Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!

Στο στείρο 0-0 κόλλησε η Αναγέννηση σήμερα το απόγευμα στο στάδιο απέναντι στο Λεβαδειακό. Οι κιτρινόμαυροι με πολλές απουσίες στη σύνθεση τους δεν κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη που θα τους έφερνε ακόμα πιο κοντά στα play out, παρ' όλα αυτά μείωσαν τη διαφορά τους από τον Εθνικό στους δυο βαθμούς (έχασε από το Πανατωλικό 0-1) και από το Θρασύβουλο στους τρεις (ηττήθηκε 1-0 στη Βέροια). Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στη μοναδική ευκαιρία που είχε λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στο 41', όταν ο Μπιτέλης βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Στρατηλάτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΣΑ παρουσιάστηκε κουρασμένη και ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως και αυτός δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, με μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία το σουτ του Ζουρούδη στο 60'. Στο 85' η ομάδα της Λιβαδειάς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουλόπουλου, ύστερα από προσπάθεια του να εκβιάσει πέναλτι υπερ του. Με την εξέλιξη αυτή, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, αλλά λίγο η κούραση και οι απουσίες τη λύγισαν και δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Έτσι, ήρθε φυσιολογικά η λευκή ισοπαλία με τους περίπου 2000 φιλάθλους να χειροκροτούν, κατανοώντας τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.


ΑΣΑ: Καρακώστας, Κουρτεσιώτης, Βούκοβιτς, Αθανασιάδης, Λουίζ Κάρλος, Αγγελόπουλος, Σενόνε, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Σίλβα, Μπαντάς.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Ταραλίδης, Βασιλείου, Πόποβιτς, Ζουρούδης, Κοτίτσας, Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου