Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΨΗΦΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

 Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος της blogspot.com αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε πρόωρα τη δημοσκόπηση σχετικά με την πρόσληψη του Βάιου Καραγιάννη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ευτυχώς, προλάβαμε και συλλέξαμε τα στοιχεία της διαδικασίας μέχρι αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσουμε να σας τα παρουσιάσουμε. Ενδιαφέρον στοιχείο της δημοσκόπησης αποτελεί η διακύμανση της, καθώς ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας, είχαμε και την ανάλογη προτίμηση ψήφου από τους αναγνώστες. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα της Αναγέννησης από τη Δόξα Δράμας στις 9 Ιανουαρίου, είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή αναγνωστών που επέλεξαν ως πολύ λανθασμένη την πρόσληψη Καραγιάννη, ενώ είχαμε πλήρης αλλαγή σκηνικού μετά τις διαδοχικές νίκες με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ με την επιλογή "Σωστή" να έχει τις περισσότερες προτιμήσεις. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ακριβώς τη διακύμανση αυτή: 




Η έρευνα ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και διήρκησε 24 μέρες (πολύ λιγότερες από όσες θέλαμε), δηλαδή μέχρι τη σημερινή μέρα. Σε δείγμα 116 ψήφων, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:






Σκοπός μας ήταν η ψηφοφορία να λήξει μετά τους καθοριστικούς αγώνες με Πανθρακικό και Εθνικό, ώστε να έχουν οι φίλαθλοι της Αναγέννησης μια πιο σφαιρική άποψη για την ομάδα και τον προπονητή. Παρ' όλα αυτά μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα πως τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, καθώς υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα στις απαντήσεις που τέθηκαν προς επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου