Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΣΑ - ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ μεταξύ των "ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ" ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, με ώρα έναρξης την 16:00».

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Η ΑΣΑ!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Αναγέννηση στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κιτρινόμαυροι με βάση την εικόνα του ματς αδικούνται από το σκορ κι αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φύγουν από την έδρα του δικεφάλου του Βορρά με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τον πολύ καλό Κρανιώτη ως σέντερ φορ και δεξιά το Χλωρό, αφήνοντας στον πάγκο το Μπουσινάκη. Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΣΑ ήταν εξαιρετική με τον Σιαράβα σε δυο περιπτώσεις να κατεβάζει τα ρολά αποκρούοντας δυο τετ α τετ του Νέτσιντ. Δυστυχώς, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης αποδείχτηκε τελικά μοιραίος για την ομάδα του, αφού στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε μια ανύποπτη φάση, ύστερα από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία κατέληξε βασανιστικά στο βάθος της εστίας του. Αυτή ίσως ήταν η πιο καθοριστική στιγμή στον αγώνα, καθώς σε περίπτωση που η Αναγέννηση πήγαινε στα αποδυτήρια με το 0 στην άμυνα, τα πράγματα στην επανάληψη θα ήταν πολύ διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στέφενς, βλέποντας την ΑΣΑ να έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έριξε στον αγώνα τον φορμαρισμένο Βούκιτς. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά δε μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Αναγέννησης. Όσο περνούσε η ώρα ήταν απόλυτα φυσιολογικό οι κιτρινόμαυροι να αρχίσουν να δείχνουν σημάδια κόπωσης, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο δικέφαλος και μέσα σε 6 λεπτά από το 75' στο 81', ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινή προβολή του Βούκιτς και κεφαλιά του Νέτσιντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες της Αναγέννησης προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να φανούν απειλητικοί για την εστία του Γλύκου, δίχως να τα καταφέρουν, με το τελικό σκορ να τους αφήνει πικρή γεύση, λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλλαν.

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46' Bούκιτς), Γκαρσία (79' Τζαβέλλας), Νίνης (66' Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ.

Αναγέννηση (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84' Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός.
 
Υ.Γ(1): Συγκλονιστικοί οι Ρόβας και Κουκούλης, ενώ πολύ καλός και ο Δημόπουλος, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο...

Υ.Γ(2): Συγκινητικοί οι 300 φίλαθλοι της Αναγέννησης στη θύρα 8, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στα 90 λεπτά του αγώνα...

Υ.Γ(3): Η Αναγέννηση θα πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του σημερινού αγώνα, αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, ενώ η αμυντική λειτουργία, η οποία αποτελούσε την αχίλλειο πτερνα της ομάδας στα προηγούμενα ματς, ήταν ενθαρρυντική για τη δύσκολη συνέχεια...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΣΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ!

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η μετατροπή του ΑΠΣ Ζακύνθου σε ΠΑΕ, καθώς κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα από τους νησιώτες στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Συνεπώς, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να δώσει το ΟΚ για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός απρρόπτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι της Δευτέρας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Football League.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Όλους τους παίκτες αναμένεται να έχει στη διάθεση του ο Σάκης Θεοδοσιάδης για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αποστολή της ΑΣΑ, η οποία έφτασε πριν λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Σιαράβας, Αναστασίου, Ρόβας, Μίχος, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Τζάνης, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Γήττας, Μπιτέλης, Φλιούκας, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Κοντός, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης, Μπουσινάκης.

Όσον αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς και να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Η αποστολή του δικεφάλου του Βορρά αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη, Κατσικά, Λόπεθ, Τζανδάρη, Γκαρσία, Λόρενς, Νίνη, Ολίσε, Γεωργιάδη, Βούκιτς, Νέτσιντ, Κιόσε, Πόζογλου, Παπαδόπουλο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων είναι οι εξής:

ΑΣΑ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Ρόβας, Κουκούλης, Καραχάλιος(Μπιτέλης), Γήτας, Μίχος, Μπουντούρης, Μπουσινάκης, Χλωρός

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (Τζαβέλλας), Κατσικάς, Λόπεθ, Γκαρσία, Τζανδάρης, Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Νέτσιντ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: «ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ...»

Στην εκπομπή του paok24.com του ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4, φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της Αναγέννησης, ο οποίος μίλησε για τον αυριανό ιστορικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ πως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας μας, ίσως μαζί με κάποια που παίξαμε παλιότερα με την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό. Όλη η Καρδίτσα ζει και αναπνέει για να δει αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για τον κόσμο της Αναγέννησης: «Ο κόσμος της Αναγέννησης είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Είμαστε μία από τις ομάδες που έχουμε τον περισσότερο κόσμο στην δεύτερη εθνική, έχουμε πολύ δύναμη στο γήπεδι και οι φίλαθλοι μας βοηθούν πολύ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε τον ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε να παίζει από τον Ιούλιο, απλά τώρα ο προπονητής μας είπε να τον δούμε λίγο πιο έντονα. Πιστεύω ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ».

Για τις αλλαγές που θα έχει ο ΠΑΟΚ: «Για εμάς δεν σημαίνει κάτι αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προετοιμασμένοι. Ίσως να υπάρχουν κάποια παιδιά όπως ο Τζαβέλλας και ο Γκαρσία οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι ενθαρρυντικό για εμάς. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ και έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει σύο διαφορετικές ενδεκάδες».

Για την ΑΣΑ: «Διαθέτουμε ένα ρόστερ με νέα παιδιά από την πόλη. Έχουμε και κάποιους παίκτες με εμπειρία στην δεύτερη εθνική, οπότε έχει δημιουργηθεί ένας κορμός από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο στο αυριανό παιχνίδι, να το χαρούμε και από εκεί και πέρα όποια ελπίσα έχουμε θα την παλέψουμε. Είμαστε διατεθημένοι να προσπαθήσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια για ότι καλύτερο».

Για τον ίδιο: «Αν και έχω μεγαλώσει και είμαι από τους πιο παλιούς της ομάδας, προσπαθώ να διατηρούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, κάνουμε καλές προπονήσεις και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα. Πιστεύω πως αν προσέχεις τη ζωή σου και είσαι στην ηλικία μου, μπορείς να παίξεις αλλά δύο, τρία χρόνια».

Για τον Λίνο: «Ο Λίνο είναι μεγάλο παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την ηλικία. Όσο είσαι καλά και είσαι στο γήπεδο είναι το ίδιο».
 
Πηγή: http://www2.paok24.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΙ ULTRAS ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

 Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε εκδρομή στη Θεσσαλονίκη όπου αγωνίζεται η ομάδα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ροή του κόσμου θα είναι μεγάλη γι’ αυτό όλοι πρέπει να είμαστε εκεί!!!
Ωρα αναχώρησης στις 4 μ.μ. απο το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

ΥΓ: ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ...!!!”

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΦΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8:30 Μ.Μ. η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας στο γήπεδο της Τούμπας σ'έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της υπεραιωνόβιας ιστορίας της. Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' θα είναι για άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα και σε καλεί να συμμετάσχεις στην εκδρομή που διοργανώνει.

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 2:30 ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΕΣΗ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6948592985, 6945378310,6981755293



ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ!!!!!!!
 


                                                    ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...!!!

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η Αναγέννηση κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κάμπτοντας την αντίσταση της Καβάλας με 3-2. Μπροστά σε 2000 και πλέον φιλάθλους τους, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν μια σπουδαία πρόκριση, που ισοδυναμεί με μια πολύ σημαντική οικονομική ανάσα για το σύλλογο, καθώς στην επόμενη φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους, τον ΠΑΟΚ σε διπλούς αγώνες. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΣΑ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 27' ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με υπέροχο πλασέ του Μπουσινάκη, ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό Μπουντούρη-Χλωρού. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, καθώς οι παίκτες της Καβάλας έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως στο πρώτο ημίχρονο δε δημιούργησαν καμία απολύτως ευκαιρία. Έτσι, στο 37' ο Χλωρός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους της Αναγέννησης. Η εικόνα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δυστυχώς, ήταν πολύ διαφορετική, με τους παίκτες της Αναγέννησης να φαίνονται υπνωτισμένοι στο γήπεδο και την Καβάλα μέσα σε 3 λεπτά από το 48' έως το 51' να διαμορφώνει το 2-2 με τους Καπνίδη και Αλεξίου. Στη συνέχεια, ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Κρανιώτη, Γεωργακόπουλο και Χατζηρίζο, κάνοντας την ομάδα και πάλι επιθετική, αλλά παίρνοντας και ρίσκο αμυντικά, σε ένα κομμάτι το οποίο η ΑΣΑ έδειχνε σημαντικά προβλήματα. Στο τελευταίο τέταρτο, η Αναγέννηση ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και στο 83' κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι παίκτη των φιλοξενούμενων, το οποίο έχασε ο Μπουντούρης, αλλα στην επαναφορά ο Χατζηρίζος με κοντινό πλασέ διομόρφωσε το τελικό 3-2. Στο τέλος, το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, όμως η Καβάλα δεν κατόρθωσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σιαράβα. Με το σφύριγμα της λήξης, οι κιτρινόμαυροι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο τους, που απαιτούσε το διπλό μέσα στην Τούμπα...
 
Αναγέννηση (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας, Μπουντούρης, Χλωρός, Μπουσινάκης

Καβάλα (Ντίτελμ Φέρνερ): Γιαννικόγλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Τσιφλίδης, Καπνίδης, Αλεξίου, Άρτσε, Κουρέλλας

Υ.Γ ΣΤΟΧ...ΕΧΩ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗ...!!!

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Επιτέλους δράση! Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της θα κάνει η Αναγέννηση αύριο το απόγευμα με αντίπαλο την Καβάλα στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η δίψα για πρόκριση είναι μεγάλη για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ βροντερό παρών αναμένεται κι από τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του σταδίου, ώστε να πανηγυρίσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα με αξιόλογες μονάδες, που όμως αποτελεί «ερωτηματικό» και δε γνωρίζει κανείς την εικόνα που θα δείξει στο γήπεδο. Συνεπώς, η Αναγέννηση καλείται με όπλο την ομοιογένεια, που έχει δείξει σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας, να μπει δυνατά στο παιχνίδι και γιατί όχι να προηγηθεί στο σκορ στα πρώτα λεπτά. Βέβαια, όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι όμως ότι οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον αυριανό τους αντίπαλο και με τον κόσμο στο πλευρό τους έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μια σπουδαία πρόκριση, η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πρεστίζ της ομάδας, ενώ θα αποτελέσει βαθιά οικονομική ανάσα για το σύλλογο. Η πρώτη παράσταση της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν είναι γεγονός και κανείς δεν πρέπει να λείψει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!