Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ.!!!



4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ.(ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009..... Στην αρχή μια κιτρινόμαυρη παρέα....τώρα 150 κιτρινόμαυροι ''τρελοί''.....ασπίδα προστασίας της ομάδας σε κάθε καλοθελητή και κακοθελητή....ταξίδια σε πόλεις και χωριά σε όλες τις κατηγορίες....καυστικά πανό για τα κακώς κείμενα.....οπαδική φωνή......αδιάλειπτη λειτουργία γραφείων λέσχης από την πρώτη μέρα.......διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις σε δρόμους,δημαρχεία και γραφεία που πέτυχαν το στόχο τους (κατασκευή κερκίδας,απελευθέρωση ομάδας απο την ομηρία ακατάλληλων διοικήσεων )....οικονομικες εξορμήσεις για πληρωμές παιχτών (περίπτερο στην κεντρική πλατεία)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.... Ανάληψη διοίκησης.......δύο πεντακάθαροι άνοδοι......λαική βάση....εγγραφές μελών...εισιτήρια διαρκείας.....χορηγίες στην ομάδα......εθελοντισμός.....οικονομική εξυγίανση.......διαφάνεια σε όλα............απόκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία μας αθλητικού κέντρου,δημιουργία ακαδημιών.......πρωτάθλημα ακαδημίας........ενότητα χωρις εγωισμούς.......πράξεις όχι λόγια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013..... Β' Εθνική.....ολική επαναφορά εκεί που κάποιοι μας έριξαν.....συνεχίζουμε με ενότητα,δύναμη και πείσμα για το ΟΝΕΙΡΟ.....για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΕΑ ΜΑΣ!!!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕ.Φ.Α.Κ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου