Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ULTRAS!


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/7 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ULTRAS GATE 3 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ 1000% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 108 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ... ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο Νίκος Βέκιος αποτελεί το νέο προπονητή των Τρικάλων ενόψει της δύσκολης χρονιάς που τους περιμενεί στη Δ' Εθνική. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η απίστευτη ομοιότητα του με το γνωστό και μη εξαιρετέο Γιάννη Γαλάτη. Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:


Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΙΤΕΛΗ!

Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Μπιτέλη φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση της Αναγέννησης. Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία τη φετινή χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι θετικός στην επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την απόκτηση του 25χρονου μέσου. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος ηγήθηκε της άμυνας της Λαρισινής ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στη Football League.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ!


 Όπως γράψαμε και χθες, η Αναγέννηση απέκτησε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από την ομάδα του ΑΟΚ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Κρανιώτη, ένα δυναμικό και πολλά υποσχόμενο επιθετικό που είχε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Με την προσθήκη αυτή και ύστερα και από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αθανασιάδη, η επιθετική γραμμή της Αναγέννησης ενισχύεται σημαντικά ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Football League 2.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΣΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!


Την πιο σπουδαία κίνηση μέχρι στιγμής έκανε η διοίκηση της Αναγέννησης, καθώς ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με το Χρήστο Αθανασιάδη. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν άλλους δυο πολλά υποσχόμενους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον ΑΟΚ, το Νίκο Γκόλια και τον Παναγιώτη Πάτρα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ακόμα μεταγραφή από την ομάδα των Καμινάδων. Έτσι, σιγά-σιγά αρχίζει και συμπληρώνεται το παζλ με το ρόστερ της ομάδας, το οποίο βέβαια απαιτεί κι άλλες προσθήκες με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορέσει η ομάδα να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις της Football League 2.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Τι κι αν η συναυλία της Τρίτης δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση;

Τι κι αν η ομάδα δεν έχει κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού στη μεταγραφική περίοδο μέχρι στιγμής;

Τι κι αν πάει ο Δημόπουλος στη Λάρισα;

Τι κι αν έχουμε μείνει μόνο με το Δούκα στην άμυνα;

Τι κι αν φύγει και ο Αθανασιάδης;

Τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ο κόσμος της Αναγέννησης θα δώσει την απάντηση του για άλλη μια φορά στο γήπεδο. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Απογοητευτική ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία που διοργάνωσε η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο για την οικονομική της ενίσχυση. Περίπου 400-500 άτομα (ανεξάρτητα με τα εισιτήρια που πωλήθηκαν τα οποία ήταν περισσότερα) παρακολούθησαν από κοντά τους Housetwins, Slick Beats, τη Shaya και τους Otherview από τους οποίους οι περισσότεροι μικρής ηλικίας και άτομα τα οποία δεν ήξεραν πως και που είναι το στάδιο. Ελάχιστοι ήταν οι Αναγεννησιώτες που στήριξαν την προσπάθεια της διοίκησης και έδωσαν το παρόν, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως την ώρα της συναυλίας αρκετοί νυν παίκτες της ομάδας δεν μπήκαν καν στον κόπο να έρθουν και προτίμησαν να κάνουν τη νυχτερινή τους βόλτα στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχει η σπίθα, όπου θα κάνει τον κόσμο της Καρδίτσας να αγκαλιάσει την υπερπροσπάθεια που γίνεται από μια ομάδα ανθρώπων, ώστε η Αναγέννηση να μπορέσει να σταθεί γερά στα πόδια της και να θέσει βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντως είναι άξιοι συγχαρητηρίων αυτοί οι λίγοι που ακόμα παλεύουν και χάνουν τον ύπνο τους γι' αυτή την ομάδα, διότι είναι οι μόνοι που αυτή τη στιγμή κρατάνε ζωντανή την πιο ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας...

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...

Μια ακόμα επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στα γήπεδα της Εσθονίας. Η Εθνική Nέων βρίσκεται από χθες στον μεγάλο τελικό του Euro κάτω των 19 με αντίπαλο την Ισπανία, μια χώρα που είναι γνωστή για την παραγωγή ταλέντων, αποτελώντας αυτή τη στιγμή την πιο ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη στον κόσμο. Κι όμως, όπως το 2007, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα, μια χώρα της οποίας αν συγκρίνεις την ποδοσφαιρική παιδεία με αυτή της Ισπανίας, πιθανότατα το σκορ που θα αντικατόπτριζε πλήρως τις δυο χώρες το βράδυ της Κυριακής θα ήταν ένα άνετο 5,6 ή 7-0 υπέρ των Ισπανών. Η πραγματικότητα, όμως είναι εντελώς διαφορετική, αφού η παρέα του Σταφυλίδη, του Κατίδη και του δικού μας Παναγιώτη Μπάλλα έχει όλα αυτά τα στοιχεία, ώστε να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Βέβαια, μια ενδεχόμενη κατάκτηση, πέρα από την εφήμερη χαρά που θα δόσει στους παίκτες και σε αυτούς που μέχρι χθες δεν ήξεραν καν ότι υπάρχει αυτή η ομάδα, δε θα σημαίνει απολύτως τίποτα παρά μόνο την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που λόγω της κρίσης καλείται να επενδύσει στα ντόπια ταλέντα και όχι στους αμφιβόλου ποιότητας ξένους. Τον ίδιο δρόμο καλείται να ακολουθήσει και η Αναγέννηση και να πορευτεί, στηριζόμενη σε Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές, όπως ο Κούρκουλας, ο Δημόπουλος, ο Μυργιώτης κ.α, αλλά και στη σωστή σύσταση των ακαδημιών της, διαγράφοντας ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για την ίδια και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΒΟΛΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE!

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τον δίκαιο αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη . Παρ' όλα αυτά, η ΕΠΟ είναι έτοιμη για μια ακόμη απόφαση σκάνδαλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκρίνει τη συμμετοχή των δυο ομάδων και του Ηρακλή στη Football League. Η απόφαση αυτή, βέβαια, ευνοεί την Αναγέννηση, αφού αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, θα αποτελεί μακράν την πιο ιστορική ομάδα στο Βόρειο Όμιλο της Football League 2 και αν λάβει κανείς υπόψη τις μέχρι τώρα προσεκτικές κινήσεις της διοίκησης, όλα δείχνουν πως οι κιτρινόμαυροι θα παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο την ερχόμενη σεζόν, αμέσως μετά τις περιπέτειες που πέρασαν τον τελευταίο χρόνο...

Υ.Γ Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στην ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς και στον προπονητή και ιδιαίτερα αγαπητό στην Καρδίτσα, Περικλή Αμανατίδη, για την επάνοδό της στη Football League. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και δε θα απορήσει κανείς αν τη δει στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη σεζόν...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΦΑΚ

                                                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
 

Πριν 3 χρόνια στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 σ ένα μπαράκι της πόλης μια παρέα 5 ατόμων παλιών φιλάθλων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είχε την πολύ καλή,όπως αποδείχτηκε, ιδέα να ιδρύσει έναν φορέα που έλειπε απο την ομάδα τη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(ΛΕ.Φ.Α.Κ.).
Οι 5 έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα 20 και την επόμενη εβδομάδα 40....Σήμερα η ΛΕ.Φ.Α.Κ. έφτασε με ανοδική τάση τα 200 περίπου εγγεγραμμένα μέλη.Κοινό στοιχείο των μελών της είναι η παθολογική αγάπη για τη γιαγιά ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που φέτος έφτασε αισίως τα 108 χρόνια!
Κύριος στόχος της ΛΕ.Φ.Α.Κ ήταν και είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΙΩΤΩΝ και μιας πανίσχυρης ασπίδας αγνών αλλά και ''ορκισμένων''οπαδών γύρω απο την ομάδα απέναντι σε κάθε ενδογενές η εξωγενές εμπόδιο.Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. πρόσφερε πολλά οπαδικά,ηθικά,και οικονομικά στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗαποκτώντας το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας και το φόβο των αντιπαθούντων της ομάδας μας.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ,ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ήταν κάποιες από τις επιτυχημένες ενέργειες της ΛΕ.Φ.Α.Κ.
Κορυφαία βέβαια ενέργεια της ΛΕ.Φ.Α.Κ. είναι η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στη Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ,όταν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ την είχαν εγκαταλείψειδιοικητικά και κανείς δεν εκτελούσε το καυτό πέναλτι της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.Το πέναλτι ΜΠΗΚΕ όμως γιατί πολύ απλα εκτελέστηκε απο αγνούς φιλάθλους που διόρθωναν άμεσα κάθε,λόγω διοικητικής απειρίας και έλλειψης χρόνου,λάθος τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......                                                                                              
                                                                                                                ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''