Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΦΑΚ

                                                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
 

Πριν 3 χρόνια στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 σ ένα μπαράκι της πόλης μια παρέα 5 ατόμων παλιών φιλάθλων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είχε την πολύ καλή,όπως αποδείχτηκε, ιδέα να ιδρύσει έναν φορέα που έλειπε απο την ομάδα τη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(ΛΕ.Φ.Α.Κ.).
Οι 5 έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα 20 και την επόμενη εβδομάδα 40....Σήμερα η ΛΕ.Φ.Α.Κ. έφτασε με ανοδική τάση τα 200 περίπου εγγεγραμμένα μέλη.Κοινό στοιχείο των μελών της είναι η παθολογική αγάπη για τη γιαγιά ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που φέτος έφτασε αισίως τα 108 χρόνια!
Κύριος στόχος της ΛΕ.Φ.Α.Κ ήταν και είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΙΩΤΩΝ και μιας πανίσχυρης ασπίδας αγνών αλλά και ''ορκισμένων''οπαδών γύρω απο την ομάδα απέναντι σε κάθε ενδογενές η εξωγενές εμπόδιο.Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. πρόσφερε πολλά οπαδικά,ηθικά,και οικονομικά στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗαποκτώντας το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας και το φόβο των αντιπαθούντων της ομάδας μας.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ,ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ήταν κάποιες από τις επιτυχημένες ενέργειες της ΛΕ.Φ.Α.Κ.
Κορυφαία βέβαια ενέργεια της ΛΕ.Φ.Α.Κ. είναι η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στη Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ,όταν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ την είχαν εγκαταλείψειδιοικητικά και κανείς δεν εκτελούσε το καυτό πέναλτι της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.Το πέναλτι ΜΠΗΚΕ όμως γιατί πολύ απλα εκτελέστηκε απο αγνούς φιλάθλους που διόρθωναν άμεσα κάθε,λόγω διοικητικής απειρίας και έλλειψης χρόνου,λάθος τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......                                                                                              
                                                                                                                ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου