Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Αναγέννηση στη μακρινή Κομοτηνή με αντίπαλο τον τοπικό Πανθρακικό. H ΑΣΑ μπήκε πολύ νωθρά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Αρσενίεβιτς με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στον Ορλάντο και αυτός από κοντά έκανε το 1-0. Μετά το γκολ, η Αναγέννηση ήταν σχεδόν εξαφανισμένη από το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε μόνο με ένα σουτ του Μπιτέλη έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό και τα κατάφερε, καθώς κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 60ο λεπτό της ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ σε προσπάθεια του Αθανασιάδη με το κεφάλι. Στην συνέχεια, η ΑΣΑ είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Μπουντούρη να βγαίνει τετ α τετ αλλά να στέλνει τη μπάλα αουτ, ενώ στο 85ο λεπτό ο Ντοριβάλ δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού ανέτρεψε τον Ορλάντο ως τελευταίος παίκτης. Σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις, ο Ούλμερς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Πανθρακικός: Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Σουλτανίδης (80΄ Ούλμερς), Ρομπέρ, Κριστ ( 66΄Λιαπάκης), Αρσενίεβιτς, Ορλάντο.
Αναγέννηση: Πίτκας, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης (81΄ Χατζηρίζος), Μπαντάς, Λούιζ Κάρλος, Βούκοβιτς, Μπιτέλης (67΄ Ροντρίγκο), Ραονέ, Ντοριβάλ, Μπουντούρης, Αθανασίαδης.



Υ.Γ Είμαι περιέργος να δω από κοντά τον Εθνικό την Κυριακή, να δω τι διάολο άλλαξε σε αυτή την ομάδα και τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία πρωταθλητισμού…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου