Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Η ΑΣΑ!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Αναγέννηση στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κιτρινόμαυροι με βάση την εικόνα του ματς αδικούνται από το σκορ κι αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φύγουν από την έδρα του δικεφάλου του Βορρά με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τον πολύ καλό Κρανιώτη ως σέντερ φορ και δεξιά το Χλωρό, αφήνοντας στον πάγκο το Μπουσινάκη. Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΣΑ ήταν εξαιρετική με τον Σιαράβα σε δυο περιπτώσεις να κατεβάζει τα ρολά αποκρούοντας δυο τετ α τετ του Νέτσιντ. Δυστυχώς, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης αποδείχτηκε τελικά μοιραίος για την ομάδα του, αφού στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε μια ανύποπτη φάση, ύστερα από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία κατέληξε βασανιστικά στο βάθος της εστίας του. Αυτή ίσως ήταν η πιο καθοριστική στιγμή στον αγώνα, καθώς σε περίπτωση που η Αναγέννηση πήγαινε στα αποδυτήρια με το 0 στην άμυνα, τα πράγματα στην επανάληψη θα ήταν πολύ διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στέφενς, βλέποντας την ΑΣΑ να έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έριξε στον αγώνα τον φορμαρισμένο Βούκιτς. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά δε μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Αναγέννησης. Όσο περνούσε η ώρα ήταν απόλυτα φυσιολογικό οι κιτρινόμαυροι να αρχίσουν να δείχνουν σημάδια κόπωσης, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο δικέφαλος και μέσα σε 6 λεπτά από το 75' στο 81', ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινή προβολή του Βούκιτς και κεφαλιά του Νέτσιντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες της Αναγέννησης προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να φανούν απειλητικοί για την εστία του Γλύκου, δίχως να τα καταφέρουν, με το τελικό σκορ να τους αφήνει πικρή γεύση, λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλλαν.

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46' Bούκιτς), Γκαρσία (79' Τζαβέλλας), Νίνης (66' Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ.

Αναγέννηση (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84' Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός.
 
Υ.Γ(1): Συγκλονιστικοί οι Ρόβας και Κουκούλης, ενώ πολύ καλός και ο Δημόπουλος, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο...

Υ.Γ(2): Συγκινητικοί οι 300 φίλαθλοι της Αναγέννησης στη θύρα 8, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στα 90 λεπτά του αγώνα...

Υ.Γ(3): Η Αναγέννηση θα πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του σημερινού αγώνα, αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, ενώ η αμυντική λειτουργία, η οποία αποτελούσε την αχίλλειο πτερνα της ομάδας στα προηγούμενα ματς, ήταν ενθαρρυντική για τη δύσκολη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου