Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!

Άδικη ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Αναγέννηση στο ΕΑΚ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Μπροστά σε 1000 Βολιώτες φιλάθλους, οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από την πόλη της Μαγνησίας. Με μπροστάρη το Δημήτρη Μαυρία, ο οποίος έκανε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο χορεύοντας την άμυνα των γηπεδούχων, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Διαμαντόπουλο στο 38' με ωραίο πλασέ, στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στον αγώνα. Καθοριστικός στην εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν και ο τραυματισμός του Χάρη Μίχου λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση συνέχισε την απόλυτη κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο και στο 70ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Γκουγκούδης πέρασε από αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του, έσπασε τη μπάλα στον Μαυρία,όμως ο τελευταίος νικήθηκε από τον Κασμερίδη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να κάνουν δυο τα τέρματά τους με τον Νικολιά. Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τους κιτρινόμαυρους να προσπαθούν να πετύχουν ένα γκολ για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, δίχως όμως να χάσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης άφησε πικρή γεύση σε παίκτες, προπονητή και φιλάθλους, όμως η αίσθηση όλων είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν!

Υ.Γ(1) Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού ο Μαυρίας ήταν πραγματικά συγκλονιστικός, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να μένουν άναυδοι από τις ικανότητες του μικρού.

Υ.Γ(2) Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα είναι εξαιρετικά άτυχη, τόσο σε αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο θέμα των τραυτισμών (Νίκιτς με ΑΕΛ και Μίχος σήμερα).

Υ.Γ(3) Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει αυτή η εβδομάδα, όχι βέβαια λόγω εκλογών, αλλά λόγω Αναγέννησης, καθώς το Σάββατο ακολουθεί το πολύ κρίσιμο ματς με τον Τύρναβο στη Λάρισα, αλλά και η κοπή πίτας των Ultras την Παρασκευή και των Yellow Revenge το Σάββατο. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε εντός των επόμενων ημερών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου