Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ PLAY-OFF!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο φορ της ΑΣΑ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλά εδώ. Χρόνια είχε η Καρδίτσα να έχει ομάδα να πρωταγωνιστεί στη Β' Εθνική και περιμένουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Στόχος μας είναι να παίξουμε τουλάχιστον στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτή η λύση ήταν ό,τι καλύτερο για τη Β' Εθνική.

Στα πλέι οφ θα γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Μένουν οι μικρές ομάδες έξω και θα μείνουν οι καλύτεροι στο τέλος της σεζόν. Αυτό θα είναι ένα βήμα παραπάνω. Με μία νίκη δεν έρχονται οι λύσεις που θέλεις. Από μία φάση στον Τύρναβο χάσαμε ένα σημαντικό ματς.

Έχουμε καλή διαφορά από τους υπόλοιπους. Θα παλέψουμε να είμαστε στην εξάδα και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλα τα αποτελέσματα σε κάθε αγώνα είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες είναι ίδιας δυναμικότητας. Η έδρα δίνει κατηγορίες και ότι. κλέψεις μακριά από την έδρα σου φέρνει τις μετέπειτα επιτυχίες.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την απόδοση μίας ομάδας. Εκτός έδρας παίζουμε καλά, όμως από συγκυρίες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σημαντικούς βαθμούς.

Το καλύτερο κομμάτι της ομάδας μας είναι ότι έχουμε κρατήσει τον "κορμό" μας και υπάρχει ομοιογένεια. Από την εμπειρία μου, στον Βόρειο όμιλο έξι ομάδες και άλλες δύο θα παλέψουν για την είσοδο στα πλέι οφ και στη συνέχεια για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου