Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

«Οπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η Αναγέννηση απο την περασμένη Δευτέρα βρίσκεται σε μία ακόμη υπερβατική προσπάθεια οικονομικής εκστρατείας για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και ανέτρεψαν τον σχεδιασμό της.

Τα υπεροβολικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν για τα καπνογόνα, τα μπουκάλια, σύμφωνα με όσα έγραψαν διαιτητές και παρατηρητές.

Εχουμε απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σ' αυτή την προσπάθεια τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Απ' αυτά τα αποτελέσματα, θα κριθεί εν πολλοίς η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας που παρά τις δυσκολίες, την ελλειπή συμπαράσταση και πριν τα απίστευτα πρόστιμα ήταν σε καλά επίπεδα χάρη στον αγώνα του προέδρου μας Βασίλη Μπούρμπου και ελαχίστων που τον στηρίζουν οικονομικά.

Σήμερα τακτοποιήθηκαν για άλλη μια φορά παρά τις απίστευτα δύσκολες συνθήκες οι υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και εφορία και η ομάδα μας συνεχίζει να διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Στην προσπάθεια που ξεκίνησε τη Δευτέρα για την οικονομική στήριξη καλούμε για άλλη μια φορά να συμμετέχουν ολες οι δυνάμεις της Αναγέννησης (οργανωμένοι, απλοί φίλαθλοι κλπ) και της Καρδίτσας.

Απο μυαλό και τζάμπα μαγκιές χορτάσαμε.

Τα πράγματα πλέον είναι συγκεκριμένα.

Τέλος, δεν ανεχθούμε ούτε θα επιτρέψουμε κανέναν απο δω και στο εξής να σπιλώσει την πιο καθαρή προσπάθεια που έγινε στην Αναγέννηση και για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα.

Οποιος έχει να πει κάτι θ' αναλάβει και τις ευθύνες αυτών που λέει.

Είτε είναι εντός είτε εκτός πόλης θα αντιμετωπίσουμε πλέον κάθε κακεντρεχή και συκοφάντη με τα νόμιμα μέσα.

Οι τρείς – τέσσερις που υποκινούν διάφορες καταστάσεις τελευταία και διασπείρουν εδώ και χρόνια τη διχόνοια στις τάξεις της ομάδας, που δίνουν και οδηγίες για το πως και που θα συνεδριάσει η διοίκηση και οι χρηματοδότες, που επιχειρούν ακόμη και να την καπελώσουν με είσοδο στα αποδυτήρια δίχως ενημέρωση και έγκριση του προέδρου, αν επιθυμούν ν' αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας και τα ηνία, ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Γράφονται μέλη, λοιπόν, γίνονται μέτοχοι, χρηματοδοτούν και τις υποχρεώσεις, αναλαμβάνουν τις ευθύνες και εμείς εδώ θα είμαστε να τους στηρίξουμε για να την πάνε ακόμη καλύτερα.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου