Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...

Φτάσαμε λοιπόν μια ανάσα από την έναρξη μιας ακόμη σεζόν στο «μαγικό» πρωτάθλημα της Football League, όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα λάβει μέρος και η αγαπημένη μας Αναγέννηση. Μια σεζόν, η οποία προβλέπεται συγκλονιστική και αναμένεται να κόψει την ανάσα των φιλάθλων που έχουν απομείνει και είναι πιστοί στο όσο και τόσο εμπορικό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. 

Αν έλεγες σε κάποιον πριν 20 μέρες, πως η Αναγέννηση θα είναι ανταγωνιστική και στο ερχόμενο πρωτάθλημα μπορεί να σε περνούσαν για τρελό. Βέβαια, την αμφισβήτηση την έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία δέχεται έναν αδικαιολόγητο «πόλεμο» εκ των έσω. Αυτός ο πόλεμος όμως είναι εκείνος που συνέβαλε να σφυρηλατήσει η ομάδα έναν πολύ ισχυρό χαρακτήρα, ο οποίος είναι πολύ δύσκολο να λυγίσει. Είναι αδιανόητο, να βγαίνει σε μια ολόκληρη πόλη μια λανθασμένη άποψη για την ομάδα, ενώ στην πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης να αποτελεί υπόδειγμα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Θα μου πείτε, ποιός είσαι εσύ που θα μας πεις για την Αναγέννηση. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον, ούτε της διοίκησης, ούτε κανενός. Είμαι ένας απλός φίλαθλος της κιτρινόμαυρης θεάς και η μόνη μου επιθυμία είναι η ΑΣΑ μας να αποκαταστήσει την εικόνα της στην πόλη της Καρδίτσας. Θέλω το στάδιο να ξαναγεμίσει και να σφίζει από ζωή όπως παλιά. Δε μπορώ να βλέπω ένα γήπεδο μισοάδειο ή μισογεμάτο. Αυτή η ομάδα αξίζει την φροντίδα και την αγάπη όλων μας, γιατί σ' αυτόν τον τόπο μόνο αυτή έμεινε να μας κάνει περήφανους...

Υ.Γ Να την αγαπάτε την Αναγέννηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου