Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΦΑΚ!

Τα παιδιά της ΛΕΦΑΚ καλούν απόψε στις 10:00 όλους τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους στην κοπή πίτας τους στο «Κρεσέντο» στην Πλατεία Δικαστηρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Φίλε Αναγεννησιώτη και Αναγεννησιώτισσα σε καλούμε στην ετήσια κοπή πίτας της ΛΕ.Φ.Α.Κ. που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ-μπαρ ΚΡΕΣΕΝΤΟ στην πλατεία δικαστηρίων σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ στις 22:00. Θα ακολουθήσει πάρτι αντάξιο της τελευταίας τριετούς πορείας της ομαδάρας μας.
θα παρευρεθεί και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και διοίκησης.

Είσοδος ελεύθερη.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ....ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ!



ΛΕ.Φ.Α.Κ. ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' 1904

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!

Η ΑΣΑ είναι εδώ! Η πιο ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας και αυτή με τη μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα που δεν έχει  αγωνιστεί ποτέ στα σαλόνια της Α' Εθνικής, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δικαίωμα στο όνειρο. Η τέταρτη θέση, σε συνδυασμό με την απόσταση ασφαλείας από την πέμπτη, δίνει το δικαίωμα στους απανταχού Καρδιτσιώτες να πιστέψουν στο θαύμα. Ένα επίτευγμα που αν πραγματοποιηθεί θα είναι αδιανόητο αν σκεφτεί κανείς, πως πριν από δυο ακριβώς χρόνια οι κιτρινόμαυροι με την ήττα τους στο Βελούχι απομακρύνονταν απελπιστικά από το στόχο της ανόδου στην Football League 2. Κι όμως, η Αναγέννηση μας έχει συνηθίσει στα θαύματα και γιατί όχι να μας χαρίσει ακόμα ένα απλόχερα. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΘΗΤΟ. Αυτή η ομάδα εκπέμπει υγεία και θετική ενέργεια και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ασχολούνται με την αστυνομοκρατία και διάφορα άλλα εξωαγωνιστικά θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την μεγάλη μας αγάπη. Άλλωστε, η ΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ και σε αυτή την οικογένεια δε χωράει η γκρίνια και η στενομυαλία, δυο πράγματα που χαρακτηρίζουν την πόλη της Καρδίτσας. Η ΑΣΑ είναι κάτι διαφορετικό, κάτι μαγικό, κάτι βαθιά χαραγμένο στην καρδιά κάθε Καρδιτσιώτη φιλάθλου. Η ομάδα μας έχει ανάγκη όλους στο γήπεδο. Εκεί δε χωράει ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ του καθενός. Εκεί γινόμαστε όλοι ΕΝΑ. Πάμε λοιπόν ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ 20 χρόνια πριν...

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΣΙΜΩΣΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ!

Τον Ελληνοαυστραλό φορ (γεννημένο στην Εύβοια) Γιάννη Σίμωση απέκτησε η Αναγέννηση. Κάτω από άκρα μυστικότητα, η διοίκηση της ομάδας βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του κεντρικού επιθετικού στο πρόσωπο του 22χρονου. Ο Σίμωσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την θητεία στην ομάδα του Πανιωνίου, όπου σε ηλικία 18 χρονών και 6 μηνών έκανε το ντεμπούτο του στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία στον αγώνα της 13ης Σεπτεμβρίου 2009 ανάμεσα στους Νεοσμυρνιώτες και στο Λεβαδειακό. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Πανθρακικό για δύο χρόνια (2010-2012), έχοντας για 6 μήνες συμπαίκτη τον αρχηγό της Αναγέννησης Σωκράτη Μπουντούρη τη σεζόν 2010-2011, πετυχαίνοντας δυο γκολ. Στη συνέχεια, ο νεαρός φορ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αυστραλία (η μητέρα του είναι γεννημένη στη Μελβούρνη), λόγω της κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, η επιμονή της Κέρκυρας για την απόκτησή του τον έφερε ξανά στην Ελλάδα. Το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε ξανά να ξενιτευτεί, αυτή τη φορά στη Γερμανία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπουργκχάουζεν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας (14 αγώνες/4 γκολ).

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει με μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ΑΣΑ, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αήττητη στην έδρα της Ζάκυνθο. Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 3 λεπτά του αγώνα δέχονται 2 γκολ. Το ημίχρονο κλείνει με ένα ακόμα γκολ για τους Ζακυνθινούς. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν αλλάζει και η Αναγέννηση γνωρίζει μια πολύ βαριά ήττα με 4-0. Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει σημαντικές εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας με τον μεγάλο Ροντρίγκο να επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Πλήθος κόσμου υποδέχεται το Βραζιλιάνο στο γνωστό τσιπουράδικο «Σούρουπο», με τον βιρτουόζο στράικερ να υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη γκολ και χαμένα πέναλντι. Με τη Δόξα Δράμας ο πιστολέρο δείχνει τη μεγάλη του κλάση και με δικό του αυτογκόλ χαρίζει στους Δραμινούς τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Η Αναγέννηση παραπέει και αρχίζει να υποχωρεί στο βαθμολογικό πίνακα. Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καβάλα παίρνει τη μορφή τελικού για τους κιτρινόμαυρους. Εντομεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας κάνει το μεγάλο μπαμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέρνοντας στος Αργοναύτες το Χοσέ Τοτσέ. Περισσότεροι από 47 φίλαθλοι κατακλύζουν το Ανθή Καραγιάννη για να παρακολουθήσουν απο κοντά δύο από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και αυτοί τους αποζημιώνουν. Χατ τρικ ο Τοτσέ, 2 χαμένα πέναλντι ο Ροντρίγκο και 3-0 για την Καβάλα. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ΑΣΑ, που πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το βαρύ κλίμα στην ομάδα φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις, με το Σάκη Θεοδοσιάδη να δηλώνει την παραίτηση του και τη θέση του να παίρνει ο Τάκης Παραφέστας, με το Νίκο Κεχαγιά να περνάει για 3 ώρες από το τιμόνι της ομάδας, καθώς είχε έρθει για τριήμερο στη Λίμνη Πλαστήρα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Τάκης Παραφέστας αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια και η ΑΣΑ με μια καταπληκτική εμφάνιση κερδίζει τον Τύρναβο στην Καρδίτσα με 3-0 με δυο γκολ του Ροντρίγκο, ο οποίος σπάει επιτέλους το ρόδι, και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουσινάκη. Η Αναγέννηση συνεχίζει την ανοδική της πορεία και παίρνει ένα τεράστιας σημασίας διπλό στις Σέρρες απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου με 0-1 με φωτοβολίδα του Καραχάλιου από τα 40 μέτρα. Οι κιτρινόμαυροι δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό την κατάλληλη ώρα, καθώς ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι στο Στάδιο με την Κέρκυρα. Μπροστα σε 4.000 και πλέον φιλάθλους της, η ΑΣΑ κερδίζει τους Φαίακες με 1-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Σάκη Κουκούλη και ξαναμπαίνει δυναμικά στο κόλπο της ανόδου.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό ταξιδεύουν στην Κατερίνη με κάθε μέσο 1000 Καρδιτσιώτες, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα. Με τον αέρα του νικηφόρου σερί, οι κιτρινόμαυροι περνάνε σαν σίφουνας και από την πόλη της Πιερίας με 0-2 με δυο κεφαλιές του Ξενοφώντα Γήτα. Πλέον, η ΑΣΑ βρίσκεται σε απόσταση δυο βαθμών από τη δεύτερη Νίκη Βόλου. Οι ULTRAS αποφασίζουν την επιστροφή τους στο γήπεδο και στο ματς με την Καλαμαριά το Στάδιο θυμίζει Μπιλμπάο. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύουν αρκετά την Καρδιτσιώτικη ομάδα, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης πετυχαίνει αυτογκόλ με κεφαλιά, λυτρώνοντας τους κιτρινόμαυρους. Όλο το γήπεδο στο τέλος του αγώνα φωνάζει «Χρήστο ψυχάρα για πάντα Καρδιτσάρα!». Η Νίκη Βόλου στραβοπατάει εντός έδρας με την Καβάλα παραχωρόντας λευκή ισοπαλία και η Αναγέννηση την πιάνει στη δεύτερη θέση. Στα Γιαννιτσά, οι κιτρινόμαυροι δε συναντάνε καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους και με χατ-τρικ του Χλωρού και ψαλιδάκι του Τζάνη πετυχαίνουν μια ακόμα νίκη με 1-4. Στον επόμενο αγώνα με τον Αιγινιακό, το Στάδιο θυμίζει στιγμές 94. Μπροστά σε 7000 φιλάθους της, η ΑΣΑ πετυχαίνει την 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλά Ντοριβάλ του Κουκούλη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις των κιτρινόμαυρων ύστερα από το νικηφόρο σερί. Αξιοσημείωτη είναι η απόφαση της διοίκησης να βάλει ρήτρα 5.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Καραχάλιου, καθώς η ΑΕΚ φαίνεται αποφασισμένη να τον αποκτήσει. Στα αγωνιστικά, έρχεται η ήττα σοκ από τον Βατανιακό με 3-1, αλλά τίποτα δε μπορεί να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Ακολουθεί το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Στάδιο. Η Αναγέννηση κάνει ρεκόρ προσέλευσης για το Σαββατοκύριακο στις επαγγελματικές κατηγορίες, κόβοντας 9000 εισητήρια και παίρνει μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 με γκολ των Γκουγκούδη και Δημόπουλο. Η ΑΣΑ εξασφαλίζει την εισοδό της στα play-off, αλλά μια απόφαση παραμονές του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση ανόδου. Η τελεσίδικη απόφαση κάνει λόγο για άνοδο μόνο στους πρωταθλητές των δυο ομίλων. Η Κέρκυρα βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από την Αναγέννηση και μόνο με ήττα της και νίκη των κιτρινόμαυρων στο Βόλο, το όνειρο της ανόδου πραγματοποιείται. Οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι δεν πτοούνται και κιτρινίζουν το πέταλο του Πανθεσσαλικού. Στο ημίχρονο, η Κέρκυρα φαίνεται να καθαρίζει την υπόθεση άνοδο, έχοντας αέρα δυο τερμάτων απέναντι στον Πιερικό, ενώ η Αναγέννηση βρίσκεται στο 0-0 με τη Νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καρδιτσιώτικη ομάδα μπαίνει δυνατά και καταφέρει να σκοράρει με τον φυσικό της ηγέτη Σωκράτη Μπουντούρη, την ώρα που ο Πιερικός μείωνε το σκορ στην Κέρκυρα σε 2-1. Στο τελευταίο 20λεπτο, η ΑΣΑ παίζει μονότερμα τη Νίκη κι ο κυρ Ανδρέας αποφασίζει να αφήσει τον σκύλο του τον Πατσάκο στο γήπεδο για να σταματήσει τον φρενήρη ρυθμό της Αναγέννησης. Εντομεταξύ, ο Πιερικός ισοφαρίζει την Κέρκυρα και ξαφνικά αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία λεπτά των αγώνων. Οι κιτρινόμαυροι κρατούν με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ τους σκορ και σε μια ανύποπτη φάση το πέταλο σείεται από πανηγυρισμούς. Δεν είχε πετύχει κάποιο γκολ η Αναγέννηση, αλλά ο Πιερικός καταφέρνει και γυρίζει το παιχνίδι στην Κέρκυρα. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ 2014 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ...

Υ.Γ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...