Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ!

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από την ολική αναμόρφωση του Αθλητικού Πάρκου Καρδίτσας, με τη συμβολή του Καρδιτσιώτη μπασκετμπολίστα Γιάννη Μπουρούση. Στην άλλη άκρη της πόλης και πιο συγκεκριμένα στο Παλέρμο, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Παρά την ένταξη του αθλητικού κέντρου στο ΕΣΠΑ «Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Κοινόχρηστου Δημοσίου Χώρου στη Θέση "Παλέρμο" του Δήμου Καρδίτσας», η εικόνα που παρουσιάζει είναι επιεικώς απαράδεκτη. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως κάποια από τα ενταγμένα μέτρα του προγράμματος έχουν υλοποιηθεί σε βέλτιστο βαθμό, όπως η κατασκευή αποχετεύσεων, η άρδευση του χώρου του πρασίνου και η επιστέγαση των χώρων που βρίσκονται οι βρύσες. Παρ' όλα αυτά, η λειτουργικότητα του αθλητικού κέντρου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα ιδιαίτερα όσον αφορά τα γήπεδα μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, από χθεσινή αυτοψία του asa3asa στο Παλέρμο, σας παρουσιάζουμε με εικόνες την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα γήπεδα μπάσκετ:

Ετοιμόρροπες και σπασμένες μπασκέτες χωρίς στεφάνι, ραγισμένα και σπασμένα ταμπλό επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα...

Τέλος, όπως λέει και το ομώνυμο παιχνίδι, όταν πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο, δε μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου, καθώς ελάχιστοι πηλώνες φωτισμού λειτουργούν, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να αθληθεί κάποιος τους θερινούς μήνες μετά τις 9 το βράδυ (ας μη μιλήσουμε για το χειμώνα).


 
 Υ.Γ Άραγε δεν έφτανε κανένα ψίχουλο από τα 640.000 ευρώ για την αναμόρφωση και των γηπέδων μπάσκετ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου