Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-1...

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αν όχι η πιο δύσκολη, η Αναγέννηση ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ΑΣΑ αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, από το οποίο θα κρατήσει το πολύ ωραίο γκολ του Ντοριβάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 38ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τον Παναιτωλικό (2' Ρότσα,37' Θεοδωρίδης). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκούρμα στο 62ο λεπτό.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιόλος, Ν. Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Μπαϊκαρά (83' Μπελεβώνης), Μπουμάλ (78' Γκουέϊ), Θεοδωρίδης (65' Κούσας), Γκούρμα, Ρότσα.

Αναγέννηση (Βάϊος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος (35' λ.τ Σάββας), Β. Βούκοβιτς, Ρουίζ Κάρλος, Ραονέ, Κουρτεσιώτης, Ντοριβάλ, Μπιτέλης (76' Ροντρίγκο), Δούκας, Αθανασιάδης, Σίλβα (72' Μπουντούρης).

Υ.Γ Πλέον η Αναγέννηση αναζητά μια νέα αρχή από το επόμενο εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα, ώστε να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα της για παραμονή στην κατηγορία, με τον πιο προσεγγίσιμο αντίπαλο από άποψη βαθμολογίας να είναι αυτή τη στιγμή ο Εθνικός Αστέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου