Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ...

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναγέννηση σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Τυρνάβου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1. Έχοντας στο πλευρό της για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους της, η κιτρινόμαυρη ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League 2. Το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων ξεχώρισε με την απόδοση του σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα. Με χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα και με φανερή την απουσία του Μπιτέλη στο κέντρο, η Καρδιτσιώτικη ομάδα δε μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο και σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να μη φύγει ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας αν δεν ήταν σε εξαιρετική μέρα ο Παπαδόπουλος. Το σκορ άνοιξε ο Ρόβας για την Αναγέννηση με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όμως η Λαρισινή ομάδα κατάφερε και απάντησε άμεσα με τον Πολύζο στο 52'. Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και είναι σίγουρο πως πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς στη συγκεκριμένη έδρα.

Τύρναβος: Γούπος, Αθανασούλης, Τζιώλης (89' Ρόκα), Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κυπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος (74' λ.τ Κακαβίτσης), Μπόντε (61' Μεζίνι).

Αναγέννηση: Παπαδόπουλος, Σάββας (86' λ.τ Τζάνης), Γκουγκούδης, Πάτρας, Κουκούλης (61' Κρανιώτης), Γκόλιας, Ρόβας, Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μυργιώτης (75' Φλιούκας), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου