Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σιγουριά με Μπαντή στον Αχιλλέα Δομοκού

Mία φιλόδοξη προσπάθεια ξεκινά στο Δομοκό με προεξάρχουσα τη νεοφώτιστη, στην αναδιαρθρωμένη Γ' Εθνική, ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού.


Η γειτονική ομάδα υπό τις οδηγίες του Καρδιτσιώτη τεχνικού Γιάννη Παφλιά θέλει να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη σεζόν κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις μεταγραφικές της κινήσεις. Απόρροια αυτών η προσθήκη του 23χρουν ακραίου μπακ Θωμά Μπαντή που έρχεται να προσθέσει ταχύτητα και δυναμισμό στην αμυντική γραμμή του Αχιλλέα.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός με θητεία την τελευταία διετία στην Αναγέννηση Καρδίτσας και εμπειρία τεσσάρων χρόνων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τις φανέλες του Αστέρα Καρδίτσας, της ΑΕ Μουζακίου και της Αναγέννησης, είναι η αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, εκεί που θα βρει τον έτερο Καρδιτσιώτη αμυντικό Αλέξανδρο Τριανταφύλλου. Η προσθήκη του Μπαντή, παίχτη που γνωρίζει την κατηγορία, ανεβάζει τον πήχη της Φθιώτικης ομάδας, η οποία πιθανότατα θα ενισχυθεί και με δύο Βραζιλιάνους.

Το σύνολο του Γιάννη Παφλιά, το οποίο τερμάτισε τέταρτο στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της περυσινής περιόδου, θα αρχίσει την προετοιμασία του στις 29 Ιουλίου, με τους διοικούντες να αναμένουν τις εξελίξεις στην ΕΠΟ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος της νέας Γ' Εθνικής.

Πηγή: www.palmosfm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου