Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΦΑΚ ΚΑΙ YELLOW REVENGE!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΦΑΚ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΕΛ.......ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...............ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..............ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ............

Υ.Γ.1 ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ

ΥΓ .2 ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ''ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....(ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ YELLOW REVENGE

Μουδιασμένοι και αγανακτισμένοι ακόμα, από τα κωμικοτραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Λαμία, ως Λέσχη YELLOW REVENGE, προβαίνουμε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, μηδενός εξαιρουμένου, να δώσουν το παρόν έξω από το Στάδιο την ώρα του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη για να στηρίξουμε και να σπρώξουμε την κιτρινόμαυρη θεά μας σε μια ακόμα νίκη, αλλά και να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την άθλια αντιμετώπιση από τη διαιτησία και τους φορείς της πόλης. Η προσπάθεια του προέδρου, της διοίκησης και των παικτών είναι συγκινητική και αυθεντική και πρέπει όλοι μας να σταθούμε κοντά τους, πιο συσπειρωμένοι από ποτέ! Έτσι, για ακόμα μια φορά θα βγούμε εμείς νικητές στη σαπίλα των δήθεν μεγαλοεπενδυτών (βλ. Πανουργιά, Κούγια, Νύκταρη, Γιαλιά κ.α)

Υ.Γ (1) ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!
Υ.Γ (2) ΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου