Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Στο... πόδι η Καρδίτσα για τη δικαίωση!

Η Αναγέννηση έχει ασκήσει ως γνωστόν έφεση στην άδικη αποφαση που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και περιμένει απο το εφετείο της ΕΠΟ να αποδώσει δικαιοσύνη εξετάζοντας τα πραγματικά περιστατικά. Με νέα καραμπινάτα στοιχεία που αποδεικνύουν την έλλειψη δόλου και την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικόνα της στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και γενικότερα στη δραστηριότητά της στο χώρο η διοίκηση εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η ομάδα θα δικαιωθεί και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πλευρό της Αναγέννησης μετά το εντυπωσιακό συλλαλητήριο των φιλάθλων την περασμένη Παρασκευή τάχθηκαν και οι πολιτικές δυνάμεις της Καρδίτσας ενώ το μεσημέρι της Τρίτης διοργανώθηκε κοινή σύσκεψη απο το Δημαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό που συμμετείχαν η διοίκηση της Αναγέννησης και η ΕΠΣ Καρδίτσας. Συσσωμοι οι φορείς αυτοί θα παραστούν στην εκδίκαση της υποθεσης απο το εφετείο της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Παπαλός τόνισε στους δημοσιογράφους: "Ο Δήμος Καρδίτσας τάσσεται με όλες τις δυνάμεις του στο πλευρό της Αναγέννησης στον αγώνα που κάνει ν' ανατρέψει την άδικη αποφαση που πήραν εις βάρος της τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

Οπως έχει αποδειχθεί απο τις εισαγγελικές έρευνες η ομάδα της Καρδίτσας απουσιάζει απ' ολα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σ' ενα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ανομία παρέμεινε καθαρή και κάνει την προσπάθειά της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ειμαστε ως Καρδιτσιώτες περήφανοι γι' αυτό. Είναι μια επισης απο τις ομάδες που υπήρξε συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της με τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά παρόλα αυτά κινδυνεύει με τιμωρία.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ομάδας στο δίκαιο αγώνα που κάνει και στη διάθεσή της για οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Ο Δήμος Καρδίτσας ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των χιλιάδων φίλων της Αναγέννησης και θα κάνει ο,τι μπορεί για να αρθεί η πρωτοφανής αδικία".

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η Αναγέννηση όπως έχει αποδειχθεί απο τα στοιχεία που πολλές φορές αναδείξαμε μέσα απο τα ρεπορτάζ στη mikriliga.com σύρθηκε εντελώς άδικα σε μια τιμωρία. Αν κανείς κοιτάξει τα ντοκουμέντα που υπάρχουν, την εικόνα της στο ΙΚΑ και την δραστηριότητα της, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα να τιμωρηθεί και να μπει στο ίδιο τσουβάλι με κάποιους άλλους που συστηματικά έχουν οχι απλά παραπλανήσει τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά είχαν πάρει... διαζύγιο!

Αυτό που απαιτούν οι "κιτρινόμαυροι" δεν είναι χάρες ούτε εξυπηρετήσεις αλλά αποδοση δικαιοσύνης! Δεν είναι δυνατόν να αθωώνονται άλλες ομάδες που ειχαν πολύ μεγαλύτερα παραπτώματα και να την πληρώνουν άλλες γιατί απλά ήταν ο εύκολος στόχος. Στην Καρδίτσα εκφράζεται αισιοδοξία πως έστω και αργά πως το δίκαιο θ' αποκατασταθεί.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Εκείνο που πραγματικά εξοργίζει τους πολυπληθείς φιλάθλους της Θεσσαλικής ομάδας είναι το γεγονός ότι η Αναγέννηση όπως αποδείχθηκε απο τις εμπεριστατωμένες και αποκαλυπτικότατες έρευνες των διωκτικών αρχών αλλά και των εισαγγελέων ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ απο κάθε κακώς κείμενο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ισα ίσα όπως προκύπτει απο τη ροή των γεγονότων υπήρξε αδικημένη απο όλους εκείνους που όπως αποδεικνύεται με τις δικογραφίες της δικαιοσύνης είχαν "στήσει" ολο σχεδόν το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής! Δεν μπορούν να χωνέψουν, λοιπον, στην Καρδίτσα ότι η ομάδα τους που υπήρξε υπόδειγμα καθαρότητας πως θα υποβιβαστεί και θα γλιτώσουν άλλοι που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη ιστορία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ
 
ΠΗΓΗ: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου