Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αναγέννηση: Η ξεφτίλα είναι πλέον εμφανής!

Η Αναγέννηση, όπως αποφάσισαν οι "σοφοί", είναι υποβιβασμένη και δικαστικώς πλέον! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ύστερα απο ΠΕΝΗΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ (!!!) ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την αποφαση που λέει ότι απορρίπτεται η έφεση της ομάδας της Καρδίτσας και την οδηγεί στη Γ' Εθνική!

Η ξεφτίλα είναι πλέον εμφανής! Οχι μόνο δεν έλαβαν οι αρμόδιοι υποψιν τα ακράδαντα στοιχεία που φανέρωναν το δίκαιο της Αναγέννησης, αλλά κράτησαν την αποφαση ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ στο συρτάρι και την ανακοίνωσαν την στιγμή που η ομάδα θα πρέπει να περπατήσει έναν Γολγοθά για να ξεπεράσει την ψυχρολουσία και να συμμαζευτεί.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Μέσα απο το ρεπορτάζ της Αναγέννησης Καρδίτσας κρύβονται πολλές αλήθειες για τα αίσχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και της... "ευνομούμενης" πολιτείας μας.

Η Αναγέννηση σύρθηκε στα δικαστήρια για προβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα. Οντως υπήρξε ένα λάθος. Η ομάδα της Καρδίτσας στις 14 Δεκεμβρίου αντί να κάνει ρύθμιση των χρεών για την ΠΑΕ (περίπου 4.000 ευρώ) έκανε για το ΤΑΠ. Πλήρωσε δηλαδή κανονικά και με το νόμο στο ΙΚΑ, αλλά απο λάθος το έκανε για το ΤΑΠ κι όχι για την ΠΑΕ. Δηλαδή με μια δόση των 200 ευρώ θα μπορούσε το μήνα Ιανουάριο να έχει ενημερότητα. Την ίδια στιγμή ο σύλλογος είχε πληρώσει στο προβληματικό και καταφεσωμένο ΙΚΑ 270.000 ευρώ εχοντας ασφαλισμένους ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.

Η ΕΙΜ (η επιτροπή του κ. Κουρίδη που στην Καρδίτσα είναι πλέον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ) έκρινε πως η Αναγέννηση είχε ΔΟΛΟ. Δηλαδή ήθελε να γλιτώσει τα 200 ευρώ! Εβγαλε λοιπον αποφαση ανάκλησης δελτίων με δόλο.

Ακολουθησε η επιτροπή της Football League, όπου προήδρευε ο Καρδιτσιώτης κ. Κατσής (επισης έχει γίνει ανεπιθύμητος απο τον κόσμο της Αναγέννησης) και καταδίκασε την ομάδα με υποβιβασμό. Προσέξτε! Απευθείας υποβιβασμό σε αντίθεση με τα σκεπτικά που η ίδια επιτροπή έβγαλε για Ιωνικό και Εθνικό οπου τους υποβιβασε δια καταλήψεως συγκεκριμένης θέσης! Το γιατί ας μας το εξηγήσει ο κ. Κατσής και τα μέλη της επιτροπής. Στην Καρδίτσα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Στη συνέχεια η Αναγέννηση κυνήγησε την υποθεση κάνοντας έφεση στην ΕΠΟ η οποία εκδικάστηκε στις 27 Ιουνίου. Με δύο ΝΕΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Τη διαβεβαίωση εγγράφως του ΙΚΑ Καρδίτσας ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει ασφαλιστική ενημερότητα και αγωγή σε μέλος που έκανε το λάθος! Ο,τι δηλαδή έκαναν η Παναχαϊκή και η Βέροια που η επιτροπή του κ. Κουρίδη τους αθώωσε!!!

Ενώ, λοιπον, άπαντες περίμεναν δικαίωση, ήλθε αυτή η καταδικαστική αποφαση. Και το χειρότερο είναι ότι ήλθε μετά απο πενήντα ημέρες.

ΞΕΦΤΙΛΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μέσα στη... μια χουφτα των ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έμειναν ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ απ' ολη αυτή την αθλιότητα που βγήκε στη φόρα! Δεν είναι σε κανένα διάλογο, σε κανένα στημένο, γεγονός που έχει κάνει περήφανους τους φιλάθλους της. Αντί να επιβραβευτεί σέρνεται κατ' αυτόν τον άθλιο τρόπο στον υποβιβασμό. Μια απερίγραπτη ΞΕΦΤΙΛΑ που έχει πραγματικά αηδιάσει τους φιλάθλους της ομάδας. Μιας ομάδας που ΓΕΜΙΖΕΙ το γήπεδο, μιας ομάδας της Επαρχίας που "σβήνει" εξαιτάις της άθλιας πολιτικής των καρεκλοκένταυρων!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙΤΕ!

Η αγανάκτηση γι' αυτό το αίσχος είναι τεράστια. Ξεχειλίζει στην Καρδίτσα! Εναντίον των ανευθυνουπεύθυνων, των ανθρώπων που δικάζουν με δύο μέτρα και δυο σταθμά, των εμπνευστών της διάλυσης του ποδοσφαίρου και φυσικά των τοπικών παραγόντων της περιοχής που μπροστά σ αυτή την αθλιότητα δεν πήραν θέση.

Αλλοι πολιτικοί που οι ομάδες των πολεων τους είναι στα στημένα σήκωσαν τη βουλή στο ποδι και στην Καρδίτσα αντι να συμπαρασταθούν σε οικογενειάρχες ανθρώπους που μπήκαν μπροστά βάζοντας χρόνο και χρήμα για μια ομάδα, τους άφησαν στο έλεος του θεού. Ανεπιθυμητοι θα κριθούν κι αυτοί απο τον κόσμο της Αναγέννησης.

Σε κάθε περίπτωση απο την Αναγέννηση όσοι επιθυμούν το ποδοσφαιρο και την κοινωνία στο σκοτάδι, δεν προκειται ν' απαλλαχθούν. Η ομάδα και μετά απ' αυτή την περιπέτεια θα βγεί πιο ισχυρή.

Χωρίς συγχωνεύσεις - τερατουργήματα, χωρίς αθλιότητες, χωρίς συμμετοχή σε άνομες διαδικασίες. Με φάρο την αξιοπρέπει και με το όνομα που φέρει απο το 1904. Ηδη λαμβάνονται πρωτοβουλίες απο τον κόσμο ώστε η ομάδα να θωρακιστεί σ' ολα τα επιπεδα...

Ρεπορτάζ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου