Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: «ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ...»

Στην εκπομπή του paok24.com του ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4, φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της Αναγέννησης, ο οποίος μίλησε για τον αυριανό ιστορικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ πως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας μας, ίσως μαζί με κάποια που παίξαμε παλιότερα με την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό. Όλη η Καρδίτσα ζει και αναπνέει για να δει αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για τον κόσμο της Αναγέννησης: «Ο κόσμος της Αναγέννησης είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Είμαστε μία από τις ομάδες που έχουμε τον περισσότερο κόσμο στην δεύτερη εθνική, έχουμε πολύ δύναμη στο γήπεδι και οι φίλαθλοι μας βοηθούν πολύ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε τον ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε να παίζει από τον Ιούλιο, απλά τώρα ο προπονητής μας είπε να τον δούμε λίγο πιο έντονα. Πιστεύω ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ».

Για τις αλλαγές που θα έχει ο ΠΑΟΚ: «Για εμάς δεν σημαίνει κάτι αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προετοιμασμένοι. Ίσως να υπάρχουν κάποια παιδιά όπως ο Τζαβέλλας και ο Γκαρσία οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι ενθαρρυντικό για εμάς. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ και έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει σύο διαφορετικές ενδεκάδες».

Για την ΑΣΑ: «Διαθέτουμε ένα ρόστερ με νέα παιδιά από την πόλη. Έχουμε και κάποιους παίκτες με εμπειρία στην δεύτερη εθνική, οπότε έχει δημιουργηθεί ένας κορμός από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο στο αυριανό παιχνίδι, να το χαρούμε και από εκεί και πέρα όποια ελπίσα έχουμε θα την παλέψουμε. Είμαστε διατεθημένοι να προσπαθήσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια για ότι καλύτερο».

Για τον ίδιο: «Αν και έχω μεγαλώσει και είμαι από τους πιο παλιούς της ομάδας, προσπαθώ να διατηρούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, κάνουμε καλές προπονήσεις και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα. Πιστεύω πως αν προσέχεις τη ζωή σου και είσαι στην ηλικία μου, μπορείς να παίξεις αλλά δύο, τρία χρόνια».

Για τον Λίνο: «Ο Λίνο είναι μεγάλο παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την ηλικία. Όσο είσαι καλά και είσαι στο γήπεδο είναι το ίδιο».
 
Πηγή: http://www2.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου