Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Νιώθουμε αηδία για την κατάντια σας!

Με άρθρο στη mikriliga o Θεοδόσης Κατσάρας προσπαθεί να περιγράψει τις μεθοδεύσεις που γίνονται, ώστε η Αναγέννηση να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, ενώ άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση και παραμένουν ατιμώρητες. Αναλυτικά:

Όλες οι ενέργειες που έκαναν οι Θεσσαλοί, τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσαν με την άψογη εικόνα τους στο ΙΚΑ και τα οποία φανέρωναν την έλλειψη δόλου δεν λήφθηκαν καθόλου υποψιν!!! Να θυμίσουμε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας εγκαλείται ουσιαστικά γιατί αφησε ανεξόφλητη μια δόση των 200 ευρώ στο ΙΚΑ με την οποία θα μπορούσε να είχε διασφαλίσει την ασφαλιστική ενημερότητα. Να θυμίσουμε ότι οπως φάνηκε απο τα έγγραφα που κατέθεσαν οι Καρδιτσιώτες στις επιτροπές η ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχε εξαιτίας του ανεκδιήγητου πρώην μεγαλομετόχου πλήρωσε στο ΙΚΑ τα τελευταία χρόνια το ποσό των 300.000 ευρώ (!!!) και άλλα τόσα στην εφορία!

Παρόλα αυτά κατα τρόπο αυθαιρετο και προκλητικό τα όργανα της ΕΠΟ ενώ έχουν καταρχήν την απολυτη ευθύνη για την κατάθεση παράτυπων ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων απο τις ομάδες δικάζουν την Αναγέννηση. Αυτή την αποφαση οι "κιτρινόμαυροι" τη θεωρούν μεθόδευση κι όχι προϊόν αξιολόγησης των στοιχείων. Κι αυτό προκύπτει απο τον απλούστατο συλλογισμό: Πως είναι δυνατόν να έχει δόλο μια ομάδα στην έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας όταν έχει κάνει ρυθμιση στο ΙΚΑ τον Δεκέμβριο για το ΤΑΠ της τάξεως των 25.000 ευρώ, οταν έχει πληρώσει 300.000 τα τελευταία δύο χρόνια στο ΙΚΑ και με συνεχή δυνατότητα έκδοσης ασφαλιστικής ενημερότητας κι όταν είχε όλους τους παίκτες ασφαλισμένους; Το λάθος είχε να κάνει ότι αντί για τη ρυθμιση των οφειλών της ΠΑΕ (της τάξεως των 6.000 περίπου ευρώ που με τις δόσεις προέκυπτε το ποσό των 200 ευρώ για την διασφάλιση της ενημερότητας!!!) η Αναγέννηση έκανε ρύθμιση των χρεών του ΤΑΠ!!!

Αυτό, λοιπον, το στοιχείο δεν αξιολογείται ως λάθος κι αξιολογείται ως δόλος; Τι να γλιτώσει η ομάδα; Τα 200 ευρώ; Και κείνη τη στιγμή πλήρωνε 25.000 ευρώ στο ΤΑΠ και άλλες 80.000 ευρώ για μεταγραφές για να γλιτώσει τα 200 ευρώ;

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ!

Η αποφαση αυτή έχει βγάλει απο τα ρούχα τους τους ανθρώπους της Αναγέννησης αλλα και όλους τους Καρδιτσιώτες. "Νιώθουμε αηδία για την κατάντια της" είναι οι τίτλοι των συνεχών αναφορών των φιλάθλων για την αποφαση και αναμένονται μαζικές και έντονες αντιδράσεις. Προκειται για μια απαράδεκτη αποφαση και μάλιστα την στιγμή που τα όργανα του ποδοσφαίρου αδυνατούν να βγάλουν αποφάσεις για καραμπινάτες παρανομίες και παρατυπίες.

Οργή προκαλεί το γεγονός οτι δεν έχει εκδοθεί ακόμη αποφαση απο την ΕΙΜ για την Βέροια και την Παναχαϊκή. Τι έγιναν αυτές οι αποφάσεις; Που πηγε ο Κουρίδης; Τιμώρησε την Αναγέννηση και έφυγε; Δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τα θέματα που έχουν ανοίξει ΥΠ ΕΥΘΥΝΗ τους στο απεραντο αυτό μπάχαλο που ονομάζεται ποδοσφαιρο και τιμωρούν τις ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαίωμα επειδή δεν διαθέτουν ερείσματα;

Στις τάξεις της Αναγέννησης πάντως επικρατεί συναγερμός. Δεν προκειται οι διοικούντες να παρατήσουν τον δικαστικό αγώνα. Θα το τραβήξουν μέχρι το τέλος! "Δεν πρόκειται να ησυχάσετε απο την Αναγέννηση" δηλώνουν στη διοίκηση. Ακόμη κι αν δεν δικαιωθεί η ομάδα στην Πειθαρχική της football league ή στο εφετείο της ΕΠΟ θα πάει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο CAS!!!

ΚΑΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!

Επίσης αν δεν υπάρξει δικαίωση και ισονομία στην αποφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής η στο εφετείο της ΕΠΟ η Αναγέννηση θα κινηθεί δικαστικά και στα πολιτικά δικαστήρια. Καταρχήν θα μηνύσει σύσσωμη τη σύνθεση της ΕΙΜ, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και τον προεδρο της γιατί παραβίασαν τον ίδιο τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ομοσπονδίας που λέει ρητά ότι η ομοσπονδία παραλαμβάνει ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ασφαλιστικές ενημερότητες κι όχι... χαρτοπετσέτες!

Αν χρειαστεί θα κινηθεί και κατά των πειθαρχικών επιτροπών. Καταρχήν έχουμε ήδη την καταγραφή μιας συκοφαντικής πράξης απο το κατηγορητήριο που δημοσίευσε πριν μερικές εβδομάδες η πειθαρχική επιτροπή της ΕΕΠ. Εκανε λόγο εκείνο το κατηγορητήριο για πλαστή φορολογική ενημερότητα κάτι που δεν ισχύει. Δημοσιεύτηκε στο επισημο σάιτ της ΕΕΠ!!! Γενικώς οι "κιτρινόμαυροι" δεν πρόκειται ν' αφήσουν τίποτα στην τύχη και είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το ποδοσφαιρο ανάποδα αν χρειαστεί.

"ΒΡΑΖΕΙ" Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Ο κόσμος της Αναγέννησης με το που πληροφορήθηκε την αποφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, αλλά και τις άλλες "τρανσέξουαλ" όπως τις χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι αποφάσεις για άλλες ομάδες είναι έξω φρενών. Αναμένεται να προβεί σε κινητοποιήσεις και σίγουρα θα εκδόσουν οι σύνδεσμοι της ομάδας ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου