Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «YELLOW REVENGE»

1) Σαν λέσχη “Yellow Revenge 2014” είμαστε διατεθειμένοι πρώτη φάση να γίνουμε μέλη στην Ερασιτεχνική της ομάδας μέσω της οικονομικής ενίσχυσης στην συνέχεια να αγοράσουμε έναν αριθμό διαρκείας και τέλος μόλις γίνει γνωστό να συμμετάσχουμε και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
2) Καλούμε όλη της Καρδίτσα να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις που έχει την Αναγέννηση, την εφετινή χρονιά με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μετοχών αλλά και με την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η δύναμη της Αναγέννησης είναι ο κόσμος και ο λαός που ακολουθεί αυτή την ομάδα από το 1904 μέχρι το 2014.
 Ο κόσμος ήταν είναι και θα είναι ο αιμοδότης της κιτρινόμαυρης ομάδας που αγαπάμε όλοι μας.
Μέσα από συλλογικές προσπάθειες θα πάει ποιο μπροστά η Αναγέννηση και η Καρδίτσα στις δύσκολες εποχές που βρισκόμαστε..
3) Θα επιδιώξουμε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ώστε να εκφράσουμε την στήριξή μας στα παιδιά που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης της ομάδας από την Δ΄Εθνική μέχρι τους πρόποδες των περσινών Play Off, αλλά και να τους επισημάνουμε κάποια λάθη που έχουμε παρατηρήσει..
4) Ακόμα θα ήταν πρέπον κάποια στιγμή μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας να γίνει μια συνάντηση όλων των ενεργών φιλάθλων ( Ultras Gate 3, ΛΕ.Φ.Α.Κ “Κανάρια” , απλοί Αναγεννησιώτες) ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε και να δημιουργήσουμε ένα νέο φίλαθλο ρεύμα στην Καρδίτσα..
5) Καλούμε την νεοσύστατη Δημοτική Αρχή να τηρήσει την απάντηση που είχε δώσει στην Δημόσια Διαβούλευση της ΛΕ.Φ.ΑΚ και να βοηθήσει την ομάδα και χρησιμοποιώντας μια πρόταση από την ανακοίνωση της “Μπορούμε όμως έμπρακτα και συλλογικά ως νέα Δημοτική Αρχή με μία σειρά μέτρων και ενεργειών σταδιακά και μεθοδικά να βοηθήσουμε την ομάδα αλλά και να ωθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο μαζικότερα πλέον” να την θυμίσουμε ότι όποιος δεν τηρεί τα γραπτά του τιμωρείται από τους φιλάθλους της Αναγέννησης αλλά και από την Καρδίτσα..
6) Τέλος, θα εκφράσουμε την λύπη μας στην μηδενική προσφορά που είχαν την προηγούμενη χρονιά τόσο η πρώην Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον κ.Παπαλό (με εξαίρεση κάποιους υπαλλήλους του δήμου) αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσα και τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια προς τους φιλάθλους της ομάδας.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καραπιπέρη για την θετική στάση αλλά και διάθεση που είχε στην συνάντηση με τον πρόεδρο κ.Μπούρμο..
Υ.Γ 1 .. Θα μας βρείτε στην σελίδα στο Facebook «Yellow Revenge 2014»
Υ.Γ 2.. “Δεν Σε Αφήσαμε Μόνη Ποτέ”
«Yellow Revenge 2014»

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η απόβαση των «μεγαλοεπενδυτών» για χάρη της Αναγέννησης θύμισε σε όλους μας το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξαφνικά, το πιο λαοφιλές και συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο, στη χώρα μας έχει συνδέσει το όνομά του με τα νυχτερινά κέντρα και τους μπράβους. Το μυαλό του υγιή φιλάθλου δε μπορεί να κατανοήσει τι σχέση μπορεί να έχουν οι νονοί της νύχτας με το πιο όμορφο άθλημα του πλανήτη μας. Ευτυχώς, μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι πραγματικοί λάτρεις του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν τα λιγοστά ακόμα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την επόμενη μέρα να τους προσγειώνει στην ελληνική πραγματικότητα και στα ατελείωτα άρθρα για το που έχεσε ο Αβραάμ στο Ζέεφελντ και τις μεταγραφάρες του Βαγγέλα που θα εξυψώνουν τη λίμπιντο του κάθε βλαχοκάγκουρα Καρδιτσιώτη. Δυστυχώς, αυτά αρέσουν στον Έλληνα, πόσο μάλλον στον Καρδιτσιώτη, ο οποίος δεν έχει 5 και 10 ευρώ να έρθει να δει την ομάδα της πόλης του, αλλά όταν παίξει η Ολυμπιακάρα Champions League ξαφνικά γίνεται κουβαρντάς. Αυτή τη συνήθεια πληρώνει η Αναγέννηση. Την ανάγκη της εφήμερης χαράς, την οποία δε μπορεί να του την προσφέρει, δίχως τη συμβολή του ιδίου στα κοινά της ομάδας. Η Αναγέννηση στηρίζεται σε σένα...αλλά εσύ είσαι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ. Οπότε ας αποφασίσουμε σε αυτή την πόλη τι θέλουμε. ΛΑΜΟΓΙΑ επειδή είμαστε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην προσπάθεια της ομάδας με διαρκείας και κάρτα μέλους;

Υ.Γ Και για να μην ξεχνιόμαστε: