήσεις για πληρωμές παιχτών (περίπτερο στην κεντρική πλατεία)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.... Ανάληψη διοίκησης.......δύο πεντακάθαροι άνοδοι......λαική βάση....εγγραφές μελών...εισιτήρια διαρκείας.....χορηγίες στην ομάδα......εθελοντισμός.....οικονομική εξυγίανση.......διαφάνεια σε όλα............απόκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία μας αθλητικού κέντρου,δημιουργία ακαδημιών.......πρωτάθλημα ακαδημίας........ενότητα χωρις εγωισμούς.......πράξεις όχι λόγια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013..... Β' Εθνική.....ολική επαναφορά εκεί που κάποιοι μας έριξαν.....συνεχίζουμε με ενότητα,δύναμη και πείσμα για το ΟΝΕΙΡΟ.....για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΕΑ ΜΑΣ!!!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ!