Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η mikriliga γράφει για την κατάσταση στον Εθνικό

Πράξη έκαναν όσα είπαν την Τρίτη οι παίκτες του Εθνικού. Η προγραμματισμένη "ανοιχτή" προπόνηση της Τετάρτης χαρακτήρισε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης γύμνασε εννέα (!) παίκτες, καθώς αυτοί ακολούθησαν το πρόγραμμα του Έλληνα προπονητή. Φοφανά, Ριμκεβίτσιους, Σωτηρίου, Παγούδης, Γκράϊμς, Νικολόπουλος, Νταμιάνο, Μεντί και Ντούλιαςπαρουσιάστηκαν στο Ελληνικό.

Η διοίκηση του Εθνικού για ακόμη μία φορά ήταν απούσα και την Πέμπτη εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η ομάδα θα μείνει "ορφανή" από τεχνικό, εκτός κι αν ο Νίκος Πηρούνιας κάνει πράξη ορισμένα από τα αιτήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θυμίζουμε ότι ο Σάββας Παντελίδης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Βέροια, ότι αν ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μέχρι την Πέμπτη δεν έχουν λυθεί τότε θα αποχωρήσει. Πάντως, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να γυμναστούν κανονικά την Πέμπτη, για να συνεχίσουν την προετοιμασία για το ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον στην ομάδα του Εθνικού και αναφερόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η ψυχολογία είναι πάρα πολύ κακή και αυτό οφείλεται στην απουσία της διοίκησης των "κυανόλευκων". Οι περισσότεροι παίκτες της πειραιώτικης ομάδας έχουν κουραστεί από τις υποσχέσεις Νίκου Πηρούνια, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν μείνει υποσχέσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου