Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!

Με ηγέτη και σκόρερ και των δυο τερμάτων της το Σωκράτη Μπουντούρη, η Αναγέννηση πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν, όπως το συνηθίζουν σε κάθε ματς, δυνατά και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με το Ρόβα και τον Γεωργακόπουλο, όμως μια ασυνεννοησία στην άμυνα έφερε τη Λαρισινή ομάδα να προηγείται στο σκορ με τον Καράμπελα στο 26'. Μετά το γκολ των φιλοξενουμένων, η Αναγέννηση παρουσιάστηκε ασύνδετη με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Γκόλια-Πάτρα να βρίσκεται σε μέτρια μέρα, έχοντας όμως και τη δικαιολογία της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα, όμως για μια ακόμη φορά ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Σωκράτης Μπουντούρης δήλωσε παρών και με ψύχραιμο πλασέ στο 65', ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Γκουγκούδη, ισοφάρισε και σήκωσε στο πόδι τους 2000 Καρδιτσιώτες που έδωσαν και πάλι βροντερό παρών στο Δημοτικό Στάδιο. Από κει και πέρα, η κιτρινόμαυρη αρμάδα πίεσε τον αντίπαλο της, δίχως να κάνει τη μεγάλη φάση για να φτάσουμε στο 88ο λεπτό, όπου ο διαιτητής Μολιχιτούδης έδωσε πέναλτι υπερ της Αναγέννησης σε χέρι παίκτη του Οικονόμου. Ο Μπουντούρης ήταν και πάλι εκεί, στέλνοντας τη μπάλα στην αγαπημένη του δεξιά γωνία, γράφοντας το τελικό 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αναγέννηση (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Γεωργακόπουλος, Αθανασιάδης, Κούρκουλας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Αγγελίνας, Μάντζιος, Παπακωνσταντίνου, Λιλολάρι, Καράμπελας, Βούλγαρης, Τσετιροκλής.

Υ.Γ(1) Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από το Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος δεν άφησε τίποτα στην τύχη και με συνεχείς αλλαγές στο σχήμα, χρεώνεται μεγάλο μερίδιο της νίκης...

Υ.Γ(2) Συγκινητικός και πάλι ο κόσμος της Καρδίτσας, όπου σε ένα άκρως χειμωνιάτικο απόγευμα γέμισε το Στάδιο...

Υ.Γ(3) Ο Γκουγκούδης και πάλι έκλεψε την παράσταση από τη δεξιά πλευρά, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Υφαντής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου